Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinter 1 nem meséltél hogy áll a Romet Kadet 780 project ?
Lesz belőle jet ski !
Mindegy. Szerintem az oldalsó felfelé álló csövecske az úszóház szellőzése lesz, a másik passz. Le kell forrasztani a pi......ba. Vagy rá kell kötni a hűtővizet és lesz egy vízhajtásos robogó.
ez egy szellőző ha felborul a gép kiüríti a karburátort
Kinai technologia
Szerintem weber. De mindjárt meglesem újra.
Mikuni karburátornak tippelem !
Értem figyeltem én is többet csak úgy lehet megtudni ha meg írja mi a tipusa !
De jól figyeld meg a karbit, mert nem a megszokott helyen vannak a csöcsök. Ez szerintem nem fűtés lesz. Bár ilyet még én sem láttam. A fűthetősnél nem a súberre megy rá a rézcsöcs, hanem kicsit el van tolva.
De mit is pofázok hisz a ditechhez értek igazán !
Olyannal én még nem találkoztam ,amire külön vákumcső megy pedig láttam életemben egy pár darabot !Szerintem fűtés vagy hűtés, de semmi sem lehetetlen .
Na ácsi, tényleg igazad lesz. Tudsz feltenni még pár képet a karbiról? Esetleg jó lenne a karbi pontos típusa is.
Hát akkor azt valami nagytudású átfúrta. http://i.imgur.com/vQxleAT.jpg
Hmm....
Figyeljetek a hengerfején lévő két cső össze van kötve gyárilag, de karbin lévő felső cső a Subér házba megy bele magyarul ha bemenetek a csőbe látom a Subért a másik cső pedig a benzin levegő állító furatba csatlakozik bele,ha én ezt összekötöm a hengerfején lévő vízcsatlakozokkal akkor bele folyik a víz a hengerbe
Ezt írtam neki én is de hát vannak okosabbak is nálunk !
A két rézcsöcsöt összekötő gumicső meg azért volt rajtuk hogy ne költözzön bele a P.Ó.K.
Nem vágom mit szeretnél. Ha a hengerfejen megvannak a csatik és a karburátoron is megvannak, akkor mi gond? Én úgy tudom hogy a karbin amit megjelöltél az a fűtővíz(hűtővíz) csatlakozók. Kösd össze és élvezd. Ha a hengerfejen megvannak a csatik, a karbin meg nincsenek, akkor a hengerfej csatlakozóit dugózd le, mert folyni fog.
Pont ezt írom,hogy a hengerfején megvannak a csatlakozó helyek de a kabin az nem víz csatlakozo,hanem inkább valami segéd levegő,vagy nemtudom hogy mi lehet.
Mivel neked nincs hova kötni nincs is vele dolgod ! Ha lenne a hengerfejen csatlakozó akkor