Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment a cucc a telefonszámom nem kiadni !
Köszi,köszi! ISTEN VAGY!
Csodálkozni fogsz még én is meglepődtem rajta !
Na dobok át egy pár képet a email- edre !
elköldheted akkor mérő nélkül is hgy honnan kell rendelni,és mérővel is. Majd eldöntöm hogy lesz betéve! Menet közben is érezni lehet a változást,vagy csak alapjáraton? de gondolom menet közben is. Ezt mutatja a gyertya kép is!
Köszi-köszi.
Nekem is! Mondhat bárki bármit is!
Mivel az én gépem is Factory nekem ez jön be !
Azt gondoltam hogy meg van határozva hogy a levegő melyik irányba megy át rajta!
Nem egy bonyolult szerketet ez, csak nem lehe kókányolni,amit én sem szeretek, ezért is vettem én is ditechet. Hát az ismerősöktől meg is kaptam miatta!
Azért van hogy ne kelljen t-ével órázni mindig látod a nyomást , de ez nem szükséges !
A szűrőn rajta van a bekötés iránya
oké. már felfogtam. egyszerű, mint az atomóra!
Nyomásmérő akkor nem is szükséges ha jól gondolom?
Azzal csak szem előtt lehet mindig tartani gondolom a nyomást,és rá lehet jönni mikor már használódik elfelé!
Te is megtudod csinálni ! De ha nem megy segítek !
Ja látom már nagyban a gépen nézem! Középen egy kis konzol tartja ami a vázhoz van rögzítve, a tulsó oldalán a másik cső kanyarban megy a kompresszorhoz! Ha nem tévedek ugye?
Az egy nyomásmérő de az nem szükséges ! Rakok egy egyszerűbbet
Köszönöm előre is!
Ami szemben van velem könyök egyértelmű az megy az injektor fejre. De a másik hogy csatlakozik a kompresszorhoz? És a szelep jobb oldalán mi az a króm szinű henger alakú " valami"! :-)
Ma elküldöm mi kell hozzá és honnan rendelhető meg !
Sang is tud segíteni !
Cím lemaradt! :-) zachar.attila40@gmail.com
Ez az enyém egyenes volt most jött a könyök azért vettem le ! Így kéne elhelyezni
De megadom az email címem ide is küldheted,ja és egy árat is kérnék szépen postával,mert a szezon kezdésére beszereznék egyet! Bízom benned,és még csak jót hallottam rólad!
Az akkor nem egy hátrányos szempont. A tatlakozási könyökök mért lefelé állnak? Vízszintesen nem könyebb bekötni őket? A tiédről tudnál ide föltenni képet,hogy hogy is krllene ennrk kinézni?! Megköszönném " Mester" Üdv: Zsaru!
Hát nagyon sokat , és pozitív irányban .
Szia. Akkor ezt csak az injektor,és a kompresszor közé kellene betenni? Sokat változtat rajta?