http://www.egumotors.hu/robogo...
itt találod a gyári görgő méreteket.
lehet fúrni kell a hengert mert nincs benne póver már ,esetleg a kontrasztrugód kilágyult,azért gyorsul lassan...
szín alapján nehéz lenne görgőt ajánlani a malossi pl csak feketét csinál
rms-t és hasonló sz@rokat meg ne vegyél bele,mert igaz hogy fele annyiba kerül,viszont negyed annyit sem bír...
Azé én szeretem a kis dögöt. (megjegyzem má nincs csak karbis verzióra alakítva)
Viszont 140e ért nem vennék én ditekket azisbiztos.A 240 körüli fiatal új kasznisok kicsit stabilabbak.
22e km futás után,ha eddig nem volt hozzányúlva akkor fúrás új dugó stb,kompresszor is valószínű kopott...azért is durrog.sok benzin,vagy kevés levegő.Általában a kompresszor kopik el leghamarabb annyira,hogy kormolja a gyertyát a motor, utána durrog stb.
lehet még most kéne melegében karbisra átalakítani,mielőtt túl sok pénzt ráköltesz,meg ideget megeszel... az injektoros részét (befecskendező,levegőinjektor,benzinpumpa,gázállásszenzor,kompress
zor)ha eladod nem is sokba kerülne...
Mennyiért sózták rád?A gyertyát te vetted bele ,vagy az eladó mondta,hogy új?Sajnos nem tudok finomabban fogalmazni átb@sztak nagy valószínűséggel.Ha raksz bele egy vadi új gyertyát, esetleg a régit megdrótkefézed ismét menni fog egy darabig,azonban ez a halottnak a talpmasszázs szindróma...
Sziasztok. Cserélnék görgőt az sr 50emben, vki gyorsba meg tudná nekem mondani hogy milyen színű kell bele és mekkora? 97-es, nem rakétalámpás, AC
köszönöm
sziasztok!
még új vagyok itt...
nem régiben tettem szert egy Sr 50 Ditechre..
A problémám az vele hogy mikor beindul a motor és gázt adok akkor nem pörög ki...
És lövödözik a kipufogó és marhára felmelegszik...
Tud valaki segíteni mi lehet a problémája?
Még nem mentem vele 200km-se és máris baja van..
jah 2002-es a gép és a gyertya új...
köszi a segítséget előre is!
Széles utat!
itt találod a gyári görgő méreteket.
lehet fúrni kell a hengert mert nincs benne póver már ,esetleg a kontrasztrugód kilágyult,azért gyorsul lassan...
szín alapján nehéz lenne görgőt ajánlani a malossi pl csak feketét csinál
rms-t és hasonló sz@rokat meg ne vegyél bele,mert igaz hogy fele annyiba kerül,viszont negyed annyit sem bír...