Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkocsmázom és csajokra költöm az aranyakat
thx
az a moci most akkor közép vagy oldalsztenderes? vagy csak a tulaj nem tudja eldönteni? én oldalsztendert látok rajta...
azért 250ezer egy 2003as mociért...persze lehet hogy jó, mert kivételek vannak, de a ditech az ditech marad. kevesebbet hagysz ott a kúton de ha nem jön be, márpedig leggyakrabban sajnos nem jön be, akkor sokszor annyit a szervizben. szóval nem. szerintem nem éri meg.
Igazatok van,asszem nem jó:P
2x kaptál már egy nemet. Vedd meg akkor ha kell.
Konkrétan ettől a példánytól a hideg kiráz.Amúgy elméletben egy JÓ állapotú fiatal pigis gép jó lehet.
Bár konkrétan akinek fingja nincs hogy ezt a tipust eszik vagy isszák nem ajánlom.
Speciel neked inkább egy karbist ajánlanék.
Mint ahogy a reklám is mondja könyebb,lágyabb, simább.
Szal szerintetek nem éri meg?
Nem kéne erőltetni.
Köszi:Dbár ezzel nem sokat segítettél,szánalom ez a Pityus izé,de le lehet venni.....Mások is írjanak PLS!
Ez egy mókolt szar, ennyiért nagyon sok. Én nem cserélném. Csaj... pityu rendszámmal... kerüld el jobban jársz a csajt is (nehogy pöcse legyen), meg a motort is.
Szevasztok skacok,el szeretném adni az RX-emet,és írt egy e-mailt egy csaj.Megkérdezte ,hogy elcserélném-e az ő mocijára,ami egy Aprilia SR 50 Ditech,mellékelem a linket: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_50_ditech_csere_erd
ekel-3782024 szerintetek megérné elcserélni?és meséljetek lécci a ditech-ről,hogy szar,vagy jó,vagy milyen,mert nekem fogalmam sincs:S:DElőre is Köszi!
Megtörtént.
"Hoppá! zsolo76 kegyetlenül kirabolt téged és 8 aranyat zsákmányolt. Mit akarsz tenni?"
Aki véletlenül erre jár,kattintson már a linkre,elkezdtem egy online játékot kipróbálás szinten,lehet így egy kis plusz zsét szerezni

http://s10.gladiatus.hu/game/c...
Ha elviszik.
Műszakizd már le szegényt.
Bukok igy is vele de a 10.000ből leműszakizik az SV.
02- az morins fémcsonkra a karbit csavarral megoldás.
Bár a nagy magyar "legózzuk össze a hulladékot" miatt tudja a fene.
Biztos jobban értessz hozzá,én nem tudom
97-01 közti minarellis.
szívócsonkba bedughtaó kerek végű
Karbi megadja a választ.
Gumizívócsonkba bedughatós kerek végű vagy a fémcsonkra M6-os csavarral rögzíthető?
Haveromtól hoztam el annyit tudok róla hogy hátul 2körlámpás sr 50 talán 2000-2004.
robogotuning.hu tudja megmondani alvázszámból :)
Ezek az alkatrészek milyen évjáratú motorhoz jók?

Üdv!
Hozzávetőlegesen te magad is meg tudod állapítani. Az alkatrészek gyártási dátumát megtalálod az öntött kerek küllőin, a kormánynál lévő fék munkahenger tartályán, a műanyag elemeken (pl. ülés alján), féknyergen, stb.

Üdv!
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni mert nemrég vásároltam meg az sr-emet és nem tudom pontosan a gyártási évét. Csak azt tudom, hogy 97-től 2000-ig gyártották ezeket! Alvázszámból megtudná valaki mondani?