Nem ezzel van baj. én ezt szeretném venni csak nem tudom hogy jó e.
a jelenlegi váltó ami gyári és 11e km-t ment az vált fel hamar 2-esbe.
de amúgy megéri megvenni ?
Huh mit szóljak?Ez van a filemonban.Van vele asszem 5,5-e vagy 6g os görguszok malo fly és egy malo hengerszett is.Hát megy is a 100+os testemet óra szerint 95el viszi.
Sziasztok! lenne egy kérdésem, mi lehet az oka annak hogy visszacsorog a benzin a légszűrőbe? Túl sok anyagot kap és csak állitani kell rajta? elrőe is köszi a válaszotokat!
Sziasztok. Morinis di-techbe milyen színű rugók kelenek a váltóba és a kuplungba? Melyiket ajánljátok. am a motor full gyári csak egy tt kipu van rajta.Köszi
Először is szerintem gyertyacsere, azután karbipuccantás...bár lehet a szívatód is, hogy nem zár le.....és állandóan nyitva van....azért indul csak hidegen....
Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy az SR 50-em nem akar indulni ha egy kicsit lehűl a levegő. Önindítóval meg se próbálom, mert felesleges, a berúgókart meg már szarrá rugdosom mire elindul. Már a rúgó tönkrement benne.
Én mindenkípp mek.Az fix.SV-is fix.Háttttt a robi csak 50%.Filemon ujjászületik nem akarnak rendszámost venni így megkapja a hulladék vázszámát és kivonatom a filemont zártpályás versenymotor címszó alatt.
Viszont így futón kell vinni ami necces öcsinek nincs vonóhoga.Nem fért el a cupe lökös alatt.
Namindegy megyek max ha fél tüdőm kiveszi akkor nem. Igyekszem már szombat reggel ott lenni.
Zoli! Úgy néz ki megyek az egü találkozóra. De csak akkor ha te is ott leszel. Én szombaton mennék. Neked jó lenne? Azt gondoltam, hogy 7 körül indulok, szeged, majd autópálya fél tíz körül ott lennék. 120-nál jobban nem akarok húzni. Gondolom az sv-vel jönnél.
Ha nem kap oljat már beállt volna mint a szeg.Amúgy járó motornál lekapod a karbiról az olajcsövet gyors csekk ha gyöngyözik OK és vissza.Ha nem bízol benne vágd ki a francba az egészet és keverd.A minarellist az okosok úgy istenítik hogy a legmegbízhatóbb a szidott ditekkem meg megy már idétlen idők óta.Érdekes.
A simson meg két tescos út alatt megnyekkent alattam nem ment és megállni sem tudtam vele rendesen.Kész borzalom volt ugyhogy visszamenekültem a megbízhatatlan drága javszerű ditekkhez.
sziasztok, hogytudom lecsekkolni h kap e olajat a motor? (fekvő mina léghűtéses karbis) , van a gyujtás oldalán az olajnál egy csavar, gondolom ott lehet légteleniteni na addig eljut az olaj, és tovább? mert most azt csinálja h 40ig nagyábol ugyna ugy ment mint eddig, de tovább nem akar és olyan hülyén viselkedik, arra gondoltam h olajhat nemkap kitisztitottam a fuvokákat, indul normálisan de menni nem akar, (tobbet nem veszek robogot) biztos vannak jók , kétségtelen, de a simsonnal nem szenvedtem ennyit :(
ha kapok választ köszönöm ha nem, akkor megyek felgyujtom:):D
hellosztok!
a minap vette a motorba olyan keverék olajat (Agip Speedest) amit az aprillia eredetileg az inyektoros motorhoz ajál de elég húzós ára van és a tartály se telik meg vele szóval azt klrdezném melyik olaj bír ezekkel a képességekkel ami inyektortisztítós meg stb . és olcsóbb?
DR vas szett.Motorforce abból is a vas.S6 ból a streeetrace.És a kedvencem a Malossi vas.Drágább mint a többi de van hozzá 4 méret dugóból így jó sok a tartalék benne.7-8 pacit reveresel és 17,5 ös karbival ki lehet belőle hozni.
a jelenlegi váltó ami gyári és 11e km-t ment az vált fel hamar 2-esbe.
de amúgy megéri megvenni ?
Ezt találtam, mit szólsz hozzá?Amúgy túl hamar vált fel 2-esbe, mi lehet az oka? a vario kopottsága?
Viszont így futón kell vinni ami necces öcsinek nincs vonóhoga.Nem fért el a cupe lökös alatt.
Namindegy megyek max ha fél tüdőm kiveszi akkor nem. Igyekszem már szombat reggel ott lenni.
A simson meg két tescos út alatt megnyekkent alattam nem ment és megállni sem tudtam vele rendesen.Kész borzalom volt ugyhogy visszamenekültem a megbízhatatlan drága javszerű ditekkhez.
ha kapok választ köszönöm ha nem, akkor megyek felgyujtom:):D
a minap vette a motorba olyan keverék olajat (Agip Speedest) amit az aprillia eredetileg az inyektoros motorhoz ajál de elég húzós ára van és a tartály se telik meg vele szóval azt klrdezném melyik olaj bír ezekkel a képességekkel ami inyektortisztítós meg stb . és olcsóbb?
link
Nagyobb végsebesség, jobb gyorsulás.