Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd 1x kipróbálom
Persze. A sötétben egy bukáshoz pont elég a lámpája....
Olcsó egyszerű megoldás, hogy mind2 lámpa világítson, le kell szigszalagozni a fénykürt kapcsolóját. Rövid idő alatt tuti nem vágja tönkre a rendszert én már így próbáltam, de hosszú távon már káros lehet.

Egyébként nem érzem jogosnak azt a panaszod, hogy gyenge lenne egy új kasztnis SR világítása. Én mentem vele korom sötétben földúton is és tökéletesen láttam minden gödröt, mindent és lehetett haladni, nem kellett vakoskodni.

Xenon meg ledsor meg mittomén mi ha egy rendőr belédköt simán megvág egy pár tank benzin árára. Még a xenon nem is annyira feltűnő, de a LED-be beleköthet könnyen, főleg ha kék, vagy piros. Ja és a MOTOWELL-en az gyári ledsor.
Ember beszélj már normálisan. Mi a lófasz az a kipszi? Átment a fórum plázacica módba vagy mi az isten? Egy férfi ember így nem beszél
tPeti még annyit hogy neked ez az újfajta SR-ed van ? beteszem a képet az enyémről

meg ha igen mien kipszivan rajta
Köszönöm az ötleteket visszatérve igen azt nem mondtam az egyik a tompított a másik az országúti akkor inkább békénhagyom mert lehet igazadvan nem bírná az áramkör

és mi a helyzet a xenon vagy neon izzókkal ha ojat tezsek bele ez most teljesen függetlenül attól hogy mind a 2 világítson csak nekem nem tűnik ojan erősnek egy ojan xenon vagy neon vagy led-es izzóval ami ojan fehéren világít nagyobb az ereje csak többmindent világít be ha mér csak 1 lápa van

ettől azért félek mert nemtudom bírja -e a gép nem-e égne le vagy a rendőrők mit sólnak hozzá lehet-e ilyet csinálni

+ annyi okosságot láttam az sr -hez amikekek csak az egyik oldalt ég a lámpája hogy a lámpabúra aljár egy kis nem túl hosszú led-sort rakott a gyerek mind a 2-be ...

na most :) nem vagyok valami nagy motor szerelő ezt nehéz bekötni? ezt a 2db led-csíkot meg a fehéren világító izzót (xenon, led...) bírja az áramkör láttam már pár motoron ijet

Motowell MagnetSport RS lámpáán van gyárilagien led sor majd keressetek rá
eddig még este nem mentem vele,de fogok én valamit látni vele?
Oke.Akkor jora gondoltunk mi is.Koszi
A gömböc sr-ek ilyenek, még annyi, hogy a legújabb gömböcökön már kapcsoló sincs, alapból világít a pilács.
zsir
minden sr ilyen,vagy csak az enyém?
Csak tompított. Ennyi. (ami rohadt gyérül világít)
Már csak a pillangószelep lehet, ha az egész motor ki lett cserélve. Erre már nem lehet mondani. Az igazság odaát van.
akkor nekem mi van?
Igen de tiéden nincs reflektor...
Kiprobaltuk tegnap es ugyanaz.Foleg h mikor be lett inditva meg a mosas elott es jol ment akk is uj gyertyat kapott.Mas otlet?
az én sr-emnek csak 1 pozíció van a lámpánál és ég mind a 2 ,azt nem tudom ,hogy milyen(hosszú vagy rövid) így van gyárilag
Bármennyire is hiszed, hogy nem a gyertya csak ki kellene próbálni egy másikkal, legfeljebb ezt is ki lehetne zárni.
Valakibek vmi otlet esetleg az en problemamra?
Arra vigyázz, hogy yasuni már nem gyári 50-es hengerre való és lehet, hogy szarabb lesz a motor. A másik, hogy hiába teszel rá multivart, vagy spc-t egy 50-es motor soha nem a gyári hengerrel jobban menni mint 95-100. Már már ez is mesébe illő. Én így hagynám ahogy van, ha így megy és problémamentes.
Szia!

Lámpa ügyben nem tudok okosat mondani,viszont a Polini SPC 2003 variátort tudom neked ajánlani,akár a Yasuni mellé is jó választás!Nekem is ilyen van,érezhetően jobb lett a motor.Fogyasztásban nem tapasztaltam változást.

http://www.egumotors.hu/4230-v...

Ez amit linkeltem,Minarelli-be való,de van a tiédhez is.
valóban, megfontolandó hogy egy ilyen aprócska optikai tuningért érdemes a kockára tenni az sr 50-es mércével jónak mondható lámpát.
nem javaslom, hogy összekösd a két lámpát, mert az egyik a tompított, a másik a refi, viszont tekercsről van megtáplálva és a tekercs valószínűleg úgy van méretezve, hogy kétszer akkora teljesítményt nem tud leadni, tehát igencsak túlterheled és ezért könnyen elfüstölhet.
Szerintem .........
tomos! megmondom neked , hogy a ditech/injektoros-ra is lehet tenni berugókaros dekni-t... Apámnak is az van a scara di-tech-jén és 3. rugásra indul mindig:D és így az öninditó is kímélve van ;)
mint tegnap kiderült, az hogy van berúgókarja nem garancia arra hogy nem injektoros...
nem csak az újaknak, a legtöbbnek egyik oldalt van a tompitott. bár úgy szokott lenni megoldva hogy a másikba meg a távolsági van de nem vagyok benne biztos hogy ez is olyan. egyébként max úgy lehet ha teszel egy izzót a másik oldalra is.