Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az jó.Tetszik is?
Nekem volt egy F15-ösöm (én is 190centi vagyok) de elfértem rajta kényelmesen. Annak legalább puha volt az ülése nem úgy mint a mostaninak
Méretileg ugyanolyanok, mint az apriliák (kormány-ülés-láb pozíció)? Csak azért, mert 193 cm vagyok.
Itt van már tengő tegnap reggel megkaptam... Jövőhéten megy is a motorba
Posta csipkedte magát és odaért vagy lazsálnak?
Én most vettem nagyon keveset használt 2 Deestone gumit 8 ezerért
Ez jó volt
Csak mellékesen megjegyzem, hogy a WEBÁRUHÁZBAN akciós az összes motorgumi.
www.robogotuning.hu
130/60 és 13-as felniméret.

Link
semmi gond de én úgytudtam hogy 120/70-14 az jó rá.
Bocs, lehet tegnap egy kicsit erős voltam. Nem akartam full paraszt lenni. Nézd el nekem, volt egy kis lötty este már a fejbe.

Egyébként tényleg nem látok gyári gumi méretet.
A 230 km egy kicsit sok egy 50-es motorért. Annak már költsége is van. Csak olyan sok hulladék sr-t látok, piaggio nrg-ből meg van olcsóbb és jobb. Én azt vennék vagy f15-töt.
Békéscsaba nekem messze van, több, mint 230 km. Annyit nem ér meg, hogy elmenjek és motor nélkül jöjjek haza! Egyébként nem fogok törött xar sr-t venni.
Más kérdés, hogy aki egy picit is gyorsan akar hajtani az figyel arra, hogy milyen gumit rak fel a motorjára. Elsősorban is gyári ajánlást (méretet tekintve) figyelembe veszi, aztán pedig figyel arra, hogy, milyen márkája is legyen, és persze minél fiatalabb annál jobb.

No de én nem értek hozzá.
Most nem akarok buziskodni, de gyári méret sehol. Rámegy. Sok mindegy rámegy sok mindenre. Azt, hogy mit hogy használsz szíved joga.
tesó szerintem van olyan gumim ami sr re is jó de semmi gond színvonal megvan
You win. Én a te helyedben hagynám a faszomba a régi szarokat. Úgy megvenném ezt, hogy füstölne. http://www.robo-go.hu/gallery/...
1 éve nézem kb. Nem tudom miért nem kel el. A hulladék szanaszéjjel tört sr-t persze megveszik.
Akinek sr-je van az a faszára tudja felhúzni a gumijaidat.
Vagy lehet, hogy elfáradt az akksi. Mérd meg a feszt. Ha nincs multimétered akkor már eleve full akksival kezdj neki a műveletnek.
használt de jó állapotú gumik eladók:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
jaja nagyon még karc sincs rajta a jobb oldalát kivéve. Egyszer elnéztem a kiskaput ami szűk és épphogy kifér és meghúztam kicsit. De mivel matt fekete így könnyű volt javítani.
Pityu999 anno enyém is így nézett ki csak le volt már lakva... Egyébként szép állapotba van.
A főtengely lazításon bexartam, vazze
Nagy mágusok ezek kérem....
Sziasztok!
Vásároltam egy lelakott DiTechet, törött volt az eleje, másfél éve állt. Sikerült beindítani, ment is mint a golyó, 85-öt mentem vele, többnek hely sem volt, de ha hagyom állni 2 napot, utána könyöröghetek neki, b*szik elindulni, csak teleszívja magát. Utána kínlódás, gyertya ki, kompresszorral fujatom ki a hengert miközben az önindító hajt, AC pumpa lehúz, akksitöltő rá, és úgy nagynehezen hajlandó elindulni. Most még nem olyan nagy probléma, hogy egy idom sincs rajt, de azért ha elkészülnek az idomok, ezek elég nehezen kivitelezhtő dolgok lesznek. Lehet, hogy kompresszióhiba? Vagy gyenge lenne hozzá az akksi?
Sziasztok!
Gondoltam megnézitek ezt a hengerfejet belülről...Kb. 6000km. után,így néz ki,szerintem elég jól be lett hangolva annak idején.(Karbis... )