Sziasztok! Van egy 2002-es morinis gépem. A hétvégén cseréletm benne dugattyút és gyűrűket illetve a kompresszort is felújítottam. Nem akar elindulni ugyanis nem kerül be az égéstérbe a benzin. A benzin injektor szépen lövi az anyagot ezért gondolom a levegő injektor lesz a hibás. Ezt hogyan lehet kiszedni a hengerfejből? Esetleg van rá valmi mód hogy kipróbálja az ember. Elképzelhető hogy a hengerfej tisztításánál eshetett baja? Elktromos hibát szakadás, hibakódot már kizártam.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Olyan sárvédő van rajta gyárilag. Nem pont körbeöleli szóval ha az ott van attól még a hátadra felveri, de a motort megvédi és nem mocskolja össze. Guglinak a képkeresőjében keress rá a motorra és meglátod a gyári képeken mindegyiken szerepel. Szóval egy olyat próbálj meg szerezni bontottat.
Sőt úgy látom, hogy a misoc-én is rajta van. Szerintem ő is eladja, ha már bontja a motort.
Ez a téma engem is érdekelne,merthogy az enyém is ilyen.Ha rábikázok az autóm akkumlátorjárol,akkor se.Elvileg önindító jó(kefék ok,állórész mágnesek ok,persely+a csapágy nem lóg,forgórész ok nem zárlatos).A kompresszió lenne ilyen jó,hogy kitámasztja a dugót?Amúgy 70 es full malossi,brutál menet teljesítménnyel!Továbbra is szeretnék 130/60/13 jó minőségű,és állapotú gumit,+ a multkori esőzéseknek hála,kicsit bevert a víz a gyertyához és kihagyott a gyujtás 1x2x szóvalnem tudom,hogy létezik-e az én mocimhoz hátsó sárvédő olyan ami körbeöleli a gumit(kb mint az első) de ha van vevő vagyok rá!
Köszi Köszi!
Helló
Van egy sr 50-em fekvő minarelli elvileg (yamaha)
70-es henger van rajt és azt szeretném kérdezni h az önindítóra van-e esetleg valami megoldás mert nem lehet elindítani vele mert gyenge hozzá.Esetleg nagyobb blokkos önindító jó - e hozzá esetleg
közönöm
de ez gyárilag is ennyit ment mikkor még nem volt vele semmi csinálva!Azért kérdeztem hogy van ezekben valami fojtás!Rátettem a hengert meg a többi cuccot és csak a gyorsulása lett eszméletlen!
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.