Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz. de nem kellene.
a kompresszorom jó! nem tudom a benzin pumpának milyen nyomása kell hogy legyen. a túlnyomás szabályzó menyinél engedjen. még új vagyok az oldalon is és a motorral is.
Gyújtsuk fel.
és mi volt rá a válasz?
Egész nyugodtan kezd el visszaolvasni a fórumot.Sokszor elhangzott ez a kérdés....
sziasztok. van sr 50 ditech-em nehezen indul,és ha beindul kormolja a gyertyát. mi lehet a baja? ha valaki tud segítsen. előre is köszi.
Tegyél a LED-el sorba 5-10 ohm-os ellenállást, és fog villogni.
Gyári ötvenes hengerhez raktunk fúrás után Prox dugót,nem volt azzal baj.Talán tényleg annyi,hogy a gyűrűk nem voltak számomra túl bizalomgerjesztőek,de végül nincs vele gond azóta sem.
Felrakattam,de mind2 index eg! Ha csak a led-re volt rakotve nem villogott,folyamatosan egett...de nekem igy is teccik!:p
Látszik mindig N.S el motorozok és egyedül akkor nem látszik annyira mikor fék lámpa is ég és az index is megy. De zsaruk nem szólnak érte meg szerintem így sokkal jobban néz ki a csúnya indexek nélkül
Ugyanúgy bírja mint bármelyik. Nincs a morini blokkal semmi baj, csak max annyi hogy sokan nem rakják jól össze. Sokan nekiállnak kalapáccsal főtengelycsapágyat cseréni, meg karburátort beállítani, szimmeringet csavarhúzóval berakni, kompresszort javítani kint a porban, aztán sírnak. Aki meg nem ért hozzá, ne javítson motort.
OK köszi, de mennyire stabil hogy birja az átalakitást a blokk?
köszi szépen! még annyi hogy érdemes rákötni az indexet is? mert sokan azt mondják hogy nappal alig látszik,mert akkor meghagyom a gyári indexet és csak a többit kötöm be,vagy csináltatok ilyen párhuzamost szart,hogy a gyári is és a LED is égjen(ha lehet)...

Látom Te levágtad a sárvédőt,én szerintem fenn hagyom...
tamas927
A str8 ledes indexes hátsólámpa helyes bekötése:
motor lámpa
Sötétkék fekete
zöld/sárga piros
piros kék
sárga sárga
világoskék kék
Jó, sorry. Visszavonom amit írtam, kár hogy nem lehet törölni a hozzászólásokat. "Mostmár befogom a szám....."
nem feltételeztem rossz indulatot, ha így gondolod, akkor bocs, csak arra gondoltam, hogy ha nem ismersz egy terméket, akkor minek írod ide azt, amit írtál. Én sok termékről hallok rosszat, mert a rosszat mindenki világgá kürtöli,( van közöttük rossz is, meg jó is) de azt, hogy az milyen jó azt ritkán hallom. Az emberek pedíg felülnek mindenféle hiresztelésnek, még ha nincs alapja akkor is. Látod te is azt mondod, hogy sok rosszat halottál róla, és így terjednek a rossz termék hírek, alaptalanul.
Szabad persze, csak minek.
Sziasztok !

Az Sr50 karbisba milyen benzint szoktatok használni? érdemes 100-ast bele rakni vagy egyáltalán szabad?

köszi
Mivel a LED-es lámpád 12V-ra készült, ezért gondolom van előtte áramkorlátozó ellenállás is. Nem fog 4,5V-ról még csak felvillanni sem. Másrészt ha nem jó polaritással próbálkozol, a LED-ek megpusztulhatnak.
No akkor most olvasd el újból hogy mit írtam. Nem akarom rossz hírét kelteni, ezért írtam hogy én még nem próbáltam. De ha hall valami rosszat az ember, akkor próbálja elkerülni. Egy dugónál nem 100 forintos tételről lévén szó. Ezért írtam azt is, hogyha ő kipróbálja, akkor lesz egy újabb tapasztalatunk. (Ne feltételezd mindig a rossz indulatot, bár tudom hogy ez egy rossz magyar szokás.)
muszály=muszáj
Bocs de muszály volt ezt leírnom.
Ezt csak erősíteni tudom. Keewaybe először ilyet raktunk (ez volt az olcsó). Igazából a dugóval nem volt gond, de a gyűrűk na azok nagyon szarok voltak. 4 ezer km után elment belőle az erő. Aztán csak dugó-gyűrű csere volt egy drágábbra (nem tudom milyen márka) és azóta tart már több, mint 10 ezer km-óta.
a szerelő ragaszkodik ezekhez! azt mondta hogy sok ilyet csinált és ezek fogják a legjobban segíteni! szíj az ven benn nem is olyan régi-»morini kevlár...

még egy kérdés...itt szenvedek 2 napja egy str8 hátsó led-es indexes körlámpával és nem tudom bekötni! Valaki elmondaná nekem, hogy a fekete,a citrom,a kék és a piros mire megy rá?
próbálkoztam elemekkel,de még a 4,5 v-s sem nyukkasztja meg,több elemet meg nem akarok venni
Nem értem, hogy, ha nem találkoztál még PROX dugóval, akkor miért kell rossz hírét kelteni.
Csak annyit mondok róla, hogy japán termék.
Amúgy az olcsó dugóknál is csak ritkán a dugó a hibás, hanem inkább a nem hozzá értés. Persze találkoztam már minőség alatti dugóval is (nem Proxból), ha felkerült a WEBOLDALRA véletlenül, miután kiderült róla, hogy nem megfelelő minőség, le is vettem.
www.prox.hu
www.robogotuning.hu