Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy tegnap megyek a városba, 75-80al, egyszer csak elkezdett lelassulni a moci:S azthittem defektet kaptam, leálltam, megnéztem de semmi, aztán elindultam megint, felment a mutató 50km/h-ra, aztán megint elkezdett lelassulni..:(
ha rendesen működik, akkor ez nem probléma, enyém is forró. de ha pl érzed hogy nem megy úgy, (nekem volt ilyen az önindító szf. hézagolása miatt, hogy szorult) na az nem jó.
Hello!
Azt hiszem 50l benzinhez 1 liter olaj kell... és így tudod kiszámítani, de javítsatok ki ha nem így van! Én az új hengeremhez 5l benzint és 1 deci olajat öntöttem ha jól emlékszem!
Annyira.Bár nézőpont kérdése.Aszfalt van rajta.
Fogalmam sincs.Majd jövő héten.Egyenlőre telik a kolégák szabija.
Kinézve ki van.
A legideálisabb az lenne ha vinnék ezt ami van.
Jövő héten már megyek a kékesre. Most elcsórtam a főnököm szar telefonját, offline mód, gps, fülhallgató be és go.. Ha jó idő lesz megnézzük visegrádot is, vagy még valamit. Kiderül.
Sziasztok.- Malossi átalakító.
- 21 -es Dellorto "black"
- Yasuni c16 kipufogó
- Polini SPC variátór eladó.
Akit érdekel valami mertusgabor@freemail.hu email címemre írjon. Minden tökéletes állapotban van.
Megtudja nekem valaki mondani hogy a motoromon az egész blokk miért forrósodik fel mert szerintem nem szabadna.
A válaszokat előre is köszönöm.
Azt hiszem 50l benzinhez 1 liter olaj kell... és így tudod kiszámítani, de javítsatok ki ha nem így van! Én az új hengeremhez 5l benzint és 1 deci olajat öntöttem ha jól emlékszem!
Fogalmam sincs.Majd jövő héten.Egyenlőre telik a kolégák szabija.
Kinézve ki van.
A legideálisabb az lenne ha vinnék ezt ami van.
Jövő héten már megyek a kékesre. Most elcsórtam a főnököm szar telefonját, offline mód, gps, fülhallgató be és go.. Ha jó idő lesz megnézzük visegrádot is, vagy még valamit. Kiderül.
Amúgy csak kis lépésekben.
Nem vált be?
- 21 -es Dellorto "black"
- Yasuni c16 kipufogó
- Polini SPC variátór eladó.
Akit érdekel valami mertusgabor@freemail.hu email címemre írjon. Minden tökéletes állapotban van.