Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább csere.Vagy SH féle.Talán.
Az a gáz, hogy az injektrorról lehúztam a gumicsövet és ott mértem a nyomást. De nem tartja meg, vagy csak minimális ideig. Csövek és csatlakozások OK. Szóval sztem kompresszor fejszelep nem zár... Lehet felújítani gondolom.
Eladó egy vizes-fekvő-minareli blokkra AIRSAL 70-es henger. Nagyon megy vele a gép, kb 2000 km van benne. 1 gyűrűs dugóval.

Ára 10.000, -Ft + posta
Sziasztok!
Van nekem egy 2006-os ditech sr-em és az a probléma vele hogy hidegen nagyon nehezen akar induli. De ha már elindul akkor meg alapjárat meg minden ok. meg még ha sokáig megyek vele negyed gázon és ha ráhúzom félig a gázt csak dadog de ha teljesen ráhuzom akkor meg egyből megindul.
Szerintetek mi lehet vele mert nekem fogalmam sincs ez az első injektoros motorom.
Jah gyertya cserélve és ami kijött az szép barna volt.
ellenőrizd a nyomócsövet, bilincseket először!
napokig
A gyertyát majd megnézem. Viszont a nyomás megvan, csak nem tartja meg. Az a kérdés, hogy egy teljesen jól működő ditech-nél meddig tartja meg ezt a nyomást a motor leállítása után.
4-5 bar felett kell, hogy legyen a nyomása. Ha alatta van az már kevés és nem megy jól, durrog, kormozza a gyertyát. Gyertyakép milyen? Gondolom fekete és nem szép őzbarna.
Egy kis segítséget kérnék Ditech-el kapcsolatban.
A jelenség a következő: a motor beindul, hidegen alapjárat kicsit egyenetlen, viszont a fő gond az, hogy hirtelen gáznál lehörög. Kicsit megpörgetve és meleg motornál ok szokott lenni, de Pl kanyarodásnál, mikor visszaengedem a gázt majd újra húzom, akkor meg szokott torpanni. A gázreakció nem az igazi, olyan mintha nem lenne ok a keverési arány (benzin/levegő). Lehet a kompresszorral van a gond, mert nem nagyon tartja meg a nyomást. Tudja esetleg vki, hogy mekkora nyomást kb. meddig kell megtartania?
Köszi szépen ,nagyon hasznos link ugyanis most építem újra a factorymat . Éppen a sisaktartó zárjához tartozó bovdent vadászom. Ha valaki tudja, hogy honnan tudnék olyat beszerezni lécci írja meg.(Az easypartson a Lock hardware kit en belül az 5 ös elem.)

Peace
"...Lehet a gyertyával lenne probléma?...." Meg még ezer más dolog is lehet. Első körben meg kell nézni a gyertyát. Ha kormos a gyertya, akkor kapásból cserélni kell. Ha újra beköpi, akkor kompresszor hiba is lehet.
Meglehet, de sok más is okozhatja. Kezdjed ezzel!
Aprilia sr 50 di tech robogó problémával küzdök. Amikor önindítózok akkor csak pörög de nem gyúl be a motor.Aksi új (13 fölött van a töltöttsége) Benzin van Olaj van..MI lehet a probléma? Csak pörgeti pörgeti, és nem bírja beindítani.:S Hasonlóképpen, mint ami ezen a videón van:
http://www.youtube.com/watch?v...
Segítségetek előre is köszönöm!
Ui: Lehet a gyertyával lenne probléma?
Mayesti-ben láttam házi gáz szettet,ülés alatt kis palackkal.Elég furcsa volt első ránézésre,de a gazdája szerint a fenntartása nevetségesen olcsó...
tpeti: Mennyi dolog kellene még hozzá, hogy a maradék injektor alkatrészeket le lehessen szedni? A pillangószelep az még nálad van?Ha minden igaz akkor igen,mert a motoron nincs és a csomagba sincs amit elhoztam.
Csak mert szerintem,akkor eladom én az alkatrészeket.
Szerintem ez nem működik...
Szia!

06-70-615-2241 a telefonszám,ahol érdeklődhetsz!

Szabit keresd.
Szia! Engem a kompresszor és a computer érdekelne! Mennyi lenne az ára?
Na én nem is 100%-ban azzal gondoltam hajtani, hanem csak a levegő mennyiséghez keverni és persze a kajából is elvenni valamennyit.

Azt írják, hogy szódabikarbóna kell a vízbe és akkor hatásosabb.

Konkrétan erre gondoltam: link

Hozzászólásokat nézd van 1-2 olyan ember aki már tapasztaltabb.
akkor olyat kell rendelni fehérbe!
Már találtam is valamit a hidrogénről. Nekik is visszarobbant, bár ez legyen legkevesebb probléma....
http://youtu.be/ydEkV-E0mP8
havoramnak is van a srje azért tom hogy mindkettő egyforma
Igen, asszem ennek több értelme volna.
Persze azt hozzáteszem hogy én saját építésű fejlesztővel próbáltam. Először egy befőttes üvegre gondoltam, de az első visszarobbanáskor lemondtam róla. Vigyázzon aki ilyenre adja a fejét...
A mytbustersben már volt ról aszó hogy szart sem ér.
Viszont a gonosz ditekkbe PB-gázt kéne küldeni.
2 kg-os palack befér a sisaktartóba.