Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és be lett jól járatva 500 km 30-40km\h-val
na szal lefényképeztem és ezzel még az a baj hogy összecsesz mindent olajjal a kereket stb-t.ja és mondtad hogy tegyem fel sztender-re és úgy pörgessem de ott mire figyeljek vagy mit nézzek?
ok, köszi a segítséget!
Szerintem már nem birta tovább a gyűrődést és szétesett belül a pipa nem érintkezik és így nincs is gyujtás.Nézzél szét a pipa belselyében.
sziasztok! olyan gondom akadt, hogy a gyertyapipa a zötyögős utakon mindig leesett. ezzel nem is volt nagy gond, mert lepattantam, visszaraktam & kész, de tegnap ugyanez történt, viszont mikor visszaraktam, semmi. ma fogok belebújni, gondoltam először megnézem, hogy egyáltalán kap-e szikrát, ha nem, akkor elindulok a kábel mentén visszafelé...ez a terv így rendben van?, vagy van valami más ötletetek, hogy mi miatt.. ha van szikrám, akkor létezik, hogy beköpte a gyertyát, vagy ilyesmi? bocs a hülye kérdések mitt, amatőr vagyok.
tegyél már fel képet arról a lyukról ahol csöpög.Hülye gondolat,de nagyon arra tippelek,hogy elfolyt a hajtóműolajad...mikor nem akar menni tedd fel a mocit sztenderre és forgasd már meg a kereket mit csinál.
Apróságok néha nagyon nagy bosszúságot okozhatnak,nekem tavaly a fékem ragadt be néha, az fogta a mocit
A léghűtéseshez nem nagyon konyítok,de ha folyik belőle valami az biztos nem egészséges,nincs égett szaga mikor bemelegszik?Lehet hogy nem csak a kerékre fojt rá az olaj...meg kéne nézned a többi cuccot is.Elvileg zártnak kell hogy legyen a hajtás része,nem folyhatna semmi.
Miután összeraktátok, bejárattad rendesen?
ja és a hidegen megy mint állat mikor meleg elindulok felpörög rendesen aztán visszaesik a fordulat és nemis pörög fel teljes fordulatra!racing parts-os új 5-ös görgök malossi sárga rugó új kuplunk!plusz még egy másik fontos dolog hátuk a a keréknél a dekninél van egy ilyen tulfolyó lyuk vagy nyílás de nem tom pontosan mi az és egy ilyen feketés olajos valami folyik ki a lyukon rá a kerékre az mi még?mert eddig nem volt csak mióta ki lett cserélve a görgök stb.kezd kikészíteni ez a motor am renden volna csak ez a baja már
na szóval lett benne cserélve dugó is és nem fúrva hanem új hengert kapott!mi raktuk itthon össze!ha kiscsit szorul is és a meleg hatására tágula fém egy picit és megszorul ez esetben mit kel csinálni várni még hogy kopjanak az alkatrészek vagy mit tegyek?
Sziasztok,
sr50 hajtásánál a szíjtárcsa belső része beleér a hajtásrész fedelébe.
Mi okozza ezen jelenséget? Lehet a kuplungnál esetleg állítani?
Nekem az rms 1300ft-os görgőszettel csinált hasonló disznóságot,hidegen jól ment utána meg babetta üzemmód de ennyire nam lassult vissza,nem hiszem hogy nálad ez a gond...azt a 60at ugyanúgy éri el mint hidegen,vagy lassabban is gyorsul?
Ha volt fúrva és új dugó szerintem nem illesztették rendesen és picit szorul.
segítsetek srácok már kezd idegesíteni az sr-em 97-es levegős hidegen megy mint diszno 90-el mikor felmelegszik 50-60.ha áll vqgy 5-10 prcig megint megy mint disznó 2 km után megint csak 60 körül.fel van újítva teljesen görgő kuplunk kontraszrugó mi q fasz van vele.tudom hogy ha a lvegősök felmelegednek visszáb esik a teljesítmény de ennyire ennyire nem kéne3 szntem!help please srácok
Sziasztok kérdés ebbe a kipuba csak a leomlönél van folytás vagy még hol? és ha kiszedem a a végéböl az üveggyapotot vagy mi az akkor mivel lesz másabb és hogy kell kiszedni? és ha van máshol folytás hol? https://bolt.egumotors.hu/inde... elöre is köszi a segitséget
igen piaggiosra
köszi szépen !
köszi zoli32 a segitséget
Egen de piaggio blokkosra.
ez sr re való kipufogó?
extreme erre csak azt tom mondani hogy másik szervízbe kell menni a zsir új géppel nem a kezükbe adni mi a garancia hogy a kartbisat nem nírják ki mert egy új gépnél legyen az ditech vagy karbis a folytáskivételen kívül csak leporolják a deklit légszűrőt cserélnek meg görgőket ha kell azt meg ha nem nyúlnak az inyektorrendszerhez csak nem rontják el.Bár amilyen fakezűeket is a gépp közelébe engednek lehet hogy azt is elcseszik.
Sonik rendeld meg ezt:

https://bolt.egumotors.hu/inde...
Ja azt viszont előbb kellett volna meggondolni mert ha belemennek a cserébe és egy 650e res gép helyébe kérsz egy 500e reset mert az tuti hogy pénzt nem adnak vissza.
zoli: az a gond tudod, ha kicseréltetem ditech-re, aztis elrontják.. mivel nem értenek hozzá, másik legközelebbi szervíz 100km :S motormnak semi baja nemvolt.. de a szerelők rontották el :/
sziasztok mekora a fötengely csapágy a morinis ditechben? elöre is köszi
Ja azt viszont előbb kellett volna meggondolni mert ha belemennek a cserébe és egy 650e res gép helyébe kérsz egy 500e reset mert az tuti hogy pénzt nem adnak vissza.