Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ezzel sem fogsz látni.
hali.nem tudsz linket küldeni hogy pontosan oda vigyen a lámpához?akarok egy ilyen angel eyes-t én is
aha vágom.és láttam itt a forumon korában irtak valami uj lámpatestet aminek angel eyes beütése van 10e.jo nem most de jövö szezonra meg kéne oldanom a világitást mert külterületen megyek vele 6km.nyáron nincs gond.ilyenkor összel.azé köszike
Gyárilag 2*15W. Ettől nagyobb izzótól elolvad a műanyag projektor. Ez esetben még annyi fénye sem lesz. Ha még a projektor jó, akkor 2*10W-os power led-et tudsz bele szerkeszteni, de nagy kézügyesség kell hozzá. Én csináltam ilyet, de veszett nagy szopás. Viszont a fénye....vetekszik a xenonnal. Másik megoldás (ez nem olcsó) hogy veszel egy jó minőségű led-es, projektoros led zseblámpát és átszerkeszted az sr-be.
Akkor nem tudom... Úgy látom, nekem szerencsém volt, amikor én cseréltem, mert csak felcsavaroztam és 5 perc múlva ott sem voltam...
:-)
Mindegy, jó a motor, ez a lényeg, nem?
Mondtam, tök egyszerű, a kábel végét összezárod, ha megy a mutató vagy a sárga alacsonyszint fény, akkor a műszer jó, de ha annyi a baja, akkor meg egy sima testkábel a műszer egyik kapcsára, a másik meg úgy is a mérőtől jön.
Ja, ahogy olvasom, akkor jut az eszembe, hogy a féktárcsát is nézni lehet. Gyárit úgy sem kapsz, csak ilyenkor az ember gyorsan összeadja, hogy mennyi megy még rá.
Nem tudom mivel ez egy zsir uj karbi volt,en bontottam fel!
hali valaki tud valami olcso de jo ötletet adni sr 50 világitás erösitéssel kapcs?most 2db 20wattos izzo van benne,de olyan rozsdás fénye van és gyenge.halogén izzo?hány wattig lehet elmeni az izzo cserével hogy a kábelek és egyébb elektromos rendszerek ne olvadjanak?
srácok valaki nem tudja menyibe kerülhet egy bontott sr 50 minareli lc 2000-es mocihoz komplet müszerfal?vagyhogy menyit ér egy ilyen?
ja alvázszám minden helyén stimmel.a üzemanyagra azt mondta megnézette a napokba.a potméter jo.a müszerfal gatya.ami alurol van rajta az a zöld védö matyi vagy mit mondott az öregedett el és nem kap testet mindig.nem javithato csak komplett müszerfal csere.mondjuk mikor ott voltam végig müködött szépen.szerinte az én tiszteletemre a höfok mérö müködik jol.negyedig ment fel.
hali tegnap voltam megnézni.utolag olvasom az üzidet hasznos.na szoval,én is megnéztema kérot.békéscsaba belvárosában kertes ház tök szép rendbe tartott porta.srác korekt.elöhozta a mocit.1-2 karc kivételével egyben van a festés.néztem a burkolatokat stb.rendben.csavarrok feje normál állapotu.moci rugásra indul.pici füstje volt fél percig.szépen járt a motor.hamar viszatoltuk a szivatot.egyenletesen járt.mentem egyet vele.atya ég. szerelmes lettem.srác mondta ne csak az utcában menjek vele hanem messzebre.kiprobáltam a fékekket.szépen intenziven fognak.moci huz mint állat.finoman is lehet vele indulni,de ugrik is.nem gondolkodik.olyan 75-ig huztam neki már esteledett.forgalom is volt.elmentem kb 8km-ert.lassan tögáz,fékek.elengedtem a kormányt szépen fut egyenesen.telok szépen mozognak.élmény volt.malaguti f12 phantomhoz képest amibe ugyan ez a vizes blokk van hát egy gyorsulási moci veszet el .márciusba cserélt bene malossi kontraszt rugot meg kuplung rugokat,4.3grammos görgöket cserélt benne.variátort is cserélte szijjal.tutira nem kopott semi.megy ahogy kell.gumik jok.második tulaj akitöl vette az olaszba vette ujonan.9-évesen vette meg.most 14éves de a srác ugy ápolgatta mint valami kincset.mondjuk ért is hozzá.a harmadik sr-je.megedta a szerelöje számát.a haverja.a srác robogo szervizbe melozik,de otthon csinálta negyed áron ezt a mocit.mondta dumál vele hogy vihetem-e én is oda.ö ismeri a mocit és jo szaki.azt mondta nem elado ha nem kell.németbe melozik.3havonta van ithhon 1hetet.jövöhét pénteken megy visza.mondtam adigra nem jön össze a 130ezer,de kéne nagyon.nem örült,de megegyeztünk ugy hogy megirtuk az adás vételit,othagytuk a muterjánál mocival együt.megvan a lové megyek érte és hozom el neki meg utalják a lét.ennyi.jo gép
Eladó!
