Vettem karbon membrán lapokat kb 5 napja. 0.3 vastag. A malossi feliratot raktam befelé,mert a sarkán a levágás úgy adta. De én úgy tudom kifelé kell lennie a feliratnak, lehet ez probléma?
Szia,lenne egy kérdésem. Tegnap motoroztam és egy boltnál megálltam,majd mikor indultam volna, nem indult. Hazatoltam (kb. 4km). Itthon megnéztem,benzint kapott,szikra volt,kompresszió 7bar, benzinnyomás volt. Majd kicseréltem a gyertyát DENSO U31ETR volt benne,raktam bele NGK CR8EB-t. Pöccre indult utána. Ma mentem a boltba semmi gond,jönnék haza indítom, MEGINT NEM INDÚL! Most rendeltem egy CHAMPION RG6YCA gyertyát.
Lehet szar a gyertya úgy,hogy ad szikrát? Vagy valami más tipp? Köszi
Sziasztok. Van 1 ditechem 800 km vettem most van 2800 km és olyan gondom van ,hogy hidegen ok de kicsi melegedés után lámpánál való indulás vagy lassú tempónál kicsi gyorsítás 1 kicsit hebeg vagy nagyobb gáz 1 kicsi hebegés és megy . Gyertya csere volt :Ngk cpre8 valameddig jó volt de megint nem ok.Létezik,hogy a gyári gyertya kb 500 km és nem fasz.. vagy más gyertya kell bele ? Segítsetek légyszves.Előre is köszönöm.
ja,és ne vidd szervizbe,inkább (ha van lehetöséged,és szerszámjaid) probáld magadnak megcsinálni, kérdezz nyugodtan,és mi is szivesen segitünk,ha elakadsz! A szervizek szeretik lehuzni az embert,amit magadnak csinálsz,legalább tudod,h meg van csinálva!
a leeresztö csavar alatt kell(ene) lenni tömitésnek,lehet az ment tönkre! Vagy a tankbol jutott (jut folyamatosan) trutyi a vákumos csapba,az megakasztja a membránt,és máris átfolyik a benzin! Kipucolhatnád a tankod,és a csapot is kifuvathatod (ovatosan)! Utána elméletileg jonak kell lenni! Persze,lehet,h kifogtál egy 'prémium minöségü' kinai csapot!
köszi,tudom,az olyan árban van! Azzal sz.r volt az alapjárat is,meg nem ment a moci,csak durrogott,puffogott! Igazábol már ezzel is kezdi a kinlodást alapjáraton,meg kis, egyenletes fordulaton! Majd légyszi ird le a nagyobb utad eredményét,ha tényleg jo, mondom havernak,h fektessen be egy ilyen szupergyertyába! Mondjuk az ára.. Khm.. Kemény!
Sziasztok!
Aprila Sr150 es mocim miutan kijott szervizbol par napra ra a karbi aljan elkezdte ereszteni az uzemanyagot, nem kicsit... visszavittem, aztmondtak h a vakumos benzincsap ment tonkre, mert a benzincsovet a karbirol lehuzva folyamatosan eresztette az anyagot, nem kicsit. Najo gurulas haza, benzincsap rendeles es a karbi aljara - (ahol van vlmi leereszto csap az tulfolyon vagy uszon, nem ertek hozza, de ott egy csavar is amivel meglehet nyitni elvileg de az fullosan bevan tekreve es megis ott ereszt) - tettem gumicsovet es befottes uvegbe csopogtettem le a benzin. Kivancsi voltam mennyire ereszt. Naponta 7dl folyt igy le belole. Aztan megjott a benzincsap gyors csere a szervizbe, mert en nem ertek hozza... 6ezret hagytam ott negyedoras szerviz miatt. Ket napig boldogsag volt hogy vegre nem ereszt az uzemanyag. Aztan ma megint elkezdte. Mitol lehet? a vakum cső elérhetett es nem funkcional ugy ahogy kellene? megint tonkrement a benzincsap? Mást nem tudok nagyon elkepzelni de ha van ötletetek irjátok! Kezd az idegeimre menni a motor.
izzót nem nagyon bír nagyobbat, mert csak az éred el vele, hogy megolvad a foncsor.
az egész búrát kell cserélni ha akarod, viszont az már kicsit borsosabb.
azt hiszem a 125-ös leonardo búrája passzol az sr50-be.
ha szerencséd van találhatsz viszonylag jó áron bontottat.
