Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Egy álló hengeres sr50 esem van, az a gondom, hogy levegőszűrőt cseréltem ( vágott 10mm vastag, mint ahogy előtte is volt benne csak az igen viseletes volt már) Valamint vettem Motul légszűrő olajat. Befújtam a szivacsot olajjal, viszont most az a gondom, hogy eddíg sem volt egy erőbajnok a gép, de most katasztrófa. Volna valami ötletetek? Előre is köszönöm!
Benzinpumpa nyomás és kompresszor nyomásérték ?
Egy levegő nyomást kellene azèrt csak mèrni
Sziasztok! Megérkezett a szelep miofantól. Ezúton is köszönöm. A szelep szuperál már amennyire ki tudtam próbálni..... Ugyanis a pohárba már nincs benzin tehát az nem lehet hibás.. Viszont a motor nem indul. 3 gyertyával próbáltam semmi.. Hogyan tudhatom meg hogy mi a kevés neki? A levegő vagy a benzin? Az új szeleppel el indult legelőször viszont nagyon egyenletlen volt az alapjárat és le is fulladt... Azóta semmi... Valaki valami tipp??
Suzuki Katana Ditech Ecu kinyitva ,nyomástartó vízleválasztó beépítve ,megy mint a golyó !
Nagyobb fúvóka vagy egy kicsit feljebb a tűt vagy mindkettő ahogy kívánja
...hát köszönöm.Na most ez tetszik mert jobban megy a motor és ugye logikus amit mondtál,nincs mag a balance a levegő-benzin között.(Lásd szivatóval tök jó)Ezért szeretnék egy kicsit több üzemanyagot juttatni bele valahogy.
köszönöm mégegyszer
Na ezt nem említetted ezelőtt akkor viszont lehet annak a szivacsnak nem akkora a sűrűsège mint a gyárinak így túl sok levegőt bír szívni így elszegènyedik
Azért nem értem mert cseréltem szíjat és görgőket,meg légszűrőben a szivacsbetétet.Igaz a betét nem gyári,hanem annál vastagabb szivacsból lett méretre vágva.De a lényeg,hogy ezen műveletek előtt nem volt ilyen probléma.
Hát ez dugulás ezt csavar tekergetèsell nem fogod megoldani meg amúgyis ezeken a karbikon nagyin már nem is igen lehet állítgatnu
Sziasztok.Nem vagyok egy nagy mágus tudom megmosolyogtató a kérdés...ha menet közben szivatóval kel életre a járgány akkor gondolom kevés benzint kap(fullad de szivatóval húz szépen) egy egyszerű csavarral a karbin tudok állítani a bemenő mennyiségen? '98 vizes fekvő minarelli... köszönöm ja melyik az a csavar?
Ja értem. :D

Más téma. Gumitéma. Nagyon elkopott már a hátsó gumim, így most keresgélek. ContiTwist-ről lemondtam, mert azt mindenki szidja. Viszont valahol max 12-13 ezer körül keresek gumit, ami azért jó esőben is. Méret: 130/60-13
Ezeket találtam:

Heidenau K62 (http://kekhold.hu/?page=websho...)
Ez biztató, de volt, aki szidta és én is láttam képeket, hogy 90%-os állapotban már teljesen eltűntek róla a mikro barázdák.

SAVA MC20 (http://kekhold.hu/?page=websho...)
Erről semmi véleményt nem találtam, bár régen autónál bíztam a Sava gumikban. A mintázata eléggé biztató.

Dunlop GT301 (http://kekhold.hu/?page=websho...)
Ennek is szemlátomást esőben használható mintázata van. Erről sem találtam sok infót

CONTINENTAL ContiMove 365 (http://kekhold.hu/?page=websho...)
Ez is Continental. Nem tudok mit mondani róla. Előnyt jelentene, hogy részben téli gumi (bár tudjuk, hogy igazi négy évszakos gumi nem létezik). Én a gépet télen-nyáron és esőben is használom. Mondjuk hóban nem, de téli hidegben igen. Ez a gumi biztos jól tapad, viszont a mintázata miatt tuti, hogy van hangja is rendesen. No meg szerintem nagyon kopik. Páros akcióban ennek is jó ára van.
Mindenben gyári.
Nyomásérték? Vagy mi az a külön igény? :-)
Szia, ez annyiban más, hogy ezt kifejezetten a mi igényeiknek megfelelően gyártják.
Ez más, mint amit tavaly vettem Tőled?
Na végre megérkeztek !
Kedves ditech, jetforce, purejet tulajdonosok! Végre meghozta gyümölcsét a hónapokig tartó tervezés, gyártás, és tesztelés. Miofan és Jómagam által ajánlott szelep megérkezett. Eladás előtt minden nyomástartót tesztelünk és bevizsgálunk (nyomásérték, áteresztés stb..)azért, hogy Ti a legjobb minőséget kapjátok. Ezek a szelepek nem az interneten kapható silány minőségű "gyárinak" hazudott utánzatok mivel gyárit nem lehet kapni bárki is állítja ezt. Tehát a holnapi naptól rendeléseket lehet leadni nálam és Miofan fórumtársunknál. Árat és információt privátban tudok adni.
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat.
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy karbis piaggo blokkos sr50 rövid menetű gyertyával nagyobb gáz húzásakor befullad, viszont hosszú menetűvel szépen megy?!
Kedves fórumtársak! Ezuton szeretném felhivni figyelmeteket Miofanra és Sang mesterre!
Bármilyen kérdésetek van Ditech-el kapcsolatban, forduljatok hozzájuk, mint motorgond mint alkatrész beszerzés téren.
Kb. két hete irtal először ide, nyomástartó szelep ügyben-egy óra mulva jött Miofantol a válasz hol szerezhetem be, és mivel 2011 óta kint élek Németországban a postázást is elrendezték! Simán átverhetett volna Sang mester hogy nem küld ki semmit, de NEM TETTE! Kb. egy hét mulva megérkezett a nyomástaró! Köszönöm fiúk, ritka rendes emerek vagytok! További jó munkát és szép napot kivánok minden fórumtársamnak!