Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából ez egy erős közepes kipufogó,véleményem szerint.A hajtást érdemes átnézni,a tökéletes hangolás miatt,könnyebb görgők,erősebb rugók a kuplungba.Egyébként ha jól sikerül behangolni,jó kis kipuf ez.
Pont ugyanilyenem van nekem is. Még nem próbáltam ki. Úgy kaptam vásárlásnál a motorhoz, bent rohad a garázsban... Mit kell módosítani ha ezt felteszem (variátor, görgő, kuplung)? Mit eredményez ez a silencer? sebesség, fogyasztás, fordulat?
Csáó all Sr(kör)/Aerox elsőfelnit keresek
Na ezt örömmel hallom.Mit csináltatok vele,mi volt a gond?
Az ember mindig tanul,az enyém karburátoros az biztos (tehát nem factory) sport kip.gondolkodtam de mindegyik elég hangos amúgy a yasuni z ajánlották mert 50-es hengerre a legjobb,legtöbb eröt ez adja le nem,tudom igy van-e
Factory-n nincs vakcső gyárilag. Karburátoroson lehet, de az meg már nem Factory Ja és Piaggio blokkos jaja elvileg.
Hú azt elfelejtettem igazad van. Aprilia SR50 R Factory (2006 évj.)
ha jól tudom Piaggio blokkos
Azt azért megemlíthetnéd még, hogy milyen blokkos motorra kell az a gyári kipuff talán könnyebben tudna segíteni valaki.
A vakcső mellet van,az is a könyökből ágazik el.....
csa zsolo!Gyorsul a gép 105 a vége mindenféle hajlongás nélkül!Ez most olyan míg nem üzem meleg úgy megy mit egy 50 es de ha megvan az üzemi akkor mint ha átülnék egy másik mocira!
Pedig de.
Karbisnál soha! Ez a sötét oldal.....
Az nem a vakcső? Minek az neked? Fojtásnak van benne azt szokták levágni és behegeszteni a helyét.
Ez biztos, hogy a ditekkségének róható fel? Egy karbisnál nem szakadhat be?
Sziasztok! Vennék alig használt gyári kipufogót kompletten (kip.könyökből elágazó fémcső részben gumicsővel egészen a membrán házig ami a hajtóműházba csatlakozik gumicsővel) igyekeztem jól leirni mi is kellene pontosan.
horizotya@gmail.com
Hali!
Na az jo lesz.Jovoheten lesz penzem,akkor irok h mi a helyzet.Addig nezzetek mar meg lecci,hogy biztos morinire valo e.Elore is koszi.Szep napot!
ma újra hozta a ditec a formáját.300 km motorozás után újra hiba.
délután mentem és a motor hangja nagyobb lett, hallgattam, és meghallottam, hogy kifúj a hengernél.alábújok és megláttam az egyik tőcsavar beleszakadva a hengerbe.a haverom ezer mester és kitaláltuk, hogy CO-val kihizlalja és a végén ráhegeszt egy anyát.hát be is jött és kiszedtük.azóta semmi
Szia!
Szabinak van egy Gianelli Silencer,ha kell neked,elvileg a te mocidra való.15.000Ft.
Mivel most vettem egy hangfalpárt,meg egy plusz kompresszort a mociba ,jó lenne minél hamarabb eladni.23e +postaköltség.Ez az legvége,ennél olcsóbban nem akarom elkótyavetyélni,ha nem megy el megvárom a tavaszt és majd akkor
Tetszik.Jo arban is van egy Malossihoz kepest, csak jelenleg sok nekem a 25k. Mennyi lenne a legalja?
Köszi.
hello kutass fel egy bontásra szánt karbit amibe van olajzó szelep és illeszétek bele a vákumcsap bemenet mellé és akkor kenyi azt amit kennyni köll
Helo!
Olyan kerdesem lenne, h egy Aprilia Sr 50 Ditech motorhoz (morini blokkos) milyen sportkipufogo jo? Ha vkinek van 1 elado hasznalt az is erdekelne csak morinis legyen.
Udv.:Jano
Szabandon lehet szívni,fújni .
Gondolom akkor biztos a vákumos benzincsapé.