Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beleteheted,de szerintem az ilyen ledekkel szerelt lámpáknak elég hurka fényerejük van.Legalábbis amit próbaképpen vettem otthonra ledes gu10 spotlámpa,az nagyon gyenge volt...Legalább smd ledes kéne,vagy amit Kinter is csinált power ledes változat,azzal már lehet látni.
http://www.homasita.hu/index.p...

szerinted két ilyet bele lehetne eszkábálni?
projektorosba szerintem nagyjából méretileg belepasszol, ráadásul ez alapból 12 v-os, szóval nem is kéne nagyon sz..akodni vele, csak kábel + szigetelés és kész.
Ha nekem is megcsinálod,akkor én is azt választanám
Amúgy anyag+ a tökölés vele,mennyiből jönne ki?
Van otthon egy fókuszálható cree ledes fejlámpám amit horgászni vettem,annyira brutális fénye van,gondolkoztam rajta,hogy belevágok kettőt,meg valami stab ic-t,vagy valami ilyesmit ,hogy ne vágja szét a 12V
de tényleg nem használom sötétben a motort ezért nem kínlódtam a projekttel.
Jól teljesít azóta is a LED-es világítás?
Én maradok a High Power LED-nél.
Ezt találtam,ha jól látom akkor olyan.Újonnan nem tudom hol lehetne olcsón beszerezni,de ha érdekel,holnap meg tudom kérdezni a srácot aki ajánlotta és mondta ezt az árat,bár ez tavaly volt,azóta lehet drágább.
http://kepesmotor.hu/elektroni...
közben visszakerestem egy kicsit itt a fórumon,amit mindenkinek melegen ajánlok ,mert erről is volt már szó.
Szóval CPI popcornba való,hivatalosan,de az sr-be is zokszó nélkül belemegy.
Én is ezt használom,mert rámtolatott egy p@raszt a piros lámpánál és a gyári összetört.Valóban jobb mint a gyári,de nem sokkal.két mr16-os foglalatú 20w-os mezei spotlámpa van benne.Ha valaki tő sötétben akarja használni,nem lesz vele elégedett,főként azért mert nem lehet semmilyen irányban állítani,hogy hová világítson.Viszont megmarad a motor "szeme",nekem ez volt fontos,mivel este nem járok vele
Szia
Köszi a gyors választ.
tudnál egy honlapot ahol megtalálom ezt a lámpát?
Ami a legegyszerűbb és a legolcsóbb hatékony megoldás,az egy ilyen lámpa.
Valamelyik kínai-taiwani csodában van,asszem talán cpi oliver teljesen ugyanazt sikerült nekik lemásolni,csak a foncsor más és 35W izzó van benne.Az ára is baráti olyan 9-10e körül van.
csak kicsavarozod a projektorosat és mehet is bele
Sziasztok

Hogy lehet erősebb világítást csinálni a mocira mert szinte ez semmit nem ér?2000 évjáratú sr este használom és a szerencse hogy tudom merre járok. :-)
leovince ZX kipuffról vkinek vélemény?
termosztát tetején?

De elvileg le légteleníti magát ha alapjáraton hagyod kupak nélkül, amig bugyog, aztán ha abba hagyja rátöltesz, vársz még kicsit, aztán mész vele egy kimélős kört, ezt nem tudom már hol olvastam... Csak ésszel, ne égesd le a blokkot...
hali. Sr 50 mineralli-nál.....hol találom a légtelenítő csavart (Víz)

A hengerfejen nincs......és a vízpumpa felöl se látok semmit.
Köszi a gyorsaságot,én is gy néztem.
úgy tudom egyforma.
Üdv!Nem tudja valaki véletlenül,hogy egyformák-e az sr-ben az első fékmunkahengerek a Gulliverével?Esetleg ha valakinek lenne bontottan megköszönném.nagyjanee77@gmail.com
mégegy kérdés! Miért nem tudom kivillogni a hibakodot? Egyfolytában ég a lámpa,ha jár a motor. Ha csutkagáznál ráadom a gyujtást akkor is folyamatosan világit,pedig mikor elalszik,akkor kéne elengedni a gázt. Kb 3perc mulva meguntam tartani,elengedtem,és elkezdett ütemesen egyenletesen villogni,megszakitás nélkül. Ezt félora mulva untam meg,és abbahagytam az egészet! Mit gondolsz?
köszi!
"A högombától függ az is,h mennyit adagol az ECU, és a vizhöfok mutato is arra van kötve?" Igen, ugyanazt a hőgombát használja mindkettő.
Kinter! A högombától függ az is,h mennyit adagol az ECU, és a vizhöfok mutato is arra van kötve? Mert haverom sr-jén a vízhöfokjelzö sok használat után sem billen negyed felé! És alapjáraton,meg egyenletes kis gázon torpan, dadog. Nagy fordulaton szuper. Lehet a högomba miatt? (meg ezer más miatt,tudom!) morini ditech
A gyertyát ezer dolog miatt köpheti. Pl. lehet hogy a levegő injektor már nincs a toppon, és nem porlad szét eléggé a nagynyomású üzemanyag. Ilyenkor nagy cseppekben kerül a hengerbe a benzin, és ha egy csepp eltalálja a gyertyát.... Ezen kívül előfordulhat hogy a benzin injektor a pancsolt benzintől szépen lassan elkopik. Ilyenkor szintén nem megfelelő a porlasztás. Ezen kívül lehet hogy döglött a hőgomba, és túladagol az ECU. Lehet szakadt az injektor nyomás szabályzó is, ilyenkor szinte ömlik befelé a benzin a hengerbe. Egyenlőre ennyi, most megyek a TESCO-ba......
"Lehet szar a gyertya úgy,hogy ad szikrát?..." Természetesen. Közel sem biztos hogy nyomás alatt is jól teljesít. Általában belül a porcelán szigetelés mellett szokott szikrázni. Ekkor a motor köhécsel, rángat, vagy meg sem mukkan...
Köszi a válaszokat!
Nem cserélem nagyobbra az izzót, marad, amilyen volt.
Látom itt gyertya gondban vagytok. Nekem is most kell cserélnem.
Én azt olvastam, hogy a NGK R CPR8-E jó bele. Sztem ez volt eddig is az enyémben, nem szívesen változtatnék ha jó. Most az újabbak szarak? Hogy ennyi negatív vélemény van itt róla.?