Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezd meg Sang-ot neki is én csináltam ! De mindjárt megírom !
Jaj értem már.....emailbe megírhatnád mennyiérz ujítod őket,hogy tisztában legyek vele......
Mivel a hibás pumpákat veszem is .
A szokásos történet, levették kiszáradt, eladták,reklamáltak hogy szar Visszakérték a pénzt .Megkerestek megvenném -e . Megvettem teljesen üres volt ez a szétszedett állapot még csak tisztítani sem kellett
Ezt nem nagyon értem ....... :-):-)
Nem ezt 2 napja vettem !
Ultra sonic cliner -rel-"vagy pervollal "mosva?
Mester! Ezt te újítottad föl?
Mint az új !
Ez gyakorlatilag patika állapot!
2012-es pumpa
Sang csak neked !
Ilyen az élet, nincs új a nap alatt.
Ilyen
Amit használok az elég kicsi 10cm x 4.5cm
Na kérem még ilyen sem történt velem , megkerestek benzinpumpa felújítással kapcsolatban . Majd nem meg magyarázták nekem hogy jobb a bontott pumpa mint a felújított !
Ok.
Tehát akkor viszonylag bírja a hőt és a srtapát kicsi kompakt legyen jól szerelhető és ennyi?
50 mikron
Na srácok a belső szűrőt azért távolitom el mert 5 micronos szűrővel van szerelve ! Hamar eltömődne !
Azért mert annyira finom a szűrő (30-50 mikron), hogy ez az olajos-vizes trutymó eltömíti és ugyan ott vagy ahol voltál.
Mert a videón úgy látom benne van.
Miért kell kivenni a belső szűrőt?
Egyenlőre még mi is tesztelünk illetve miofan fórumtársun tesztelget mert nekem csak hétvégén van időm beépíteni.
Értem .
Köszönöm
Van konkrét típus ami bevált vagy izlés szerint?
Ez lenne a bekötési ábra, és egy hagyományos kompresszor vízleválasztót kell beépíteni ami bírja a nagyobb hőfokot (beszerelés előtt a belső szűrőt el kell távolítani).