Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na,ma átraktam a haver scarabeojáról a kiput,azzal jó is volt,még szájjal átfújni is jóval könnyebb volt.úgyhogy vhogy ki kellene égetnem azt a kiput tényleg,csak az a helyzet hogy kompresszor még csak lenne,de szúróláng nem.gondolom az megoldás nem jó hogy benzinnel begyújtom és kompresszorral fújatom?
Ki kellene égetni. Utána lefesteni és kész.
Érdeklődni majorostomy@gmail.com címen
Sziasztok!

Eladó 2008-as sr50 street, pigi blokkos, karbis.
Kurva sokmindent kicseréltem rajta, magamnak csináltam, de egy másik hobbym miatt sajna mindkét motorom el kell adnom.
Ugyanitt 2001-es vtr 1000f is eladó extrákkal.
Ez fú de ocsmány.
A ditech is rossz, meg a szerelőknek nevezett kontárok is azok. Mindkettőből egyre több van.
sziasztok!tegnap le vettem a gyári katalizátoros kiput a gépemről(sr 2001 www mina karbis)(semmi tuning)mert nem akart menni 30nál többet.gondoltam el van tömődve.kipu nélkül mentem vele egy karikát(a szomszédok örömére)és így ment rendesen 55körül mint korábban. a könyöknél nincs lerakódás,azt már 1szer kipucolta egy ismim,viszont most akkor a dobban van az eltömődés gondolom.azt viszont bontani nem lehet.akkor más megoldás nem lesz mint egy másik kipu?
Ez nem aerox.lehet egy benelli.passz
Még véletlenül sem rox.Ez egy yamaha bws,álló minarelli blokkal,ami legjobb esetben is 96-os.
Te, ez Aerox?
Az olyan 2T hirdeteseket birom, amiben irjak, h friss olajcsere. :) mintha nagy etwas lenne, hogy tolt bele olajat. (Ha hajtomu- vagy teleszkopolaj, az mas, de az atlagembernek motorolaj jut eszebe. )
köszi szépen rendes vagy.hát lehet mégis adok 130-at az elsö sr50ért.igazad van.lépek aludni.holnap dumálunk.csao jo éjt
Ez nem aerox. Felejtsd el. Meg akar legeltetni. Lehet, hogy kínnyai.. az meg a legrosszabb..
nekem ez az aerox nem stim.csávo most irt hogy 2007 körüli.hát én ilyen fejidomot nem is találtam a neten mint ez.pasz
Ez egy beta ark vagy mi a szar, nem aerox... felejtős.. hát fene tudja. A z sr is kapott már az élettől. De ennyiér nem lehet csodát várni. Én gyűjtenék még és megvenném az SR-t. El is tudod adni, újabb, és ismert az előélete. Ezeket megveszed és ráköltesz ugyanott vagy.
jo hát ez 1.4 és 70lovas.valoban enyit eszik.7 éve hajtom.sokszor lemértem
na jo nekem is de nincs rááá lovém
nah én is ettöl félek.karbis a tuti
Az aeroxos kamuzik a fogyasztásról és az évjáratról is keményen. Az állapot dönt. Jó lenne legalább képen látni, mindkettőt. A kérdés, hogyha fullra fel van újítva akkor miért adja el? Nekem mindig ez az első kérdés. Meg 2 litert eszik... hát persze.. szeretem ha hülyének néznek. Az aeroxra láthatatlan is rá kell verni 30-at.. Túl olcsó.
nem tudom megvenni.nincs annyim rá és egy fillért se enged.néztem egy másikat.segitenél?van egy felujitott motoros sr 50: tehát fötengely,csapágyak,szimering,tömitések,henger-dugo gyürü.hengerfej,gumik szinte ujjak.minden müködik rajta.1995-ös kiadásu.gyári no tunning.picit karcos.bejáratos 10km van benne.85ezer.megéri egy ilyet megvenni?vagy találtam egy yamaha aeroxot.2008-as.olaj csere,sport kipu uj,uj gyertya,uj fékek,szervizelve minden mükxik rajta 1-2 horzsolás van rajta.90kmH a vége.ha nem huzza neki 2 liter körül eszik.89ezer az ára.melyiket?olvastam jokat az aerox-rol is.szerinted?help
Leírok egy két hetes történetet, igaz, peugeot tsdi az áldozat.
Használta a tulaj, egyszer csak elkezdett folyni a motor alá a benzin. Levitte a "szerelőhöz", ott állt egy csomó ideig, aztán szólt neki a "szerelő", hogy hiába csinálta meg a benzinfolyást, nem indul a motor és biztos, hogy a befecskendező rendszer döglött meg. Vetetett vele kompresszort, injektorfejet, injektorokat, a benzinpumpát most nem emlékezem. Úgy sem indult el, a tulaj elvitte egy másik szerelőhöz, azt konkrétan tudom, hogy 35-ért átszerelte karbisra. Tehát ebből az lesz, hogy a tulaj ha szóba jön, azt meséli, hogy egy csomó pénzért tudta használni a motort, és javíthatatlan még sok pénzért is az injektoros motor, de inkább még sok pénzért SEM. És valahol igaza is van, de hát a történetből látszódik, hogy itt másról van szó... Nem baj, én fogom a sráccal elboltolni a két (a gyári és a vett) injektor rendszert, nekem jó.
Ezt csak azért írom le - ha nem haragszotok - hogy lehessen látni, hogy nem mindig a DiTech a rossz.
hát lehet az aprillia sr karbis se lesz meg
Sziasztok srácok...
Sajnos megadta magát a hátsó lengéscsillapító milyet ajánlotok az sr 50-hez ami elfogadható árban van?... megmértem ami fent van most 230mm rákerestem neten és sok helyen 290mm dob ki sr 50-hez...