Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz ez egy benelli k2-é de ott van hova kötni ! http://olx.hu/hirdetes/karburator-automata-szivato-benelli-k2-ID2ryTp.html
Azért volt rajta két vakcső mivel neked nincs hova kötni !
Köszönöm a választ,de nekem ez nem jó,mivel ez a vízfűtésű karburátor bekötése és az enyém nem vízfűtésű.
Pedig az vízhűtéscső csatlakozás !
Sziasztok.
Segítsetek nekem ha tudok ezt a kettő csatlakozó hová kellene kötni?
Benzin,benzin vákum olaj megvan vízfűtés ezen nincsen.Sr-50 vizes 96 körüli,moci a kettő cső nem volt sehova kötve csak egy darab gumicső volt rajtuk.
Sziasztok!
Eladó DiTech légkompresszor, O gyürü.
Ha érdekel valakit, szóljon, megbeszéljük.
Nekem nem kell, mert már nincs meg a DiTech, vettem egy nagymotort, 4 üteműt
Szaisztok! Tudnátok segíteni abban, hogy a ditech vízpumpa felrakható-e a karbis morini sr blokkra? Avagy a kettő nem egyezik? Ha nem, akkor mié lehet még jó hozzá? Köszi.
Semmi esetre sem szeretném ha kiszorulnál ! Nagyon szeretünk téged !
Az egy másik dimenzió , komoly technika kell hozzá !
Én nem szorulok ki, elég nagydarab vagyok.
Most egy Romet Kadet 780-al szenvedek. Nincs valakinek egy Nintendója kölcsön hogy kiolvassam a hibát?
Jóa.
Azon töprengtem kellene csinálni egy új topikot Aprilia sr50 ditech néven ! Mivel nem szeretném ha a többiek kiszorulnának ebből a fórumból .
Így legalább el tud szökni egy kis levegő, és kevésbé terhelődik a benzipumpa. Meg amúgy is elvárnátok, hogy megvegye azt a drága O gyűrűt? :)
Á dehogy....... Mért vagytok ilyen rosszindulatúak! :-)
Igazi kontármunka !
Hozzáértő , gondos kezek munkája.......
Ment a email !
üdv

miofan kérhetnék egy telefonos elérhetőséget erre az "ímélcímre"?
kvp123(kukac)citromail.hu
eladó ditech kompresszorral kapcsolatban érdeklődnék
előre is köszi

Burgman
üdv eladó a ditechem friss fényezés, uj gumik, betétek, fékolaj, injektor kipucolva. pöc röff. 140.000ft.
Hello!
Kör SR-hez képest milyen az újabb "Factory" SR R?Futómű,sportosság,fékek,kényelem szempontjából?Érdemes lecserélni?
Nem !
Sziasztok!
Sr50 di-tech műszerfalat be lehet-e rakni Sr50 factoryba?
Elég sokat kipróbáltam , de az a legjobb amit átküldtem ! Az férjen már bele hogy durván 200km -en ként üríteni kell . Ráadásul szem előtt is van könnyen hozzá férhető helyen !