Gyertyahézag ellenőrzés, utána új gyertya, rosszul beállított karburátor, sok benzint kap, ezért tökéletlen az égés, és "boköpi" a gyertyát. kb. 70 Ft-ból ki tudod cserélni a gyertya kábelét, de a gyertyapipa is rossz lehet. Nézd meg a szikrát először pipa nélkül úgy, hogy csak odatartod mondjuk a henger falához a vezeték végét, de úgy, hogy ne érjen hozzá. Akkor már látod a szikrát. Utána vissza a pipa, bele a gyertya és úgy is nézd meg a szikrát.
jóvanna, nem gondolkoztam csak irtam. mert 4üteműnél ez okozhatja h beköpi a gyertyát meg füstöl. de csak később jötem rá hogy ez 2ütemű ahol nem csak szelepszárszimering de még szelepszár sőt még szelep sincsen.
Szóval én erre a kütyüre gondolok nem tudom hogy ebbe van e valami szimering féleség vagy ereszthet e ezért várom a válaszokat hogy ennek a kütyünek az "eresztése" miatt füstölhet és köpheti be a gyertyát? Van benne vmi tömítő cucc?
Mennyi alátéttel használod?belepakoltad az összeset?így van,ha sok az alátét akkor sokat kap.a kompresszor felújításnak az a bibije,hogy elvileg egyből,nem lesz meg a normális nyomás,kell neki egy pár órás motorozás...megmérted mikor beraktad?
Merre induljak el?Gondolom ha kormolja a gyertyát és durrog akkor sok angyagot kaphat?!?A kompresszor most lett felújítva ugyhogy az tuti jó..
Valaki magyarázza már el hogy hogyan működik ez az alátétes dolog...?!?!
Ha vastagabbat rakok be akkor többet kap ha vékonyabbat akkor kevesebbet?
Ja és azt hogy tom megnézni? Egyébként nagyon füstöl a moci azért gyanús ez az olajdolog + a szerelő is mondta hogy ereszt a vmi olajszimering, de azt sajnos nem tom mi az hol van és mit kell vele csinálni de ez a nagyon gyanús= az OLAJ
gyanús a szivató dolog. az enyém azt csinálja ha nem huzom rá a szivatót hogy beindul aztán utána lepörögve megáll (magyarul folyamatosan csökkenő fordulattal =D) gázadásra meg nem reagál. egy auto szivatósnál..hát meg kell nézni h működik e.
A moci 2000-es Sr Morini (két kereklámpa hátul) És mikor hideg van hibátlanul szokott indulni de Most bejött a meleg és vmiért nem az igazi a múltkor mikor 3 gyertyacsere volt akkor is csak úgy indult hogy rugtam és felpörgött 2 mp-re ezt 10* eljátszotta. gázadásra egy ből leállt. Végul beindult sok rugás után.
Na és te mit mondasz erre?
Emiatt füstöl+köpköd?