Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A folytás kivétele után menni fog mint a golyó 70-80-al biztos
Üdv! Vennék alig használ megkimélt gyári kip. Aprillia SR 50 R (LC) karbis mocira (2006évj),
Illetve nekem van egy Giannelli (silencers) sportkip.amit cserélnék a gyári kip.-ra (300 km használt,a hangja nekem hangos nem birtam megszokni)
horizotya@gmail.com
Sziasztok!
Egy hete sikerült vennem egy sr50 street robogót. Már az elejétől kezdve nagyon megszerettem.De kezdenek aggályaim lenni. nem nagyon gyorsul eddig csak 40-nel közlekedtem vele, tegnap néztem meg max 50-nel megy. Szerintetek ha kiveszik belőle a fojtásokat akkor jobban fog menni(gyorsulni, végsebesség) vagy nem?
És szerintetek nem kevés egy kicsit 500 km járatni? most 260 van benne?
Az én SR-embe imbusz csavar van, ha jól rémlik és 3 db.
no comment.. :DDDDDDDDDD
Hali! Olyan kerdesem lenbe, hogy a hatso kerekhez hanyas anya kell? 17es vagy 19es?
Koszi elore is!
az is most volt, de nekem a variátor csörög , szétszedtem az ellendarab elöre hátra elég sokat mozog a csuszkánál, ezt valahogy meggyógyítom ha tudom... emg takarítok..
gyertyát kiveszed, ha sötét színű akkor sokat kap, ha fehéres akkor meg keveset
Nem mentem vele 125 km-t :/
De tuti valami nem ok...azt hogy tudom megnézni, hogy ha sok benzint kap?
Nekem ilyen tavaly nyáron volt elég sűrűn. Egy gyertya csere megoldott a problémát.
Lehet hogy gyertya okozza azt a hibat, hogy megyek maxon, ora szerint olyan 120-125 körül ugy fel percet es utana fogja magat es nem reagal a gazadasra es motorfekkel elkezd uyge lassulni, es elengedem a gazt, ujra huzom akkor megin megindul egy masodpercre majd megin nem reagal, mintha befulladna. Vagy tul dus a keverek es nem robban be? Idegesitő hiba, bar nem mintha olyan sokat mennék vele ilyen tempoba.
Mi az Isten csöröghet a varionál? görgő uj, a variátor is viszonylag, tavaly vettem, az önindító szabadonfutó nincs benne, csak az az acéllemez, ami hézagol is de arra felfekszik a vario és viszontlátásra .
csinál olyat is hogy mentem80-85el kb, és mintha beakadna egy görgő, amikor visszaengedem a gázt és esik a sebesség is afordulatis hiába huzom, ha megállok vagy lassítok és utána megyek megint akkor müködik , pont most lesz nyirtéten buli .menni akarok:(
Nálam a tartalék 1.5 liternél kezd jelezni. A múltkor pontosan kimértem. Csont száraz tanknál pont annyi benzint öntöttem bele, hogy elaludjon a visszajelző.
szerintem is alul öblösebb
ja és nem tudom, hogy a ti mocitokon hogy van, de az én mutatóm elég gyorsan lemegy félig (még ha csak 50 km-t megyek vele, akkor is) de utána sokkal lassabban megy lefele a mutató. sőt, ha elkezd sárgán villogni, hogy ki akar fogyni, akkor is még 30-40 km-re elegendő benya van benne, szóval elég nehéz belőle full kifogyasztani a cuccot.
az elején a gyors csökkenés szerintem a tank formája miatt lehet.
egyszerű matek..
elvileg 6 literes tankod van.
ennek a fele 3 l.
a diteched 2-2,5 litert fogyaszt (sebességtől függően)
mentél vele 125 km-t? ha igen, akkor nincs vele gond.
ha nem tudod, mennyit mentél, akkor a következő 100 km-t számold, és ha többet fogyaszt, akkor nézz utána :)
hehe, pontosan annak:D + lehet picit sokat is kap ,nézd meg a gyertyát is . enyém is kajol kb 5öt
Hali!
Végre megcsinálták a motorom. a görgők nagyon elvoltak kopva...végsebességem így 50-60ra esett vissza. A fogyasztásom nagyon jó volt. Viszont most valahogy nem az igazi...2 nap alatt elment fél tank és nem mentem vele annyira sokat. Ez minek tudható be? Hogy 55 helyett 80-90el megyek, vagy valami másnak?
Ok,holnap csörgök.
Holnap megnézem,mit tehetek az ügy érdekében
Nem akarok pénzt kérni érte,inkább az a gázállás szenzor csatlakozót védő gumi kellene cserébe.Meg akkor egyúttal feladnám a gyújtótrafót is.Csak a postaköltséget kéne állnod.Holnap dél körül érek haza.,majd csörgess rám telefonon.
Szia, ha lenne még abból a 0.35-ből,akkor vennék tőled egy kis darabkát ami kiadja a két lapocskát. Én is jól járnék mert nem kéne egy egész táblát megvennem,meg úgy csináljuk,hogy te is. levélként feladnád,én meg előre elutalom a lét. ?
A fogyasztásom egyértelműen több volt. Kb 1,5 literrel. Viszont mivel a motor az etanolra volt "kihegyezve", ezért a teljesítmény nem csökkent, hanem nőtt. Mifelénk majdnem minden kúton kapni etanolt, tehát ez nem zavart. Az átalakított ditech miatt a dolog egyébként is úgy működött, hogy magamnak kevertem be az üzemanyagot.
Ha a felsoroltak közül akarsz akkor X pro.
De amúgy Reverse a legjobb helyedbe azt vennék...
értem :) akkor tényleg megérte. az "új" blokk felújítását meg a kínai lámpát is futja, meg még marad is :)
etanollal egyébként mennyit fogyasztott? teljesítmény-romlás volt?
meg nem volt rossz, hogy nem mehettél be akármelyik benzinkútra, csak ahol árultak etanolt?