Nem azért kérdeztem,meg ne haragudj! Mindenképp az lesz,amit ajánlottál,csak kinézetre ezek is olyanok azért kérdeztem. Szólok ha meg lesz hozzá minden!
Sziasztok !
Bár mostanában a ditech a favorit, lenne egy karburátoros kérdésem.
Van egy két éves Aprilia SR 50 Street (Piaggio blokkos) robogóm.
Karburátor szűkítő, kipufogó vakcső, variátor távtartó eltávolítva.
Ezeket leszámítva minden gyári, (a kipufogó is )
A karburátor : Dellorto PHVA 17.5
Alapjárati fúvóka 32
Főfúvóka 53
A kérdés az, hogy nem kicsi a gyári főfúvóka ? Kell ezt is cserélni ?
Ilyen gyári konfighoz mi a megfelelő / bevált méret ?
Akinek ilyen "gyári" konfigja van, annak mekkora főfúvóka van benne ?
Előre is köszönöm a segítséget !
Helló! úgy néz ki engem is érdekelne egy benzinpumpa felújítás a közeljövőben mivel az enyém ősz óta döglött állapotban létezik . Elküldenéd nekem is a felújítás árát? Köszönöm (matyasbazs@gmail.com)
Na akkor TPS reset : gyújtásra teszed a motort, lehúzod a csatlakozót a tps-röl vársz 10 másodpercet , leveszed a gyújtást , vissza dugod a a csatlakozót , gyújtásra teszed a motort, megvárod még a benzinpumpa elhallgat, lassan húzol egy tőgázt . Factory esetében belépés a menübe hiba törlés, a többiek esetében gyújtás le , tőgáz ,gyújtás be a lámpa ki világit, elalszik , ki világít , gáz elenged !Elindul a resetelési folyamat ha végzett gyújtás le , gyújtás és GÓÓÓ
Köszönöm a választ, azonban nem értem hogy amikor visszadugom rá a csatit, nekem nem történik semmi pontosan erre gondolok:
"Kapcsolja be a gyújtást vissza, várja meg, amíg a kötőjel elindult felfelé teljesen."
pontosan itt minek kellene történnie?
Bár mostanában a ditech a favorit, lenne egy karburátoros kérdésem.
Van egy két éves Aprilia SR 50 Street (Piaggio blokkos) robogóm.
Karburátor szűkítő, kipufogó vakcső, variátor távtartó eltávolítva.
Ezeket leszámítva minden gyári, (a kipufogó is )
A karburátor : Dellorto PHVA 17.5
Alapjárati fúvóka 32
Főfúvóka 53
A kérdés az, hogy nem kicsi a gyári főfúvóka ? Kell ezt is cserélni ?
Ilyen gyári konfighoz mi a megfelelő / bevált méret ?
Akinek ilyen "gyári" konfigja van, annak mekkora főfúvóka van benne ?
Előre is köszönöm a segítséget !
Termék ismertető
A kompresszorok kiegészítő tartozéka, a kompresszor által termelt kondenzvíz leválasztását, szűrését végző szerkezet.
Megakadályozza a víz bejutását a szórópisztolyokba, homokszoró pisztolyokba, levegős gépezetekbe.
•- Csatlakozás 1/4" belsőmenetes
•- Max.nyomás 10 bar
Ehez mit szólsz?
Gyögyörűen szépen egyenletesen jár a motor!
Hőgomba csere után, nyilván légteleníteni kell a hűtőrendszert(?). Hogy tudom ezt elvégezni Pigiblokkos Ditechen?
"Kapcsolja be a gyújtást vissza, várja meg, amíg a kötőjel elindult felfelé teljesen."
pontosan itt minek kellene történnie?