400tól felfele?
Ülj már rá egy rs 250re, a sor 4es 600asokat ott hagyod vele
De ha gondolod enyémet is megnézheted mit tud
De egyébként ez meddő vita, kinek ez jön be, kinek az.
De ha valaki nagy motorral szeretne közlekedni, és a kicsit csak tanulásra szánja, szerintem mindenképpen motort vegyen, ne robogót
Na látod, nekem meg az ilyen kis köbcenti-s "sportmotor" nem motor. A 125 ccm-es "sportgépeken" csak nevetni tudok. Vagy kismotor legyen 50-125 ccm-ig robogó vázban, vagy 400-tól fölfelé nagymotor vázban....
Van egy kis gondom az SR-el,most raktam ra egy sportdobot ,azota jobban megy ,jobban gyorsul, csak egy a pajom vele hogy mikor allo helybol indulok elkezd egy kicsit szaggatni,horogni a motor de ez par meter mulva elmulik,vagy amikor megyek parton felfele egy ideig huz mind az allat es aztan fokozatosan lassul le es a vegen mar csak horog a motor es nem huz semmit.Mielott a gyari dob volt akkor nem ment isgy de nem csinalta ezt.Megtudnatok mondani mit tugyak csinalni,mar probaltam beallitani de akarhogy allitgatom csak ugyan ezzt csinalja.MIert lehet ez?MIt tegyek?
Legyszi segitsetek !
Nézd meg a kipufogó felfogatásait. Lehet hogy elhagytál egy csavart. Nekem a rezonátor felfogatása volt letörve és ez zörgött kegyetlenül. "Kis" időbe telt mire megtaláltam.....
Az robogó
Nekem 160ccm mito.
A robogó az nem motor, csak húzod rajta a gázt ész nélkül, és úgy ülsz rajta mint egy hokedlin
De ez az én magánvéleményem, sokszor megszólnak miatta, szóval megspórolom mindenkinek az írást, köszönöm, tudom, de ez akkor is az én véleményem
GegePr nem is tudom minek irogatsz ide, amikor senki se arra kiváncsi hogy azt mondjad nekik h adják el.
110méteren aztán lehet letörölném a vigyort az arcodról a "szar" SRemmel.
Az az igazság hogy egy másik mociról tettem át a hengert és azzal már lenyomtam 2000km-t annak nem volt ilyen baja.Az a furcsa az egészben hogy csak egy bizonyos fordulaton csinálja,és ha görgőt cserélek akkor hol jobban hol kevésbé csörög!
Ülj már rá egy rs 250re, a sor 4es 600asokat ott hagyod vele
De ha gondolod enyémet is megnézheted mit tud
De egyébként ez meddő vita, kinek ez jön be, kinek az.
De ha valaki nagy motorral szeretne közlekedni, és a kicsit csak tanulásra szánja, szerintem mindenképpen motort vegyen, ne robogót
Legyszi segitsetek !
Bocsi azt hittem új sr-ed van.
Nekem 160ccm mito.
A robogó az nem motor, csak húzod rajta a gázt ész nélkül, és úgy ülsz rajta mint egy hokedlin
De ez az én magánvéleményem, sokszor megszólnak miatta, szóval megspórolom mindenkinek az írást, köszönöm, tudom, de ez akkor is az én véleményem
Ez a gyárim http://www.egumotors.hu/133-iz...
Xenon hatás nem érdekel, csak legyen erősebb a gyárinál.
GegePr nem is tudom minek irogatsz ide, amikor senki se arra kiváncsi hogy azt mondjad nekik h adják el.
110méteren aztán lehet letörölném a vigyort az arcodról a "szar" SRemmel.
Egümotorsnál is találsz.
Nem találok izzót a mocimba....