Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítségedet de sajnos ezen túl vagyok.És tisztán hallani hogy valahonnan a variátor környékéről jön.Olyan mintha a görgők csattognának!
Nézd át az egészet, hátha valami lóg esetleg az idomok nincsenek rendesen meghúzva, vagy a csapágyak vannak kinyírva.. Így látatlanba egyenlőre ennyi..
Sziasztok! Én még új vagyok itt,és lenne egy nagy kérdésem,és kérésem! Van egy 1997es Vízhütéses SR-em raktam rá egy Top Due+70hengert egy Malossi Delta kuplungot,és persze új csapágyakat+szimeringet.és új variátort. Nagyon jól megy a gép csak az a probléma hogy egy bizonyos fordulaton kegyetlenül csörög valami hol jobban hol kevésbé.Próbáltam görgőket cserélni nem jó!Próbáltam hézagológyűrűt varió alá,fölé nem jó!A főtengelyt megrángattam semmi!(Malossi MHR) Most már nem tudok mihez nyúlni és csak csörög,csörög! Ebben kérném a segítségeteket! Előre is köszi !
Múltkor vettem egyet. Hát borzalmas
http://scootershop.unas.hu/spd...

Ilyet használ valaki ? Milyen?
Helló

Van egy 2001 es aprilia ditech-em 1 hete lett meg fúrva kompreszor öninditó gyertya cserélve teljes átnézés.. és mot reggel beindult.. 30 percre rá már úgy indult hogy ha ráhúztam a gázt akkor leált és else kapta gyertyát kivetük meg tiszitotuk benzint ad szikra is van.. valaki tudna segíteni mi lehet a gond.. e-mail címem.: putnoki69@gmail.com Előre is köszönöm..
persze hogy meg, oldja a benzin, de legalább csúnyán is néz ki
Ja és még valami, a technokolt viccből írták, nehogy elkezd vele ragasztgatni.
Van egy eladó malossi E5-öm ha köll.Vízburkos.Bár lehet neked drága lenne.
Sima hozzávaló légszűrőt vegyél, azt kész.
Az nem olyan drága, egyébként meg nem eszik sokat ne fogd a benzinárakra, mennyé dógozni
vagy inkább vegyek egy 0 fokosat de azt nem tudom h beférne e, mert agyári karbi ferdén van állítva és ha beraknám a 0 fokosat akkor lehet h ledarálná a kerék:S
Szerintem add el vegyél biciklit
Egyébként, nyugodtan vehetsz bele sima légszűrőt is, egy robogón nem oszt nem szoroz...
Technokolal is megragaszthatod.
....no comment....
Sziasztok!
Ma szétszakadt a sportlégszűrőm a 90 fokos és összeszikszalagoztam tudom tudom kókány munka de most nincs pénzem h kicseréljem ilyen benzin árak mellett:(
Szerintetek megteszi ez is?
Előre is nagyon szépen köszönöm:)!
Tudtok valami jó izzót ajánlani fényszóróba? (2003 morini)
Tud valaki 0,35 ös vagy 0,40-es karbon membránt? Esetleg ha kimaradt.
elhiszem, hogy ez király cucc, csak sajnos nincs akkora elektronikai tudásom, hogy ezeket beszereljem. bár ki tudja. lehet hogyha kicsit ráfeküdnék, meg utána olvasnék a dolgoknak, akkor menne, de most nincs ilyen sok felesleges szabad időm.. :D
Ezek a LED-es izzók semmire sem jók, max hülyéskedni velük...
Az anyag nem vészes. A dealextreme-ről olcsón hozzá lehet jutni ezekhez a LED-ekhez, ezen kívül kell két alu hűtőtömb. A beállítás már más tészta. Mikor az enyémet csináltam, megfogadtam hogy mégegyszer nem szo...ok ilyennel, mert normális fókuszt állítani neki nem egyszerű.
A világítás szépen működik, csak leszakadt egy vezetékem, és még nem volt időm visszaforrasztani.
Az árát egy sima 50es robogóra? nem.
Ha van rajta más tuning is akkor már inkább.
Passzolok,nekem a ditechen volt zx mikor 70es lett,nagyon jól ment vele,jobban mint most a reversével.Ha sima 50es akkor lehet elég rá egy tt-is.Nagy csodát egy kipufogótól ne várj és anyagilag akkor jössz ki a legjobban ,ha találsz rá használtat.Az új ára vicces,vagy legalábbis nem a Magyar vásárlók pénztárcájára van szabva.
leovince ZX kipufogóról mi a véleményetek? megéri az árát? dob a mocin ?