helló lenne egy kérdésem a gonosz ditechem miért eszi a gyertyát ha beleteszek cpr8e nem indul vele van egy másik is az cp9e azzal beindul pöcre de nem pörög rendesen és pukkadozik a kipüff ha veszek ujj gyertyát azzal sem indul csak max egxszer kétszer utána azis kuka már 3mat vettem bele És egyik se volt jó
Venni szerintem nem igazán lehet. Én már kerestem millió helyen, de sosem találtam. E-bayen néha felbukkan 1-1, de gondolom nem olcsón kel el. Gameboyt még lehet is venni, csak bele a kártyát nem.
Első körben én a gyertyát nézném meg,mert attól hogy szikra van,nem biztos ,hogy jó a gyertya.Utána pedig kompresszor nyomás,stb....De a guruk helyesbítenek,ha nem jót írtam esetleg.
Eladó cuccok vannak hozzá,szólj ha esetleg kell valami.....
Üdv,és persze B.U.É.K- mindenkinek! Segítséget kérnék tőletek, van egy kis technikai problémám 2002-es aprilia sr ditec-el kapcsolatban.
Elindul a moci pöccre, de pár másodperc alapjárati pöfögés után megáll. Majd ha indítom ugyanezt csinálja.(üzemanyag,szikra van,ac-dolgozik) Mi lehet a gondja? Ha találkoztatok már hasonló problémával, esetleg tud valaki letölthető gépkönyvet, írjatok! KÖSZI ELŐRE IS!
Más főtengely más blokk.Inyektor,AC jó kompresszor nem.A moriniben párhuzamoss a kompresszor görgő a menetiránnyal a pigiben szöget zár be.Szorulni fog pár cm-forgás után.
Jobban nem tom leírni.
Egy a baj csak, hogy sok helyen nincs. Pl itt Nyíregyen, míg az Autó Nagy csinálta nekik volt, most, hogy átvette a Yamaha Karsai nekik nincs. Mikor kérdeztem a szerelőt, hogy nekik van-e Gameboy hozzá, hát igencsak hülyének lettem nézve, hogy ez milyen Gameboyról beszél.
Tutira gameboy az alapja a dolognak.Kapsz egy memóriakártyát ami ebbe passzol meg a csatlakozó a computerre és kell hozzá egy gameboy.
Ott van képernyő és lehet a gombokka belenyulni a sötét lelkébe.
Szia!Normál vízleválasztó amit kompresszorokhoz lehet venni.Létezik nyomásszabályzós kivitelben illetve nyomásmérő órával is.
Konkrétan én ilyet vettem: http://elektronika.vatera.hu/i...
Kell még hozzá két menetes csatlakozó aminek a másik vége tudja fogadni a csövet + 2bilincs.
Ennél a tipusnál arra kell figyelni,hogy automata a leengedője,tehát ha kevés a nyomás,akkor alul a rugós szelep kinyit.indításnál gáz,mert a kompresszor nem tud annyit tölteni,hogy elzárjon.Ezt egy gyorskötegelővel egyszerűen meg lehet oldani.Persze lehet drágábbat is venni,de a célnak ez is tökéletesen megfelel.
A másik kérdésedre meg már válaszoltak,nem egyezik a két kompresszor.
De beszélhetek.
Viszont ez már nagyon gonosz.
Má a ditekk.
Eladó cuccok vannak hozzá,szólj ha esetleg kell valami.....
Elindul a moci pöccre, de pár másodperc alapjárati pöfögés után megáll. Majd ha indítom ugyanezt csinálja.(üzemanyag,szikra van,ac-dolgozik) Mi lehet a gondja? Ha találkoztatok már hasonló problémával, esetleg tud valaki letölthető gépkönyvet, írjatok! KÖSZI ELŐRE IS!
Jobban nem tom leírni.
Ott van képernyő és lehet a gombokka belenyulni a sötét lelkébe.
http://youtu.be/ZkLCpKmF4a4
Konkrétan én ilyet vettem:
http://elektronika.vatera.hu/i...
Kell még hozzá két menetes csatlakozó aminek a másik vége tudja fogadni a csövet + 2bilincs.
Ennél a tipusnál arra kell figyelni,hogy automata a leengedője,tehát ha kevés a nyomás,akkor alul a rugós szelep kinyit.indításnál gáz,mert a kompresszor nem tud annyit tölteni,hogy elzárjon.Ezt egy gyorskötegelővel egyszerűen meg lehet oldani.Persze lehet drágábbat is venni,de a célnak ez is tökéletesen megfelel.
A másik kérdésedre meg már válaszoltak,nem egyezik a két kompresszor.
Így utólag BÚÉK mindenkinek
Láma kérdés,de mi az a gameboy a hibaolvasáshoz?