Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó a 2008.02-es SR 50 LC linken nézzétek meg várom jelentkezéseteke http://www.hasznaltauto.hu/3027623_aprilia_sr_2008
Sziasztok!
A 2001-es di-techembe sima 95 helyett evo neo-t tankoltam, mennyire gond ez? vagy jobb?
Bakker ha mondod hogy sima levegős old Sr akkor tom.Tudta a fene hogy ilyen matricát is nyalnak rá.
Amúgy tünci bár benne van a korban.
Szeva azthiszem akkor hirtelen mindketten másfajta szelepről beszélünk.
Én az injektorban (annak aljában) található nyomáshatároló szelepre gondoltam hirtelen,ami az üzemanyagot szabájozza.
Van tudom a kompiban is egy szelep (miután kivesszük a dugattyút akkor látható,és a már megtermelt levegőt nem engedi visszafele így túlnyomás keletkezik asszem 5bar.)
De kompresszorból kettő van nekem itthon,és szerintem mindkettő jó.
tesék
Szeva Dávid!

Azért vált eladóvá, mert kocsi lesz helyette, és valószínű abbahagyom, a motorozást. Amúgy hibátlan a gép, shemmi "DiTech baja" nincs. 260-ra tartom, de ha valakit komolyan érdekel, természetesen engedek, mert ez csak irányár. Fent van a KépesMotor-on, a HasználtAutó-on, és az Expressz-en is. És itt is elérnek az érdeklődők.

Üdv: coolbiker
Az injektorom jól ködösít, talán azzal nem lesz baj.
Te is Diteches vagy?
A potit, hogy kiszűrd az érintkező részét, megszokták húzni grafitceruzával....ideig-óráig visszaáll a rend....
Sok sikert!
Amúgy tegnap voltam D.keszin az Apriliában, hát hogy úgy mondjam eléggé hánynak a di-tech-től ott is.....
Csak nagyon minőségi olaj meg minden, mert tönkrebassza az injektort, meg ilyenek....részvétem
Még annyit, ha volna egy légtömegmérőd és rá tudnál mérni, hogy alapjáraton milyen ohmok vannak és főleg, hogy stabil értékek-e. Rámérsz pl. a kb. 2000 ohmos részre, majd gáztekerés-visszaengedés többször és vajon ugyanazt méred-e újból?
Sajna nem ilyen egyszerű, mert a főtengely egy köszörült és gondolom vasalt excenter-pályája meneszti meg radiális irányba. Azon holnap agyalok, hogy egy külső 6 baros nyomást viszek be a nyomócsövébe és mi történik. Hisz ő is kb. ennyit ad folyamatosan.
Egyébként az a véleményem, hogy a kompresszor olajzása gyárilag nem kielégítő, hiszen ez egy kis fordított robbanómotor, jobb hűtés és jobb olajzás kéne oda. Amikor szétkaptam, bizony kevés olajat találtam ott.
Majd hívlak.
Az is aggaszt, hogy a légtömegmérő ellenállása alapjáraton 2000 ohm és 1970 ohm között változik teljesen véletlenszerűen, vagyis ugrál. Nem hiszem, hogy ezt az elektronika jól tolerálja, talán ezért gyorsít be a moci, miközben a pillangószelep nem ad több levegőt.
Füllel úgy hallottam, hogy huzalos poti, ami a végponton (alapjárati pont) elkophatott, hiszen mindig ott áll meg.
Köszi. Azt hiszem érdekelni fog a téma. DE a fenékszelep a kompresszor része, egy síkköszörült acéltányér a kompresszor alján, amit egy nyomórugó nyom kb. 4-5 N erővel. a rúgó másik vége a kompresszor besajtolt fedelét nyomja. Nem tudom, milyen fenékszelepről beszélsz.
(T) gondolom temp vagyis vizhőfok.A másik passz de más nyelvű piacra szánt is lehet.
Kép?
a vizhőfok mérő alatt van egy ilyen felirat:D
sr50 esquire ugyan olyan mint azt sr50 csak más az ülése meg van rajta lábtartó vagyis 2 személyes meg magasabb is szerintem
Majd az én vevőm után. Milyen SR az az s izé?
Helló nem tudja valaki hol lehet kapni aprila sr50 esquire motorhoz kilóméer spirált meg ékszijat ? Vagy vevőt a mocimra
Hol?Milyen?MIkor?Izé én ilyen lámpára nem emlékszem.
Zoli hozzád meg egy olyan kérdésem lenne a [T] az mit jelent a műszefalon vagy az aur (vagy hur) felirat egy körben?
jah és mért adod el?
hello mennyibe kerül?
Sziasztok, tudom hogy a Scarabeo az nem SR de gondolom hogy Ti vágjátok ezt a témát. Szeretném megtudni hogy mennyi a vége ennek a motornak szérián, és hogy mi a véleményetek róla. KÖszi a választ előre is.
Helló!

Ha a gyári görgőknél könnyebbet raktak a mocimba akkor elképzelhető hogy attól gyengült le a motor? Utcánkban az emelkedőn most kb 20-25-el lassabban jövök fel. Vagy szerelésnél ronthattak el valamit?
Előre is köszi a segítségeket!
Szeva én adok neked kompresszort 15 ért ami bizti jo,és ha megeröltetem magam fenékszelepem is van 15-ért.
veszprémhez én is közel lakom ha környékbeli vagy mielőtt megveszed ki is probálhatod!
06209364333