http://auto-motor.vatera.hu/al...
Esetleg még érdemes a vaterán "mocalk"nevű felhasználót megkeresned,nagyon sok bontott cucca van,nyilván van váz is amiről leszedte
Hello.
A térdidom és az első idom közé szeretném felfogatni. De a helykereséssel csak akkor szeretnék foglalkozni ha már minden megvan. Ha nincs más akkor sisaktartó.
Szóval. HA VAN VALAKINEK KOMPRESSZOR ÉS MEGVÁLNA AZ KÉREM JELEZZE.
Úgy néz ki, összecsomózódott még egy sr..
Tud valaki segiteni egy vázban, kis barátomnak?
(motorozzon mindenki óvatosan, ez a hónap elég sz@rul kezd végződni)
Üdv. Van 1 70es Sr-em Még A Régebbi Típusú. Kicsit Megvan Piszkálva De Még Most Vettem Nem Rég És Nem Nagyon Értek Hozzá Sajnos. Az A Kérdésem Lenne Hogy Szerintetek Mi Baja Lehet Ha 1ik Naprol A Másikra Elkezdett Gyengülni. Nem Pörög Úgy Ahogy Kéne Neki. Azt Tapasztaltam Rajta Hogy Ha Oda Húzom Neki A Motor Felpörög De Nem Kezd El Húzni Nem Hanem Később És Lassan. Szerintetek Mi Lehet A Probléma?
Gonoszkodik a ditekk :(
Eszi a gyertyákat.
Legutóbb gyetya csere után kb.500kmt tettem meg, hogy kezdett torpanni gyorsításkor. Elég hamar ezután használhatatlanná válik a robogó. Gyertya cserével minden oké lesz. Mivel nem olcso a belevaló gyertya (NGK CPR8E), lassan gyertyára többet költök mint benzinre.
Van valakinek tapasztalata/ötlete, ez miért van? A régi gyertya cserekor enyhén kormos, de nem kopott, nem hiányos. Tisztítás után ugyanúgy döglődik, mint előtte.
Hibakód egy darab nincs.
sziasztok
eladóvá vált a motorom! a motor az előző tulajnál lett felujitva! én most vetem bele görgőket 100 km-le ezelőt!
pöc hidegen melegen! a végsebesége 110 km/h 3,5 l/100 a fogyasztása
nagyon szép motor! csere is érdkle! telefonon élyel nappla hivhac!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Szia, úgy fest a dolog hogy elmegy ma minden, "remélhetőleg" egy óra múlva már nem tudok adni semmit..
Természetesen ez neked / nektek nem annyira jó hir, sajnálom.. :(
Nagy a gondom egy GILERA runner purjet motorom van amire tettem egy új gyári hengert dugóval és mikor összeraktam próbáltam volna ki a motort és azzal szembesültem hogy nincs szikrám tudom hogy a két dolog nem függ össze de bosszant a dolog! Hol keressem a hibát? új gyertya van a motorba! SOS lenne hogy választ kapjak előre is köszönöm mindenkinek!
Esetleg még érdemes a vaterán "mocalk"nevű felhasználót megkeresned,nagyon sok bontott cucca van,nyilván van váz is amiről leszedte