Nekem itt ajánlották. 5600 Ft, mivel nekem megszűnt a gond mocimnál, és az alapjáratom is egyenletes lett, nekem megérte.
Holnap megyek vele nagyobb kört, én is kiváncsi vagyok mit tapasztalok majd.
Igazán úgy lenne jó, ha lenne egy új gyári is és azt is megnézni az mit muzsikál. (kb. 2800 Ft)
Sziasztok!
Van egy 2002-es Ditechem, Suzuki blokkos GP-1. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora izzók mennek maximum az első fényszórókba? Most lett felújítva a gép, a gyári izzók 15-16W-osak, de szeretnék jobb világítást. Lehetséges? Előre is kössz a választ! Üdv!
Azaz.. köszi, ő is azt vett, de nagyon rossz volt vele, durrogott, stb. aztán visszatettük azt, amivel vette, és azzal jobb egy kicsit! ugyanez, mint a gyári gyertya, csak nincs kiemelkedve az alján a gyújtórész! nem értem miért jobb azzal.
és neked jobb lett ezzel, amit vettél? szerinted ajánlhatom neki? mert lassan cserés lesz a gyertyája!
Azon lehet állítani..
Lehet szar a gyertya úgy,hogy ad szikrát? Vagy valami más tipp? Köszi
Aprila Sr150 es mocim miutan kijott szervizbol par napra ra a karbi aljan elkezdte ereszteni az uzemanyagot, nem kicsit... visszavittem, aztmondtak h a vakumos benzincsap ment tonkre, mert a benzincsovet a karbirol lehuzva folyamatosan eresztette az anyagot, nem kicsit. Najo gurulas haza, benzincsap rendeles es a karbi aljara - (ahol van vlmi leereszto csap az tulfolyon vagy uszon, nem ertek hozza, de ott egy csavar is amivel meglehet nyitni elvileg de az fullosan bevan tekreve es megis ott ereszt) - tettem gumicsovet es befottes uvegbe csopogtettem le a benzin. Kivancsi voltam mennyire ereszt. Naponta 7dl folyt igy le belole. Aztan megjott a benzincsap gyors csere a szervizbe, mert en nem ertek hozza... 6ezret hagytam ott negyedoras szerviz miatt. Ket napig boldogsag volt hogy vegre nem ereszt az uzemanyag. Aztan ma megint elkezdte. Mitol lehet? a vakum cső elérhetett es nem funkcional ugy ahogy kellene? megint tonkrement a benzincsap? Mást nem tudok nagyon elkepzelni de ha van ötletetek irjátok! Kezd az idegeimre menni a motor.
az egész búrát kell cserélni ha akarod, viszont az már kicsit borsosabb.
azt hiszem a 125-ös leonardo búrája passzol az sr50-be.
ha szerencséd van találhatsz viszonylag jó áron bontottat.
Nekem itt ajánlották. 5600 Ft, mivel nekem megszűnt a gond mocimnál, és az alapjáratom is egyenletes lett, nekem megérte.
Holnap megyek vele nagyobb kört, én is kiváncsi vagyok mit tapasztalok majd.
Igazán úgy lenne jó, ha lenne egy új gyári is és azt is megnézni az mit muzsikál. (kb. 2800 Ft)
Van egy 2002-es Ditechem, Suzuki blokkos GP-1. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora izzók mennek maximum az első fényszórókba? Most lett felújítva a gép, a gyári izzók 15-16W-osak, de szeretnék jobb világítást. Lehetséges? Előre is kössz a választ! Üdv!
és neked jobb lett ezzel, amit vettél? szerinted ajánlhatom neki? mert lassan cserés lesz a gyertyája!