Nekem meg a szivem megszakad, hogy még Motowellt kell kergetnem egy ideig:)
Melyik a legjobb Sr, tudom h relatív kinek mi a jó, de a megbízhatóság, szervizköltségre gondolok. A minarelli blokkos?
Zoli 32!
Tényleg világbajnok a gép,meg is venném,ha ma elvitték vna az enyémet,de sajna az arc nem kapott hitelt a banktól................A motor fent van az adatlapomon,395-ért küldöm,a srác nem is alkudott,elvitte vna ennyibe.Amúgy az enyémért sem kapkodnak(2hónap=2telefonálló....................)
D
e én annyira nem akarom eladni,csak ha megfizetik,tudom,hogy sokat kérek érte,de ez van.
Azt jelenti hogy nem teljesen passzol a progi a motorhoz és több benyát ad emiatt durrog.Van több verzió a sportprogiból.Vagy esetleg ragad a nyomáshatároló.
hali
mi az a hoki ? Ha egyszer elindul utána megy mint a villám tegnap csinált olyat hogy kb 2-3 km-ren durrogot és csak kis gázzal lehetett igy is menni vele ha odahuztam megfulladt teljesen aztán egyszer csak elhagyta és megint ment mint a villám.
Mikor lehet leszedni ,még 1500 KM van az órába a 3, a 14 ábra nem-e lehet kiszedni a gyári szűrőnek van elő szűrő + szivacs ami nem megy át a piszok olyan mint a nemezlap.
97-04 ig gyártották a minarelli-morini blokkokkal.Az ugye 7 év és ma már 2009 van.Az első minás szériák igencsak benne vannak a korban.Nameg a nagy olasz roncsderbi keretén belül ömlöttek be.2001-2002 után indult a magyar forgalmazás 4-500e res árakon aki így vette nem használt olaszként az eleve többet szeretne vissza látni belőle.Van ugye a pénzszűkés eladók meg azok akik szimplán el vannak tévedve.Erre még bejön a paranoid tévképzetes hallomásokon alapuló ditechellenesség és a "ha elromlik sokba kerül" mondattal lenyomja ezek árát meg a "minarelli sosem romlik el " mondattal próbáló felfelé srfolás miatt igencsak összeérnek és kuszálódnak az árak.Plussz a vevők is a tapasztalatlanok közül kerülnek ki és jön a "én a tuningmenteset vennék csak" mert az megkmélt.Igaz utána tuti nekifognak gőzerővel a tuningnak.Tehát fene tud kiigazodni a piacon.
Nameg válság van senki sem vesz csak eladni akar.
Miből adódik? Abból, hogy 98-óta van rakéta sr. Már 7 éve. Vannak lefutott, törött, bukott, festett, és szép állapotúak.
98-00 vizes minarelli
98-01 levegős minarelli
00-03 07 hó vizes morini karburátoros injektoros
03- vizes piaggio karburátoro injektoros.
Kb ez a rendszer van a rakétások között.
gazdasági világválság is nagy ok a motorok árának felverésében mert hát a motor az álltalában hobbi és ha pénz kell a hobbitól válik meg inkább az ember
én azt vinném ha lenne miből:)
Amúgy Zoli, azon gondolkoztam, hogy mitől van ekkora árrés a rakéta sr-ek között? 150től indulnak egészen szépen kinézők, és 300ig meg sem állnak. Vizesek is vannak meg léghűtésesek is? Vagy nem értem ezt a nagy árrést
Hát mivel egyenlőre egy telefon sem volt rá így lehet rajtam marad mint kiskutyán a farka.
Akkó meg használnám a féket me az bomba rajta a fém fékcső miatt (nem kamu mint a hirdetésekben tényleg fém) simán egy ponton fog és majd orra lehet esni.
Utolso linkeden leírás: nagy kamu! ne menj el,mert nagy szar az a motor!Én elmentem,de ki se prÓbÁltam. 2005-Ös,tÖrÖtt,Össze-vissza fÚjt,És nagyon rondÁn,vason ment a fÉkbetÉt,És megkezdte a tÁrcsÁt is,mÁlik a fÉknyeregr?l a festÉk,stb.. lol
Zoli!Az első féktárcsát nem bótoljuk el?Adom a gyárit,meg fizetnék rá x ft-ot,Annyival olcsóbban tudod adni a mocit Neked amúgy a gyári főtengő van még benne?
köszönöm szépen urak, egyenlőre még az anyagi részeit rendeznem kell, aztán jön a nagy vásárlás:) Majd valakit jópénzé elcsalok, jöjjön el velem megnézni, hogy motort veszek vagy gondot magamnak:) Ha fele olyan szívós mint egy simson már jó :)
Melyik a legjobb Sr, tudom h relatív kinek mi a jó, de a megbízhatóság, szervizköltségre gondolok. A minarelli blokkos?