köszi a tanácsot. ha fújós festékkel akarom, akkor arról tegyek le?
tudok szerezni kompresszort meg pisztolyt, de abba nem drágább festéket venni, mintha csak fújósat vennék?
az előkészítésről már néztem videókat meg olvasgattam, úgyhogy azzal nem lesz gond. viszont mennyire kell pormentes helyet találni? egy garázs csukott ablakkal meg ajtókkal elég?
természetesen egy kompresszort, meg egy pisztolyt szerezz:))) csiszold fel szépen (olvass utána mi a menete) nem nehéz festeni, csak jól festeni az... :D ne folyjon meg sehol ,legyen hely ahol szárad
Minek a gyakorlás,hagy szóljon Volt egy haverom aki anno lefestette a rigáját babakékre ...ecsettel.Miután kész lett a motort nem kellett többet mosni,csak fésülni.Kicsit hullott az ecset szőre
olcsóbban jönne ki sokkal,mert nincs munkadíj, csak kérdés milyen lesz , de ha utána nézel, gyakorolsz kicsit olcsobb festékkel vmin, nagy baj nem lehet max ha nem megy ..nem fujod le a motorod
Akkor módosítok.A minarellit nem kell légteleníteni,mert kidolgozza...
Tegnapelőtt raktam össze egy morinis ditechet új dugó,frissen fúrt henger.hűtőfolyadék betölt, bugyborékol 10 percig,ráindít,1perc múlva a mutató már a pirosban volt majdnem.Eddig kb 4-5x kellett ezt a játékot megcsinálnom,de egyszer sem akarózott neki magától lelégtelenedni.
De mindenki úgy csinálja ahogy akarja,ahogy tudja.
megérte a melót.
gondolom azért fúrógépre tetted, mert nem akartad szétcsiszolni a flexxel.. :D az elég magas fordulaton pörög, ha egy kicsit jobban odanyomod, akkor jöhet a hegesztőtrafó is.. :D
na mindegy, a lényeg, hogy szép lett..
idén ősszel tervezem, hogy kicsit rendberakom a sajátomat.
ha tudna egy két jó tanáccsal szolgálni valaki, hogy mit érdemes ilyenkor felújítani, megtisztítani, stb, akkor szívesen fogadom őket.
szerintetek bonyolult lenne egy home-made festést-lakkozást megcsinálni az idomokon? és mennyivel jönne ki olcsóbban, mintha fényezőhöz vinném?
Köszi! Fúrógép és egy olyan korong ami úgy néz ki mint egy drótkefe,igazából flexbe való,de én csináltam neki egy szárat. A végén meg egy kis csiszoló papír.
Hogyan tudhatom meg, hogy az sr50-esemet mikor gyártották? (hónapra pontosan) sajnos papírok nincsenek hozzá, csak adásvételi, abban meg ugye nem szerepel ez az adat. (LC minarelli)
és egy másik kérdés: mi a különbség mondjuk egy sr50 stealth és egy www között?
A hűtőrendszer miért lenne nyitott rendszer. Főleg az újaknál, ahol simán 110 °C-os is lehet a hűtőfolyadék és nem fog felforrni. Pont azért, mert túlnyomásos zárt rendszer az egész. Persze ettől függetlenül teljesen más, mint egy fékrendszer és az rossz példa volt.
tudok szerezni kompresszort meg pisztolyt, de abba nem drágább festéket venni, mintha csak fújósat vennék?
az előkészítésről már néztem videókat meg olvasgattam, úgyhogy azzal nem lesz gond. viszont mennyire kell pormentes helyet találni? egy garázs csukott ablakkal meg ajtókkal elég?