Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már próbáltam ezt is. Bár kezdetleges formában, de semmi eredmény. Túl kevés gáz szabadul fel, hogy ellásson egy 50ccm-es motort, nemhogy egy autót.... Annyit értem el vele, hogy ha hagytam feltermelődni a gázt, akkor a motor beindult vele, de pár fordulat után le is állt. Persze én úgy akartam hogy tisztán ezzel menjen. Viszont kétütemű motornál szerintem a kenés is elégtelen lenne így, mivel ha veszel egy adott térfogat benzin-levegő-olaj keveréket, és ide még hidrogént is teszel, akkor az csak úgy lehetséges ha mindenből kevesebbet adsz hozzá. Biztosan csökkentené a fogyasztást, de ezzel együtt a bevitt olaj mennyiségét is. Bár ez már nem az én területem....
igen
szerintem igen.szerintem ez olyan mint a minarelis kereklámpás indexe ?de ezt látni kéne élőben.
az fasza olyan amilyenre gondoltál?
Tényleg te híve vagy az alternatív meghajtásoknak. Nincs kedved próbálkozni esetleg hidrogén rásegítéssel? Vaterán láttam vízbontókat amit kocsiba kell szerelni és hidrogént adagol a beszívott levegőhöz, így kevesebb lesz a fogyasztás. Állítólag karbis motoroknál akár 50% fogyasztáscsökkenés is elérhető. Na most egy robogónál a beszívott levegő mennyisége meg sem közelíti egy kocsiét így szerintem jobb hatásfokkal működne. Igaz az áramfelvétele nem kevés.
Mit fenyegeted? Inkább válaszolj neki te köcsög
na látom itt is elszabadult a pokol

Komolyra fordítva a szót, az alábbi linken minden sr-hez található robbantott rajz mindenről, szerelési segédletnek tökéletes, én ez alapján borítottam szét a SöRömet, újítottam fel-, és raktam össze. Alkatrészt is lehet rendelni, talán még a méretek is rajt vannak.

http://www.easyparts.nl/choose...

Gondoltam hátha szüksége lesz valakinek rá
C-c-c, nem kéne ezt....
Nyugi gyerekek !
Osztom a véleményed!
A hangnem a helyesírás a szóhasználat és maga a reakció elárulja az intelligencia szinted. Ezek alapján véletlenül sem ütöd meg azt a szintet ami miatt én szóba állnék veled a továbbiakban. Részemről itt végeztem veled. Próbáld meg más fórumon is ugyanazt a kérdést háromszor feltenni egymás után, bemásolva szóról szóra és meglátod, hogy milyen reakciókat kapsz. Konkrétan anyuciba fognak elküldeni. Én ilyet nem tettem és úgy gondolom, hogy normális hangnemben válaszoltam. Ezt a hangnemet továbbra is fenntartom, mert nem süllyedek le a hülyék szintjére ugyanis ott a hatalmas tapasztalatukkal legyőznének úgyis.

De, hogy a kérdésedre is választ kapj le lett már írva párszor, csak egyes hátrányos helyzetű gyengeelméjű egyének nem tudják használni a keresőt, de megbocsájtok neked ezért, mert nem tehetsz róla (csak a szüleid sajnálom). Elvégeztem helyetted eme roppant bonyolult műveletet, hogy a jobb oldalt található keresőbe beírtam azt, hogy olajpumpa és nyomtam egy entert. Láss csodát a 10. találat Zoli32 válasza volt ami így szólt:

"Ha gyujtást adsz és koppig húzod a gáz de nem indítod be majd elhalgat az AC picit így vársz és utána ütemes kattogást hallasz akkor megy az olajpumpa.Ez még megfejelheted hogy lehúzod a szívócsőről a csövet és ha gyöngyözik ütemesen akkor tuti van kenés."

Részemről ennyi. Neked meg további jó fórumozást kívánok és ajánlom tanulmányozásra a fórum használatát.
áruld már el pittyu te mi a faszt osztod itt az eszet tied az oldal? ha igen akor delete ha nem akkor meg fod be a pofádat mert a kutya nem kérdezett aludjál inkább mi a faszért irsz ha nem tudsz rá válaszolni engem érdekel az olajpumpa nyomás ezért tettem fel 3szor ez az oldal meg ilyenekre lett kitalálva vagy nem? hogy kérdezősködjön az ember nem arra hogy pofázzál ja és ha zavar akkor ne nézd meg ugorj át rajta te köcsög
Nem unod még? Attól, hogy egy nap felteszed 3-szor is a kérdésed nem fogsz hamarabb választ kapni. Sőt megmakacsolja magát pár ember és inkább magasról leszarja a problémádat.
hello egy ditech olajpumpának kb milyen időközönként kell nyomnia az olajat mert gondolom nem egyfojtába nyomja
Helló meg van áru, rendben van ,köszi.
hello egy ditech olajpumpának kb milyen időközönként kell nyomnia az olajat mert gondolom nem egyfojtába nyomja
helo sresek azt szeretném kérdezni hogy derbi senda irányjelzőt fehér burásat szeged környékén lehet kapni ?
Ez minarelli.
ez nem igen
ez jó vajan a ditechhez?
jó kössz az in fókat hello
Igen.Hosszú távon.