Szia. Nekem piaggio blokkos sr factorim van, 19x15,5 méretű görgők vannak benne 5,5g - os ez a gyárija. De ha kiveszed könnyen meg lehet mérni őket. Üdv: Attila!
Sziasztok! Aprilia sr 50r piaggio blokkos robogóba milyen méretű görgő kell? Nekem 19x15.5-es van benne(polini speed control).
Ezen az oldalon azt írják, hogy 15x12-es kell bele! Most akkor mi az igazság?
Sang Csinálnál egyet nekem ? Az enyém már elég rossz ! A belépés másképpen van a factorynál ! A telefonom elhalálozott sajnos minden szám oda lett a tiéd is ! Jó volna ha dobnál egy sms-t hogy elmentsem .
Én csináltam, megrendeltem a csatikat ( http://www.hestore.hu/index.ht... ), szereztem egy 6 eres nyomtató kábelt , a cégnél meg van jó kis weller páka a forrasztáshoz. A software cd nekem is meg van 2.10-től a 2.83-ig. A factory csatihoz van valami átalakító mert mondtad, hogy az nem olyan mint a kereklámpás.
Már kész a kábel, próba meg volt, jól szuperál. Apropó a 2.82-es software az a piaggio blokkos kereklámpás ditechez jó? Mert a 2001-es morini blokkos mocimat csak a 2.80 software látja, a 2.82-es nem.
A télen tervezem masinám tuningját. Factory ditechről van szó, és kapna egy gianelli pufót, és egy 70-es hengert. Van a képen látható nyomásszabályzó poharam a többi cuccával együtt, de nem tudom, hogy hogyan kell alkalmazni. Valaki dolgozott már ilyennel?
BUÉK!
Egy gumi profilt keresek,a factory ülése alatt van körben a sisaktartó pereméhez illeszkedik az ülés lecsukásakor. Tud valaki nekem segíteni hol lehet ilyet venni? Új,illetve bontott jó állapotút keresek.Üdv: Attila.
az enyém léghűtéses.amúgy tavaly télen is mocival jártam melózni kb.15 perc oda.jó vastagon öltözve nem olyan vészes,bár szerintem tavaly télen 1szer sem volt olyan hideg mint ma.
nem fázol mocin?én már téli álomra szenderitettem az én sr-em.enyém nem szerette a hideget.vizhütéses és egyálltalán nem akart a höfok 45-km/orás temponál üzemi höre menni.fölötte meg én fagytam le.
sziasztok!járt már úgy valaki hogy beragadt a kézi szivatója?ma így jártam meló után nem tudtam behúzni a szivatót.elindítani is csak úgy tudtam hogy fecskendeztem benzint a hengerbe.szerencse volt nálam szerszám,meg fecskendő.lehet a hideg miatt ragadt be?vagy a bovdenem szarakodhat?
Ezen az oldalon azt írják, hogy 15x12-es kell bele! Most akkor mi az igazság?
http://www.robogo-hangolo.hu/m...
Már kész a kábel, próba meg volt, jól szuperál. Apropó a 2.82-es software az a piaggio blokkos kereklámpás ditechez jó? Mert a 2001-es morini blokkos mocimat csak a 2.80 software látja, a 2.82-es nem.
A télen tervezem masinám tuningját. Factory ditechről van szó, és kapna egy gianelli pufót, és egy 70-es hengert. Van a képen látható nyomásszabályzó poharam a többi cuccával együtt, de nem tudom, hogy hogyan kell alkalmazni. Valaki dolgozott már ilyennel?
Egy gumi profilt keresek,a factory ülése alatt van körben a sisaktartó pereméhez illeszkedik az ülés lecsukásakor. Tud valaki nekem segíteni hol lehet ilyet venni? Új,illetve bontott jó állapotút keresek.Üdv: Attila.
G.