Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor elkezd sípolni mindenki néz az utcán
a kipufogót szét szedtem már cseréréltem benne az üvegszálas gyapotot meg már vagy 1000 szer szétszedtem annyira idegesít ez a sípolo hang
nekem kb olyan 45-50 fele megjön ez a sipolás és nem marad abba soha,ha elengedem a gázt még hangosabb lesz de akkor nem folyamatosan sipol hanem szaggatva sipol
el kellesz lassan vigyem szerelőhöz,mert idegesít..
nem ilyen! nagyon magas sípoló hangot ad ki de ha odahajolok a kipufogóhoz még hangosabb de főleg ha megállok vele és elindulok ahogy gyorsulok egyszer csak elekezd sipolni de addig ameddig huzom a gázt amikor elengedem akkor megszünik és ujra rá akkor meginn de néha ha beállok vele 50-60 ra megszünik csak gyorsulásnál van meg néha 50 nél
Most hogy említed nekem is csinálja bármilyen sebességnél, de csak akkor ha teljes gázon gyorsítok. Ha visszább engedem a gázt akkor abbamarad. Viszont 100 fölött állandósul, bármit is csinálok.
Ööö... Ha a kürtöd az akkuról megy, akkor rá lehet kötni. Álló motornál ráadod a gyújtást, és ha működik a kürt akkor az akkuról megy.
az enyém 50nél csinálja ezt ,80-nál meg már nem hallom a széltől
Az enyém 100 fölött úgy sikít, mintha turbó lenne rajta. Mellesleg hozzáteszem hogy nagyon ritkán közlekedek 100 fölött.
csak kérdeztem ,kit tudja...
Ennek a hangnak köze nincs a kipufogóhoz. Az enyémnek is van ilyen hangja, de nem igazán érdekel. Én az első varió perselyére gondolok, de ez csak tipp.
Már vettem biztosítéktáblát meg kapcsolót hozzá de érdemes így az akksira kötni? A kürt helyére nem lehetne kötni? Az is 12V? Persze másik kapcsolóval.
Szerintem a benzinszűrő környékén nincs nagynyomás, vagy tévedek? Bármilyen cső megfelel, ami benzinálló.
Pillanatragasztót csak a bemélyedés sarkaiba tettem ahova belemegy az üveg a házba. Ez egyáltalán meg se látszik. De persze jobb nem használni, mert tényleg homályosít.
ilyen hangot ad : http://youtu.be/kxuKjSTI9uY ?
Biztos hogy a kipufogóból jön a hang? Ha igen, akkor elszabadult belül valami, de az inkább rezonálni szokott, mintsem "sípolni".
A sziloplaszt jó, de a pillanatragasztót inkább ne, mert előfordul hogy behomályosodik tőle a búra. Aztán meg hogy pucolod le belül?
Az a csoda hogy eddig is bírta, ugyanis a lámpák váltófeszt kapnak, a LED-eknek meg szigorúan egyenfesz kell. Arról meg nem is beszélve hogy a világítás áramkörén kikapcsoláskor akkora feszültségugrás van, ami simán eléri az 50-60V-ot. A LED-eket szigorúan csak az akkura szabad kötni, persze ide is csak úgy hogy áramgenerátorral védve. A "gyári" LED-es lámpákban sajnos mindenféle védelem hiányzik....
Hello mindenki!
van egy aprillia sr50 es robogom az a gond vele hogy ahogy gyorsulok vele ilyen sipoló hangot ad ki a kipufogo ha egy kicsit visszább veszem a gázt megszünik de ha ujra gyorsulok akkor meginn előjön nem értem mi lehet a baja meg néha ha beállok vele 50 re akkor is elöjön valakinek valami tipp?
Elég ha szilikonragasztóval telenyomod. Én is úgy csináltam, de még a sarkoknál pillanatragasztót is tettem rá. Eddig nem ázott be, még csak nem is párásodott.
Amugy Te hova kötötted rá? Közvetlen akksira? Mert én a lámpára, csak a gond az volt, hogy 75-80 km/h felett lekapcsol(valószínű hogy túláram miatt, de kezdetektől fogva, mielőtt a ledsor benn lett volna) és kiégett pár led.
Szia

Veszprémben hol kapható?

Üdv
Gábor
Mennyi idős ez a motor?
Szivesen.
Köszi a bíztató választ
Vastagot sehol nem fogsz kapni.