Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó az athena(van abból is egy itthon )mert kb olyan paraméterekkel rendelkezik mint a gyári,de tartósabb mint pl a dayco.
Variótól is függ,hogy melyik szíj,hogyan viselkedik,a szélességük és a hosszuk hiába egyforma a fogazott rész magassága és a bezárt szöge gyártónként változik.pl ha megnézel egy polini,meg egy malossi kevlár szíjat teljesen más a profilja.Általában elmondható,hogy minden gyártó a saját cuccait gyártja egymáshoz,tehát egy malo vario a malo kevlárral,vagy speciallal fog igazán jól működni.Persze lehet keverni meg próbálgatni,mert ha nem egyforma akkor is be lehet azért hangolni,hogy jó legyen
Nekem Athena van most,nincs vele baj.De a Malossi az Malossi...
Jó ott mindegyik. Lényeg, hogy új szíj legyen, de ha van egy kis plusz zseton mégis inkább a malossi kevlar a the best.
nekem malossi kevlar-om van! Azt mondják az a legjobb!
Ha nincs nagy árkülönbözet akkor inkább malossi kevlar. Egyébként mehet, új szíj csak jó lehet.
Van valakinek véleménye az Athena variátor szíjáról? vagy ?
de ditech volt ,nem karbis
azért annyit én is tudok hogy van ott egy karburátor vagy nincs
Szerintem megvan nekik a karbis cuccuk még a lomiban.Majd visszarakják.
esőtánc :D
hehehehehehehehehhe
No azért az injektorosokon is segít néha egy ráolvasás, vagy egy esőtánc.
.....és csak röhög, röhög, és röhög......
a standard a CHAMPION RG6YCA / RG6YC, vagy alternatívaként a NGK-R ZMR7AP.
Még most add el az injektoros motorod, mielőtt a szerelésre ráköltögetsz 200-e ft-ot. Hidd el, én már tudom. Sajna, vagy hála Istennek ellopták.
....őszinte részvétem....
Itt meg el sem vállalják a javítást, pedíg vettem elektrónikát.
Hi everybody ! Az lenne a kérdésem, hogy az új Sr factoryhoz milyen gyertya passzol a legjobban neten mindenhol az NGK CPR8E - t írják , de a motor kézikönyve ezt a sima karbis verzióhoz ajánlja , injektoroshoz meg valami championt. Jó a CPR8E az injektoroshoz is ? Válaszotokat előre is köszönöm , Peace !
"Csak többe kerülne a szállítás, mint a javítás...." Sokan vannak így ezzel, de azért szerencsére itt vidéken is van munka bőven.
Hát az tök jó Kinter! Néhai anyukám Újfehértói volt, nagyanyám Érpatakon lakik jelenleg. Csak többe kerülne a szállítás, mint a javítás. Köcce földim, ha nem haragszol, mert én beza Pesti vagyok.
Hajdú-Bihar. Nézd meg az adatlapomat.
.......sajna Guzzi gyujtásos......
Scarabeóm elektrónikusan lefeküdt...............
Kinter, ha Budapesti vagy, lenne egy munkám számodra.
helyes. ilyen hozzáállású emberek kellenének a parlamentbe is...