Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg a szivem megszakad, hogy még Motowellt kell kergetnem egy ideig:)
Melyik a legjobb Sr, tudom h relatív kinek mi a jó, de a megbízhatóság, szervizköltségre gondolok. A minarelli blokkos?
Azért az enyém ennél lényegesen viharvertebb.Már 7 éves.
Zoli 32!
Tényleg világbajnok a gép,meg is venném,ha ma elvitték vna az enyémet,de sajna az arc nem kapott hitelt a banktól................A motor fent van az adatlapomon,395-ért küldöm,a srác nem is alkudott,elvitte vna ennyibe.Amúgy az enyémért sem kapkodnak(2hónap=2telefonálló....................)
D
e én annyira nem akarom eladni,csak ha megfizetik,tudom,hogy sokat kérek érte,de ez van.
Azt jelenti hogy nem teljesen passzol a progi a motorhoz és több benyát ad emiatt durrog.Van több verzió a sportprogiból.Vagy esetleg ragad a nyomáshatároló.
hali
mi az a hoki ? Ha egyszer elindul utána megy mint a villám tegnap csinált olyat hogy kb 2-3 km-ren durrogot és csak kis gázzal lehetett igy is menni vele ha odahuztam megfulladt teljesen aztán egyszer csak elhagyta és megint ment mint a villám.
Mikor lehet leszedni ,még 1500 KM van az órába a 3, a 14 ábra nem-e lehet kiszedni a gyári szűrőnek van elő szűrő + szivacs ami nem megy át a piszok olyan mint a nemezlap.
Attól függ kivel festetnéd a rossz akivel én az a 20e is sok ha szép és jó anyag olyan 30-40 közt.
97-04 ig gyártották a minarelli-morini blokkokkal.Az ugye 7 év és ma már 2009 van.Az első minás szériák igencsak benne vannak a korban.Nameg a nagy olasz roncsderbi keretén belül ömlöttek be.2001-2002 után indult a magyar forgalmazás 4-500e res árakon aki így vette nem használt olaszként az eleve többet szeretne vissza látni belőle.Van ugye a pénzszűkés eladók meg azok akik szimplán el vannak tévedve.Erre még bejön a paranoid tévképzetes hallomásokon alapuló ditechellenesség és a "ha elromlik sokba kerül" mondattal lenyomja ezek árát meg a "minarelli sosem romlik el " mondattal próbáló felfelé srfolás miatt igencsak összeérnek és kuszálódnak az árak.Plussz a vevők is a tapasztalatlanok közül kerülnek ki és jön a "én a tuningmenteset vennék csak" mert az megkmélt.Igaz utána tuti nekifognak gőzerővel a tuningnak.Tehát fene tud kiigazodni a piacon.
Nameg válság van senki sem vesz csak eladni akar.
szerintetek mennyi egy sr t teljesen átfestetni de festővel?
nem kell?
Miből adódik? Abból, hogy 98-óta van rakéta sr. Már 7 éve. Vannak lefutott, törött, bukott, festett, és szép állapotúak.
98-00 vizes minarelli
98-01 levegős minarelli
00-03 07 hó vizes morini karburátoros injektoros
03- vizes piaggio karburátoro injektoros.
Kb ez a rendszer van a rakétások között.
25-30ha jön megy intézkedik:)
szerintetek mennyiért lehet eladni egy megkímélt babettát?jobban gyorsul és megy mint az átlagok ?
gazdasági világválság is nagy ok a motorok árának felverésében mert hát a motor az álltalában hobbi és ha pénz kell a hobbitól válik meg inkább az ember
én azt vinném ha lenne miből:)
Amúgy Zoli, azon gondolkoztam, hogy mitől van ekkora árrés a rakéta sr-ek között? 150től indulnak egészen szépen kinézők, és 300ig meg sem állnak. Vizesek is vannak meg léghűtésesek is? Vagy nem értem ezt a nagy árrést
Újat mindenkinek.
Nos szumma szummárum, csodák nincsenek. Zoliét kell megvenni, ott legalább tudva van az előélet.
Ór szerint alattam 95 körül de nehéz vok mint muhamed ali csak nem izmos.
Zoli32 mennyit megy a motor?
Hát mivel egyenlőre egy telefon sem volt rá így lehet rajtam marad mint kiskutyán a farka.
Akkó meg használnám a féket me az bomba rajta a fém fékcső miatt (nem kamu mint a hirdetésekben tényleg fém) simán egy ponton fog és majd orra lehet esni.
Utolso linkeden leírás: nagy kamu! ne menj el,mert nagy szar az a motor!Én elmentem,de ki se prÓbÁltam. 2005-Ös,tÖrÖtt,Össze-vissza fÚjt,És nagyon rondÁn,vason ment a fÉkbetÉt,És megkezdte a tÁrcsÁt is,mÁlik a fÉknyeregr?l a festÉk,stb.. lol
Zoli!Az első féktárcsát nem bótoljuk el?Adom a gyárit,meg fizetnék rá x ft-ot,Annyival olcsóbban tudod adni a mocit Neked amúgy a gyári főtengő van még benne?
köszönöm szépen urak, egyenlőre még az anyagi részeit rendeznem kell, aztán jön a nagy vásárlás:) Majd valakit jópénzé elcsalok, jöjjön el velem megnézni, hogy motort veszek vagy gondot magamnak:) Ha fele olyan szívós mint egy simson már jó :)
Mondom van csoda a nap alatt.Én követtem el saját kezűleg.
Ócsó,jó hát azért nem gyári a festés de megy gond nélkül.

http://www.hasznaltauto.hu/2917639_aprilia_
sr_2002
köszi az infót