Igen tudok segíteni ! A szűrő lényeges, sokat kipróbáltam de egy típus nyerte meg a tetszésemet . Ez a legdrágább része a dolognak 7300 forint . Az út mutatásommal te is megtudod csinálni . Elérhetőségedet küld ide : gesztesj@freemail.hu
Szia ! Én személy szerint minden ditech rendszerű motor tulajdonosnak nagyon javaslom .Csak pozitívan tudok nyilatkozni róla . Teljesen meg változik a motor egyenletes az alapjárat, nagyon jó gyertya képet biztosít . Természetesen hátránya is van , manuálisan kell üríteni . De szerintem 150-200 KM ez bele fér . Reggeli illetve első inditás alkalmával nem 1-2 fordulatra indít hanem 3-4-re de ez érthető mivel nő a térfogat amit a kompresszornak fel kell tölteni-e, . Nem egy nagy költség . Ha nem akarsz nagy extrákat 10 ezer forint
Minap napsütés alkalmával elő kapartam a robogóm.Az önindítózáshoz természetesen már nem volt benne elég kraft így 2-3 rúgás után már pöfögött is!Működik minden szuper.
Haza érve kiszereltem a motorból az aksit,felrakom töltőre.
Aksi vissza szerelése után jött a probléma... bekötése után,ahogy felcsavaroznám a negatívat, nagy berregések(zúgás,a kijelző mögött?!) közepette kapok egy ER 0007 hiba kódot.... Gondoltam már meghalt az aksi hibába töltöttem...két és fél éves volt,JÓ akkor kicseréltem egy újra.
A probléma továbbra is fent áll.
Keresgéltem kicsit a hiba kód után,de nem történt semmi az alatt a 3óra alatt a motorral ami elektromos hibát indokolna még nem volt benne az aksi....
Örülnék,ha nem kéne el vitetnem 30kmre a szerelőhöz,így hálás lennék egy pár megoldásnak!
Jön a tavasz... kímélném a mocimat !
Minap napsütés alkalmával elő kapartam a robogóm.Az önindítózáshoz természetesen már nem volt benne elég kraft így 2-3 rúgás után már pöfögött is!Működik minden szuper.
Haza érve kiszereltem a motorból az aksit,felrakom töltőre.
Aksi vissza szerelése után jött a probléma... bekötése után,ahogy felcsavaroznám a negatívat, nagy berregések(zúgás,a kijelző mögött?!) közepette kapok egy ER 0007 hiba kódot.... Gondoltam már meghalt az aksi hibába töltöttem...két és fél éves volt,JÓ akkor kicseréltem egy újra.
A probléma továbbra is fent áll.
Keresgéltem kicsit a hiba kód után,de nem történt semmi az alatt a 3óra alatt a motorral ami elektromos hibát indokolna még nem volt benne az aksi....
Örülnék,ha nem kéne el vitetnem 30kmre a szerelőhöz,így hálás lennék egy pár megoldásnak!
Köszönöm!