Már ezt eljátszotta egy párszor és 3 gyertya tisztítás után megoldódott de mondom már elegem van ebből , hogy nem indul és vmit már kéne vele csinálni.
sziasztok kellene nekem egy yamaha Dt-hez való de bármilyen motor digit km/h jeladója érdekel!
(TZR,RS,Generic,rieju)
hol tudom beszerezni?
esetleg valakinek bontva?
Ha nem deríted ki a hiba okát akkor az 50es hengerrel szerinted nem fog durrogni? mitől múlna el?ha polini hengered van az alátétezős-rugós kupakkal,akkor kezdjed el kiszedni belőle.mármint az alátéteket
Conair!Van egy kis baj...a felújított kompresszorral is durrog-csattog a ditech...Új gyertya van benne, a csöveket átnéztem nincs kirepedve egyiksem.Teljesen tanácstalan vagyok...
De ha beidegel visszarakom az 50es hengert...avval meg annyi a gond hogy nincs benne a hengerfejbe a spriccfej...
Azt hogy lehetne átrakatni az 50es hengerfejbe?
Ha bejön az 50es téma akkor a 70es henger eladó lesz.
Hát most gondolkodóba estem. De végülis megpróbálhatom: Tegye a kezeit motor fölé, és erősen koncentráljon. Közben ismételje többször: Múkodj, múkodj....
Én így erre hogy nem látom, már nem tudok mit mondani. Biztos vagy benne hogy a bele való dugó került bele? Csinálhatnál pár képet a blokkról, hátha egy éles szem kiszúrna valamit. Jobbat már nem tudok, mert nem látok odáig....
(TZR,RS,Generic,rieju)
hol tudom beszerezni?
esetleg valakinek bontva?
Mit csináljak a karbis Sr-emmel, hogy ne köpje be a gyertyát? Vmi olajos cucc asszem ereszt(vmi szimering) ezt merre találom? Ez lehet a baja?
De ha beidegel visszarakom az 50es hengert...avval meg annyi a gond hogy nincs benne a hengerfejbe a spriccfej...
Azt hogy lehetne átrakatni az 50es hengerfejbe?
Ha bejön az 50es téma akkor a 70es henger eladó lesz.