Sziasztok. Nekem is ez lenne a gondom hogy 30ig mint az ágyú utána 60ig nagyon lassan de utána meg összeszedi magát és megint megy. Mi lehet az oka. Tudtommal új görgők vannak benne és a szíj sem rossz.
nekem is morini Di-tech-em van.
Szép napot!
Lenne egy olyan problémám, hogy a motorom alig akar gyorsulni és semmi erő sincs benne. Ez mitől lehet? Görgőket cseréltem, de mennyi az ideális súly, ami az SR-ekbe való? Variátor szíjnak semmi baja sincs. Gyertyát cseréltem. Mi lehet még a baj? Amúgy DiTechem van, Morini blokkos.
Sportlégszűrőt szeretnék a robogómra(97-es aprilia sr 50). Nincsen rajta semmi tuning, hogy viselkedne sportlégszűrővel? a karbit állítani kelle utánna?
cső, ja köszi megoldom, csak még annyi probléma hogy nincsenek meg a csavarok a motor már megvan:). esetleg egy konkrétabb jelölés a képen vagy hely mert annyi csavart találtam és nem tudom melyik az igazi, de az alsó csavar egyáltalán nincs meg! Köszi
a dekni aljánál kell lenni egy leeresztő csavarnak valahol.ott azt szépen lecsavarod és megvárod hogy míg kifolyik az összes olaj.aztán meg a fenti csavart(betöltőnyílás) lecsavarod és betöltöd az új olajat.mondjuk ditechen nem tudom hogy van, de nekem így volt és szerintem neked is valami hasonlónak kell lennie.
2003as DiTechem van. A hajtásba hol kell olajat cserélni? Le kell szednem a variátor és a kuplung feletti műanyag burkolatot, és ott lesz valahol az olajtartály? Létszi segítsetek, mert már ráférne az olajcsere a mocira.
Szisztok!
Kicseréltem a görgőket(4 gr),és adtak hozzá rugószettet is,pirosat.Nem tudom,hogy ez szin szerint van-e,nekem eddig sárga volt a nagy rugó.A görgőket beraktam,de a rugókat még nem cseréltem,és úgy megyek vele.Sokkal jobb lett mint volt,már igy is,és a legnagyobb örömöm,hogy megoldódott az a problémám is,hogy ha bemelegedett a moci,és mondjuk megálltam egy lámpánál,akkor nagyon lomhán indult.Most meg mindig harap
Baj,ha még nem cseréltem ki a rugókat:És ha kicserélem,akkor még jobb lesz?Köszi előre is,sziasztok.
Csak mielött valami rosszat öntenék bele: A blokkba milyen olaj kell? És mennyi? 110ccm van ráírva... az az olajra vonatkozik gondolom.
1996-os vízhűtéses 2 kockalámpás SR... fekete-szürke színű
Castrol 4T 10W40 az jó bele? Köszi
az lesz! egész szombaton nála dekkoltam mert egy másik kompresszoros ditechet csinált és az enyémről próbálta hogy tényleg az e a baj:D csak akkor még nem volt biztos:D amúgy szerinted inyektort mennyiért lehet eladni?
nekem is morini Di-tech-em van.
Lenne egy olyan problémám, hogy a motorom alig akar gyorsulni és semmi erő sincs benne. Ez mitől lehet? Görgőket cseréltem, de mennyi az ideális súly, ami az SR-ekbe való? Variátor szíjnak semmi baja sincs. Gyertyát cseréltem. Mi lehet még a baj? Amúgy DiTechem van, Morini blokkos.
Ez a link hasznos lesz szerintem a továbbiakban is számomra!
Asszem a 20as a le a 7-es a feltöltő csavar.
Kicseréltem a görgőket(4 gr),és adtak hozzá rugószettet is,pirosat.Nem tudom,hogy ez szin szerint van-e,nekem eddig sárga volt a nagy rugó.A görgőket beraktam,de a rugókat még nem cseréltem,és úgy megyek vele.Sokkal jobb lett mint volt,már igy is,és a legnagyobb örömöm,hogy megoldódott az a problémám is,hogy ha bemelegedett a moci,és mondjuk megálltam egy lámpánál,akkor nagyon lomhán indult.Most meg mindig harap
Baj,ha még nem cseréltem ki a rugókat:És ha kicserélem,akkor még jobb lesz?Köszi előre is,sziasztok.
1996-os vízhűtéses 2 kockalámpás SR... fekete-szürke színű
Castrol 4T 10W40 az jó bele? Köszi