Na bakker, látod, egyedül megtaláltad a hibát, hiába is mondtunk neked ötleteket...
Mondjuk az már érdekes, hogy miért/mitől volt elgörbülve az a fül...
Hát figyi,amit a végén csináltam az az hogy az úszón ahova be kell akasztani a tűszelepet,kis fület lejebb hajtottam mert ugye az úszó végén ott az ütközű ami nekifexik a karbi szélének bent az úszóházban nem tudott nekifeküdni mert befezült a tűszelep!Magyarul így lejebb jön a tűszelep ugyaolyan uszószintnél és gondolom később zár el!
Mi volt a hiba?
10 km,nem allt meg egyszer sem,nem horgott le,semmi hiba,normal alapjarat,minden fasza!
Es kesz,es jo! Jahuuuuuu
Ja, itt a áramköri rajz, itt látod, mi hova - ha tényleg karbis SR-ről beszélünk.
http://i152.photobucket.com/al...
http://s152.photobucke
t.com/us...
A motoron szerintem az általános dolgokat, én mondjuk először tutira a házát nézném meg meg a műhelyét... Cigáyntól, trógertől semmit nem vennék. Szóval a motor, ha én venném, tutira reggel hidegen indítás, nem füstöl, nem zörög, minden világít és villog, a legfontosabb, hogy mennék vele, hogy indul, nem rázza a motort, és ami a legfontosabb, mert minden más javítható, hogy elengedett kormánnyal gurulnék, hogy nem húz-e valamelyik irányba. Én megrángatnám a kerekeket, első féket behúzva a motort lötyögtetném előre-hátra, hogy a kormánycsapágy sem kopog-e. Ezek nem olyan drága dolgok, csak én jó nagyot szoptam, amíg ezeket megcsináltam. Az utóbbihoz a komplett elejét el kell bontani, a hátsó tengely meg.. mehetsz szerelőhöz, ha pl a kihajtás csapágyát zsákfuratból kell kiszedni, azzal leszopod magad.
Megnézném a töltőfeszt meg ilyenek. de nem hiszem, hogy az eladó megengedi, hogy ennyire szétszedd. tehát, Hidegen nem zörög, nem füstöl, gurulva nem húz, a kerekek nem lötyögnek, nem látszik rajta perecelés nyoma, kormánycsapágy sem lötyög. ha ezek jók, akkor nagyon nem szaladhatsz bele nagy pofonba.
A benzinszintmérő meg... nem érdekes mit mér, bontottan én is ötért vettem, ez ne tartson vissza. Ja, én megnézném a csavarokat is, mennyire vannak meggyilkolva, meg a burkesz. De mondom az elején, ha valakinek rendes a környezete, az általában a tárgyait is rendben tartja.
Szerintem.
szia tudnálsegiteni?ma megyek megnézni kiprobálni azt az sr50-et aminek csal a benzinszint méröje.tudnál pár tanácsot adni mitt nézzekmeg a mocin?egybe van amugy nagyon.2000-es lc.karbis,18000km van benne.nagy generálota 3500km van benne.henger,dugo,fötengely,csapágy,szimering,kuplung,variátor csere volt.gyári semmi tunning.gyári metál fényezés.benzin szintmérö néha csal.ezen kivül minden megy rajta.90km/h a vége.mire figyeljek?
köszi ez sokat segitett.a szintmérö javithato vagy csere?elégdrága az uj,13ezer
békés megye.ha nem laknál messze megkértelek volna 1x hogy segits megmutatni hogy kell megjavitani
Hat mar csak arra tudok gondolni hogy az uj karbiban nem okes valami az uszo vagy tuszelep kornyeken de meg mindig nem jo a moci! Elfogy a leves! Var kicsit,van leves!
Csókolom.
megnéztem két vezeték .
rövidre zártam csak szintet mér.
Hát akkor ez kérem nem normális
Tudathasadása van .
Kellett nekem digó verda.
Ide bizony agyturkász kell.
Nyugodjunk békében
Ui:japo játékmotort akkor sem veszek akkor inkább a babetta