Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy mit tud, barátnőmnek van, de én nem szeretem, meg szerintem nem lehet rajta megtanulni motorozni, teljesen más.
Az én SR50-em is tud pár dolgot. Etanolhajtás, növelt kompresszió, saját fejlesztésű gyújtás. Lehet hogy meglepődnél rajta menet közben....
Rá való sportdobot vettél? ha kevés a folytása, akkor túl gyorsan távoznak a gázok, ezért elveszti az erejét.
400tól felfele?
Ülj már rá egy rs 250re, a sor 4es 600asokat ott hagyod vele
De ha gondolod enyémet is megnézheted mit tud
De egyébként ez meddő vita, kinek ez jön be, kinek az.
De ha valaki nagy motorral szeretne közlekedni, és a kicsit csak tanulásra szánja, szerintem mindenképpen motort vegyen, ne robogót
Na látod, nekem meg az ilyen kis köbcenti-s "sportmotor" nem motor. A 125 ccm-es "sportgépeken" csak nevetni tudok. Vagy kismotor legyen 50-125 ccm-ig robogó vázban, vagy 400-tól fölfelé nagymotor vázban....
Van egy kis gondom az SR-el,most raktam ra egy sportdobot ,azota jobban megy ,jobban gyorsul, csak egy a pajom vele hogy mikor allo helybol indulok elkezd egy kicsit szaggatni,horogni a motor de ez par meter mulva elmulik,vagy amikor megyek parton felfele egy ideig huz mind az allat es aztan fokozatosan lassul le es a vegen mar csak horog a motor es nem huz semmit.Mielott a gyari dob volt akkor nem ment isgy de nem csinalta ezt.Megtudnatok mondani mit tugyak csinalni,mar probaltam beallitani de akarhogy allitgatom csak ugyan ezzt csinalja.MIert lehet ez?MIt tegyek?
Legyszi segitsetek !
Nézd meg a kipufogó felfogatásait. Lehet hogy elhagytál egy csavart. Nekem a rezonátor felfogatása volt letörve és ez zörgött kegyetlenül. "Kis" időbe telt mire megtaláltam.....
Akkor tartsd meg magadnak.

Bocsi azt hittem új sr-ed van.
Az robogó
Nekem 160ccm mito.
A robogó az nem motor, csak húzod rajta a gázt ész nélkül, és úgy ülsz rajta mint egy hokedlin
De ez az én magánvéleményem, sokszor megszólnak miatta, szóval megspórolom mindenkinek az írást, köszönöm, tudom, de ez akkor is az én véleményem
Amit linkeltél sztem nem jó az enyémbe...

Ez a gyárim http://www.egumotors.hu/133-iz...

Xenon hatás nem érdekel, csak legyen erősebb a gyárinál.
http://www.egumotors.hu/133-iz... Ittvan egyébként

GegePr nem is tudom minek irogatsz ide, amikor senki se arra kiváncsi hogy azt mondjad nekik h adják el.
110méteren aztán lehet letörölném a vigyort az arcodról a "szar" SRemmel.
Nem az erősségére gondoltam hanem a színére köze nincs a xenonhoz. Egyébként ebből van sima gyári is vegyél inkább olyat.
Egümotorsnál is találsz.
Miért az Aprilia SR az nem motor,akkor milyet vegyek? (Neked milyen van?)
Add el, vegyél motort
Attól félek egyszer otthagy valahol!
nem feltétlen.
Az az igazság hogy semmi nem lóg minden csapágy új egyszerűen nem értem.Szerintem ha nem jól járattam be akkor folyamatosan kellene neki csörögni.
Így nem tudom mi a teendő, főleg hogy nem is biztos hogy ez a gond.. Ez csak egy ötlet volt.
Biztos úgy van ahogy mondod! Most már csak az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mi a teendőm mert nagyon zavar!Köszi
Attól mert más mociról teszed át, a benne lévő alkatrészekkel össze kell kopnia.
Az az igazság hogy egy másik mociról tettem át a hengert és azzal már lenyomtam 2000km-t annak nem volt ilyen baja.Az a furcsa az egészben hogy csak egy bizonyos fordulaton csinálja,és ha görgőt cserélek akkor hol jobban hol kevésbé csörög!
Ha tuningolás után nem járattátok be rendesen, akkor nem koptak össze úgy ahogy kell az alkatrészek, ez pl okozhatja.
Gyenge?...

Nem találok izzót a mocimba....
enyém is hasonlóan csörgős :S
bejárattad rendesen?