Két emberes ez. Nekem is így volt, aztán összeraktuk, a haver tekerte légkulccsal, én meg a nyomtam össze a rúgó ellenében ahogy tudtam, hogy még jobban szoruljon és tudja végezni a dolgát a légkulcs.
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni!2003-as aprilia sr50 első teleszkópjából hogyan lehet kivenni az olajleeresztő csavart? Hiába tekerem elforog a teleszkóp belseje! Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Van egy 2002 es DiTech SR-em. Eddig szépen ment nem volt semmi problémája (20 000+ km). 2004 től van a családba. Most viszont elérte a baj. Gyengébbnek érzem illetve olyat produkál hogy néha mikor megállok fel pörög vagy 2x és utána leáll.. De ez még csak a kisebb gond. Ugyanis menetközbe olyat csinál mintha el menne a gyújtás. Húzom a gázt és egyszer csak meg torpan vissza esik egy X sebességre és megint húz.. Indításnál egy kis gázt kér. Erre valaki tudna megoldást? Köszönettel: Süti. :)
Amit én eddig láttam katalizátort, az egy hengeres tárgy volt, ez meg egy tölcsérszerű valami. Az igaz, hogy ebben is kis átmérőjű járatok vannak, de ez nem látszik kerámiának...
sziasztok Nem tudom milyen évjáratú a motorom. SR50 Vale Rossi replika vízhűtéses fekvő minarelli.Az eladó szerint 2002-es de úgy láttam ezt csak '97-től 2000-ig gyártották.Segítene valaki??? kösz
Szia!
Nem írtam el, megkérdeztem egy gyári alkatrészeket forgalmazó céget ahol szerelnek is motorokat. Ez új gyári kipufogó, típustól függ, hogy mennyi az ára!
Ha nagyon felpörög indulásnál akkor a görgő is könnyű meg a kuplung is magas fordulaton nyit csak
Indulásnál először a kuplung kezdjen fogni utána pakolja felfelé a variátor a szíjat mindaddig amíg ez megtörténik az indulási fordulatszámon kell lenni a motornak fordulatszámmérő ha van az nem hátrány és miután kiért a szíj teljes átmérőre utána mehet a fordulat még felfelé ameddig bír pörögni a motor
Ha a fordulatszám amin megindul lejeb esik vagy nagyon ingadozik akkor nem jól van behangolva a kuplung variátor páros
Az mitől lehet, hogy baromi jól gyorsul, de 50-65km/h között nagyon erőtlen, majd után 90ig simán húz... ( óra szerint) a görgők nehezek vagy könnyűek? Mikor elindulok akkor nagyon felpörög de szépen, egyenletesen húz..
99-es sr50-ben a légszűrő hol található? Melyik idomat kell leszedjem elsőnek?