Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már ezt eljátszotta egy párszor és 3 gyertya tisztítás után megoldódott de mondom már elegem van ebből , hogy nem indul és vmit már kéne vele csinálni.
há még meg se próbáltad? veszteni nem veszthetsz vele, max ha nem jó tudod hogy van egy gyertyád ami faxa egyszer úgy is kellesz.
Ja és ez a szelepszárszimering ez mi?
Erről nem tudok. Amikor nyomást mértünk 6 bar-t mutatott.(Természetessen a hengerbe ) lehet egy gyertyacsere4 megoldana mindent? Holnap kipróbálom.
persze az is lehet hogy kopott a gyűrű a dugón vagy a szelepszárszimmering ereszti át az olajat. sok minden lehet.
A hengerfejtömítésnél egyik feléről a hűtőfolyadék a másikról meg a benzin+levegő található. Ott nincs olaj max a benzinbe egy kicsi.
De a hengerfejjel nincs gáz/szerintem. Ja és ott hol van olaj?
pl. hengerfejtömítéscserével.
Ja és ez az eresztő szimering ez merre található? (Ez valahol az olajrendszernél van de mégi hol? Milyen kütyük vannak ezen a területen?
Akkor mégis mit nézzek meg rajta? Hogy javítsam ki ezt a hiát?
sziasztok kellene nekem egy yamaha Dt-hez való de bármilyen motor digit km/h jeladója érdekel!
(TZR,RS,Generic,rieju)
hol tudom beszerezni?
esetleg valakinek bontva?
de akkor is köpi a gyertyát ha nincs rendesen szikra én nem lesz tökéletes az égés. tehát lehet akár a trafó is.
olajos dolog miatt (is) szokta köpni a gyertyát.
Sziasztok!

Mit csináljak a karbis Sr-emmel, hogy ne köpje be a gyertyát? Vmi olajos cucc asszem ereszt(vmi szimering) ezt merre találom? Ez lehet a baja?
Milyen felújított kompresszor? háry jános féle?
Ha nem deríted ki a hiba okát akkor az 50es hengerrel szerinted nem fog durrogni? mitől múlna el?ha polini hengered van az alátétezős-rugós kupakkal,akkor kezdjed el kiszedni belőle.mármint az alátéteket
Conair!Van egy kis baj...a felújított kompresszorral is durrog-csattog a ditech...Új gyertya van benne, a csöveket átnéztem nincs kirepedve egyiksem.Teljesen tanácstalan vagyok...
De ha beidegel visszarakom az 50es hengert...avval meg annyi a gond hogy nincs benne a hengerfejbe a spriccfej...
Azt hogy lehetne átrakatni az 50es hengerfejbe?
Ha bejön az 50es téma akkor a 70es henger eladó lesz.
Hát most gondolkodóba estem. De végülis megpróbálhatom: Tegye a kezeit motor fölé, és erősen koncentráljon. Közben ismételje többször: Múkodj, múkodj....
Pedig láthatnál.Mennyi pénzt lehetne SMS távgyóggyal keresni.
Én így erre hogy nem látom, már nem tudok mit mondani. Biztos vagy benne hogy a bele való dugó került bele? Csinálhatnál pár képet a blokkról, hátha egy éles szem kiszúrna valamit. Jobbat már nem tudok, mert nem látok odáig....
injektorral nincs gond, csak nincs kompresszióm :-(
Ha ügyes vagy egál kijön a benzin a spórolás és a szervíz.
De jön mindíg pár szent őrült aki az "ehh olcsón adták megveszem és 2,5-ös fogyival eljárok vele"felkiáltással megmenti.
Az SR50 DiTech-et a Skynet (Synerject) alkotta, de hibás működése miatt majd küld egy Terminátort, aki elpusztítja.