Elvileg a karbisba úgyis kiveszi hogyha nyomod mode gombot mielőtt rá adod gyújtást egészen addig amíg bead mindent. Hogyha így nem megy akkor pedig a menübe kell. Amit már rég csináltam de ha holnapig nem mondja el senki akkor leírom neked csak már nincs kedvem lemászni garázsba meg eső is szakad
Hát sajnálom de el kell, hogy szomorítsalak .Feladtam és okosabbat találtam ki :marad a szerelő. Beszéltem vele, őt tpeti ajánlotta. Holnap viszem hozzá a mocim és kész.
De legalább a görgőt kitudtam cserélni, ami tudom, hogy nem nagy dolog, de legalább vmi javítottam rajta.
Úgy néz ki, ismét sr 50 tulaj leszek.
Már az újabb tipusút veszem, karbisban. Korábban volt már ijenem, nem sok gondom volt vele. Kérdésem az volna, hogy a kötelező szervíznél megjelenik a kijelzőn a kis kulcs ikon. Azt, hogyan lehet kitörölni? Szervizek, hogy csinálják?
Megmondom őszintén először "bolondnak" tartottalak, amikor azzal jelentkeztél, hogy széthúzod a blokkot 0 gyakorlattal főtengely csapágy cserére, de most már a szurkolóddá váltam! Hiába mondták, hogy ez nem kis meló, nem tudtak eltántorítani elhatározásodtól!
Erről naplót kéne írni! Forumos távsegítséggel szétszedni egy Sr 50 ditechet? Úgy, hogy még szerszámot is gyártasz hozzá. Kijár a MacGyver cím Neked az biztos! Hihetetlen, ezt követni fogom, számolj be mindenről...
van egy eladó dellorto phbl 24es karbim,teljesen jó állapotba 10e ft-s irányáron.Érdekelne helyette 32es 34es karbi. szabee49@freemail.hu
tel: 30/824 10 49
A sima háznál lévő szerszámokkal a morinis ditekk lendkerekét le nem szeded.Úgy rá van baxva hogy nekem 5 milis vasat kettőbe hajlítottam.Lendkerék lehúzó kéne hozzá.
Még annyit, hogy a vízpumpa alatt ha leszedtem a csavart,meg a másik oldalról is, akkor még ottvan 3 csavar ami felett van egy gumi valami. Azt ki kell csavarni ahoz hogy letudjam szedni az egészet?
Remélem valaki megérti mire gondolok .
Lehet, hogy erősebb lesz egy gyűrűzéstől, de kérdem én minek megbontani egy jól működő motort ami érezhetően nem gyengül? Ha megbontják és újra összerakják ismerve a márkaszervizeket (tisztelet annak a nem sok kivételnek) lehet már soha nem lesz olyan jó, mint előtte volt.
Ja és 12 ezer km pedig nem sok. Be is baszna ha ilyen gyakran kéne gyűrűzni egy motort. Ezek mind csak azért vannak kiírva, hogy a gyárnak és a szervizeknek legyen miből megélni. 5000 Ft-os rezsióradíjjal elég szép haszon lenne egy gyűrűzésen.
Szervizkönyv szerint a fémhálós fék csövet is két évente kellene cserélni. Üzemanyagcsöveket szintén. Hát persze majd kifogom cserélni két évente mi?
Valaki letudná részletesen írni, hogy érdemes szétszedi a blokkot főtengely csapágy és szimering csere alkalmából?
Szeretném házilag megcsinálni, mert szerelőnél az jövőhéten lenne kész és nekem szükségem van a motorra, mert elköltözünk.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Kellemes és baleset mentes napot!
Hát szomrú is vagyok, de vigasztaljon, hogy én szakértő segítség nélkül még eddig sem mertem volna elmenni elsőre!
De legalább a görgőt kitudtam cserélni, ami tudom, hogy nem nagy dolog, de legalább vmi javítottam rajta.
Úgy néz ki, ismét sr 50 tulaj leszek.
Már az újabb tipusút veszem, karbisban. Korábban volt már ijenem, nem sok gondom volt vele. Kérdésem az volna, hogy a kötelező szervíznél megjelenik a kijelzőn a kis kulcs ikon. Azt, hogyan lehet kitörölni? Szervizek, hogy csinálják?
Erről naplót kéne írni! Forumos távsegítséggel szétszedni egy Sr 50 ditechet? Úgy, hogy még szerszámot is gyártasz hozzá. Kijár a MacGyver cím Neked az biztos! Hihetetlen, ezt követni fogom, számolj be mindenről...
Hogy tudok csinálni lehúzót?
tel: 30/824 10 49
Remélem valaki megérti mire gondolok .
Ja és 12 ezer km pedig nem sok. Be is baszna ha ilyen gyakran kéne gyűrűzni egy motort. Ezek mind csak azért vannak kiírva, hogy a gyárnak és a szervizeknek legyen miből megélni. 5000 Ft-os rezsióradíjjal elég szép haszon lenne egy gyűrűzésen.
Szervizkönyv szerint a fémhálós fék csövet is két évente kellene cserélni. Üzemanyagcsöveket szintén. Hát persze majd kifogom cserélni két évente mi?
Szeretném házilag megcsinálni, mert szerelőnél az jövőhéten lenne kész és nekem szükségem van a motorra, mert elköltözünk.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Kellemes és baleset mentes napot!