Elnézést mester többet nem HÁTolok . Na de ezen a fórumon ne a helyesírásról beszéljünk hanem a robogókról. Egyébként köszi a választ szerintem max csak le lesz a házról szedve és kész (néha).
Ha egyáltalán nem érzed hogy szívja a levegőt, akkor lehet hogy valahol tömítetlen a rendszer. Ami nem igazán jó, mert por is mehet be. Ezt könnyen ki lehet deríteni, mert ha menet közben fogod be a nyílást, akkor a motornak le kell állnia. (Egyébként azt ne várd egy 50ccm-es motortól hogy beszívja a kezed...)
Hát(tal nem kezdünk mondatot) akkor olyan nagy baj amiatt nem igen lehet. Persze ha egyenes lenne az lenne az igazi. Próbáld meg kiegyengetni vagy ha nincs más akkor tényleg csere.
Igazából ilyet nem lehet kapni egy aprilia alkatrészesnél? Ez a baj. Faterom Keeway-éhez még egy 10 Ft-os csavart is lehet rendelni a központi raktárból (Szentendre). Most pl szétment a hátsó varióban a rugó alatt a ház, valahogy szétnyílt és egy 10-esért komplett hátsó variót küldtek amin még a kuplung is rajta volt. Meglepett kurvára mikor megláttam, hogy egyben összerakva kuplunggal együtt jött. Csak fel kellett dobni rá a harangot meg az anyát és már mehetett is.
De megcsavarodva hogy van? Csak hosszára el van tekeredve? Mert akkor az áramlástanilag nem sokat ront így nem is fojt a motoron. Viszont ha meg van törve akkor már tényleg bajok lehetnek és cserélni kell.
Nekem is 70 es polinim van.
Zsolo76 írd már le hogy te hány alátéttel használod?
Bár mikor ugy indítózok hogy nincs bent a gyertya akkor szemmel láthatóan "fehér ködöt" nyom ki a gyertya helyén...
Gondolom sokat kaphat.
Szóval ha Bal oldalról megnézed a motort akkor ott látni a légszűrőt. A légszűrőnek a bal oldalához kapcsolódik)A sorrend: Gyertya_Henger_Cső_Karbi_Cső_Légszűrő_Cső(ez az a cső)_Vmi átalakító a nagy csőhöz kapcsolódáshoz_Nagycső
Igazából ilyet nem lehet kapni egy aprilia alkatrészesnél? Ez a baj. Faterom Keeway-éhez még egy 10 Ft-os csavart is lehet rendelni a központi raktárból (Szentendre). Most pl szétment a hátsó varióban a rugó alatt a ház, valahogy szétnyílt és egy 10-esért komplett hátsó variót küldtek amin még a kuplung is rajta volt. Meglepett kurvára mikor megláttam, hogy egyben összerakva kuplunggal együtt jött. Csak fel kellett dobni rá a harangot meg az anyát és már mehetett is.
Zsolo76 írd már le hogy te hány alátéttel használod?
Bár mikor ugy indítózok hogy nincs bent a gyertya akkor szemmel láthatóan "fehér ködöt" nyom ki a gyertya helyén...
Gondolom sokat kaphat.
Na itt a 16-os Sikerült, Ugye?
Erre gondoltál?