Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van egy 2002-es morinis gépem. A hétvégén cseréletm benne dugattyút és gyűrűket illetve a kompresszort is felújítottam. Nem akar elindulni ugyanis nem kerül be az égéstérbe a benzin. A benzin injektor szépen lövi az anyagot ezért gondolom a levegő injektor lesz a hibás. Ezt hogyan lehet kiszedni a hengerfejből? Esetleg van rá valmi mód hogy kipróbálja az ember. Elképzelhető hogy a hengerfej tisztításánál eshetett baja? Elktromos hibát szakadás, hibakódot már kizártam.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Morinié tutter hogy nem jó rá a minarellire másfajta kell.
Viszont nekem van egy malaguti sárvédőm az jó rá.
Igaz nem a legszebb de sárvédő.
misoc!
Budapesti vagy?
Érdekelne az a fránya hátsó sárvédő ha jó a mocimra!(És persze ha eladod )
Megnéztem.
Köszi.
Azt elfelejtettem, hozzá tenni, hogy nem biztos, hogy a diteché jó a tiédre. Mert ahogy láttam van többfajta változatban. Gondolom blokktípustól függ.
Olyan sárvédő van rajta gyárilag. Nem pont körbeöleli szóval ha az ott van attól még a hátadra felveri, de a motort megvédi és nem mocskolja össze. Guglinak a képkeresőjében keress rá a motorra és meglátod a gyári képeken mindegyiken szerepel. Szóval egy olyat próbálj meg szerezni bontottat.

Sőt úgy látom, hogy a misoc-én is rajta van. Szerintem ő is eladja, ha már bontja a motort.
Ez a téma engem is érdekelne,merthogy az enyém is ilyen.Ha rábikázok az autóm akkumlátorjárol,akkor se.Elvileg önindító jó(kefék ok,állórész mágnesek ok,persely+a csapágy nem lóg,forgórész ok nem zárlatos).A kompresszió lenne ilyen jó,hogy kitámasztja a dugót?Amúgy 70 es full malossi,brutál menet teljesítménnyel!Továbbra is szeretnék 130/60/13 jó minőségű,és állapotú gumit,+ a multkori esőzéseknek hála,kicsit bevert a víz a gyertyához és kihagyott a gyujtás 1x2x szóvalnem tudom,hogy létezik-e az én mocimhoz hátsó sárvédő olyan ami körbeöleli a gumit(kb mint az első) de ha van vevő vagyok rá!
Köszi Köszi!
Helló
Van egy sr 50-em fekvő minarelli elvileg (yamaha)
70-es henger van rajt és azt szeretném kérdezni h az önindítóra van-e esetleg valami megoldás mert nem lehet elindítani vele mert gyenge hozzá.Esetleg nagyobb blokkos önindító jó - e hozzá esetleg
közönöm
jah jah hát lehet van egy vevőm komplet blokkra,holnap neked is irom hogy mi van. menyit adsz az ékszijtárcsájé?
Kinter!Melyik sárvédő kell?A toldat vagy a kerékfeletti?
Oké, köszi.
Én meg tegnapelőtt vagy előtt írtam neked (itt a fórumon)ékszíjtárcsa ügyben,ha még emlékszel...
ok,így már tiszta a dolog,hogy a gyárira tették a sportprogit.
A gyertyát kicserélted championra?
hello. hátsó sárvédő már lehet el kelt, holnap derül ki.
ha meg marad irok.
Írtam Neked, várom válaszod. Előre is köszi.
zsolo!meg tudod nézni az ecu-t egy atta nevű csákó árulta 351-dik oldalon van!azt vettem meg!ha kinagyítod rá van írva a matrica alatt!
de ez gyárilag is ennyit ment mikkor még nem volt vele semmi csinálva!Azért kérdeztem hogy van ezekben valami fojtás!Rátettem a hengert meg a többi cuccot és csak a gyorsulása lett eszméletlen!
aprilia sr 50 ditech összes alkatrésze eladó.
ami kell ird meg email:ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
Így már értem.
am a sport programot a gyári elektronikára töltötték rá!kb két éve a malossi ecut azt még csak most raktam bele!
A gyorsulás az jó csak a végsebesség nem!A 100 az nagyon jó!vég átételt cseréltél?
a kipu leovncsi zx malossi varió meg a kuplung!
Talán vizet.
Bár már az is drága.
már 2 hete nem kaptam tőled mailt, nemtudom te miröl beszélsz
"...A malossi elektronikára nem lehet semmit tölteni...." Ó dehogynem. Ők rátöltötték, mert a kuncsaft ki is fizette...