Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári súly 7,2gr.
Sziasztok. Nekem is ez lenne a gondom hogy 30ig mint az ágyú utána 60ig nagyon lassan de utána meg összeszedi magát és megint megy. Mi lehet az oka. Tudtommal új görgők vannak benne és a szíj sem rossz.
nekem is morini Di-tech-em van.
Szép napot!
Lenne egy olyan problémám, hogy a motorom alig akar gyorsulni és semmi erő sincs benne. Ez mitől lehet? Görgőket cseréltem, de mennyi az ideális súly, ami az SR-ekbe való? Variátor szíjnak semmi baja sincs. Gyertyát cseréltem. Mi lehet még a baj? Amúgy DiTechem van, Morini blokkos.
Szeva yamaha aerox-ra gyári vagy jo gyári utánzatu matrica szett hol beszerezhető? ha tudtok infót akkor köszi!
Reklámozok egy kicsit nézd meg itt nagyon király mostantól mindenki ezt használja!
Kösz Zoli. Akkor lemondok a sportlégszűrőről!:S:D
Köszi szépen Zoli!
Ez a link hasznos lesz szerintem a továbbiakban is számomra!
Le a deklit a kuplung alatt van egy nagyobb csavar.link

Asszem a 20as a le a 7-es a feltöltő csavar.
Sehogy.Viszont nőne a fogyasztás.És állítani kel a karbit.
Sportlégszűrőt szeretnék a robogómra(97-es aprilia sr 50). Nincsen rajta semmi tuning, hogy viselkedne sportlégszűrővel? a karbit állítani kelle utánna?
cső, ja köszi megoldom, csak még annyi probléma hogy nincsenek meg a csavarok a motor már megvan:). esetleg egy konkrétabb jelölés a képen vagy hely mert annyi csavart találtam és nem tudom melyik az igazi, de az alsó csavar egyáltalán nincs meg! Köszi
Nehogy 4t motorolajat dugj a hajtóműbe.Hajtómű olaj kell bele asszem 75w90-es de ez nem biztos.
a dekni aljánál kell lenni egy leeresztő csavarnak valahol.ott azt szépen lecsavarod és megvárod hogy míg kifolyik az összes olaj.aztán meg a fenti csavart(betöltőnyílás) lecsavarod és betöltöd az új olajat.mondjuk ditechen nem tudom hogy van, de nekem így volt és szerintem neked is valami hasonlónak kell lennie.
2003as DiTechem van. A hajtásba hol kell olajat cserélni? Le kell szednem a variátor és a kuplung feletti műanyag burkolatot, és ott lesz valahol az olajtartály? Létszi segítsetek, mert már ráférne az olajcsere a mocira.
Szisztok!
Kicseréltem a görgőket(4 gr),és adtak hozzá rugószettet is,pirosat.Nem tudom,hogy ez szin szerint van-e,nekem eddig sárga volt a nagy rugó.A görgőket beraktam,de a rugókat még nem cseréltem,és úgy megyek vele.Sokkal jobb lett mint volt,már igy is,és a legnagyobb örömöm,hogy megoldódott az a problémám is,hogy ha bemelegedett a moci,és mondjuk megálltam egy lámpánál,akkor nagyon lomhán indult.Most meg mindig harap
Baj,ha még nem cseréltem ki a rugókat:És ha kicserélem,akkor még jobb lesz?Köszi előre is,sziasztok.
Csak mielött valami rosszat öntenék bele: A blokkba milyen olaj kell? És mennyi? 110ccm van ráírva... az az olajra vonatkozik gondolom.
1996-os vízhűtéses 2 kockalámpás SR... fekete-szürke színű
Castrol 4T 10W40 az jó bele? Köszi
Köröm akart lenni.
Körömmek.
zoli még egy kérdés hogyan lehet leszedni a matricákat a festés tönkre tevése nélkül?:D
Én 12e ért vettem annó mikor egy srácnak kellet.Akkor az új ára 24e körül volt.Most fogalmam sincs meglepődöm milyen kussban van régóta.
az lesz! egész szombaton nála dekkoltam mert egy másik kompresszoros ditechet csinált és az enyémről próbálta hogy tényleg az e a baj:D csak akkor még nem volt biztos:D amúgy szerinted inyektort mennyiért lehet eladni?
Be kő hajtani.
csak az a baj kicsit messze vagyok pestől 200km de majd elviszem az itteni csávóhoz:D úgy is lóg nekem egy szivességgel:D