Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-es évjárat.sportos
jah bocsi,fekvö minerali vizes moci.adjatok már tanácsokat kezdö vagyok.sr-be milyen oktánszámu és melyik kuton tankoltok?milyen 2t olajat raktok bele?milyen gyertyát használtok?segitsetek légyszives
Még a kasztnit, vagy az évjáratot beírhattad volna. Egy old sr-ért sok a pénz, de egy rakétáért (gömböc) jó ár 130 is, ha ismerőstől van. Ha nem old sr én megvenném gondolkodás nélkül.
sziasztok aprilliások:))))))))))))))segitség kellene.beleszeretem egy aprillia srt 50 lc-be.karbis.2éve lett felujitva teljesen.henger,fötengely,hajtás,szijak,görgök,gyári fényezés van rajta.csilli villi.a srác külföldön melozik nem használja.igényesen karbantartoták.szervizbe ahol barátja melozik.135ezret kér érte én egyböl rá alkudtam 120-at.egyenlöre nem adja anyiért mert hozzá nöt.130 az alja.szerintetek megér annyit.nem volt még sr-em.strapa biro moci?nekem meloba járni és hobby mocinak kéne.jo idöben napi 12km mocizás.sokat kellene évente költenem rá.valami szaki segitsen már légyszi.köszi
Rossz benzinpumpát vennék ha van valakinek jelezze . Alkatrésznek kellene !
Szasztok
2003as Sr-ből alkatrészek eladók!
Érd:+36/303113600
Hely: Miskolc
Üdv urak. Ditech factory-m szívótoroknál ezt a lemezkét találtam. A motorban 8000 km van, és első gazdától vettem. Nem kérdeztem, de ezek szerint még benne volt a fojtás. Igazából semmi nem változott azzal, hogy ezt a lemezkét kivettem. Előtte is 75 volt a vége és most is. Lehet még benne fojtás valahol? Van egy Ditech runnerem is, és az sokkal dinamikusabb, sztendejen is jobban veszi a lapot, pedig ugyan az a két blokk
Üdv urak. Ditech factory-m szívótoroknál ezt a lemezkét találtam. A motorban 8000 km van, és első gazdától vettem. Nem kérdeztem, de ezek szerint még benne volt a fojtás. Igazából semmi nem változott azzal, hogy ezt a lemezkét kivettem. Előtte is 75 volt a vége és most is. Lehet még benne fojtás valahol? Van egy Ditech runnerem is, és az sokkal dinamikusabb, sztendejen is jobban veszi a lapot, pedig ugyan az a két blokk
Ditech lendkerék kellene. Van alakinek?
Ja es meg hogy mi lehet a koppanas!? Ritka leginkabb nagyobb gaznal,kis gaznal kis fordulatan vagy alapon semmi hang!
Sziasztok,osszeallt a motorom,piaggio sr karbis! Egy problema van meg,alapon szepen kotyog de ha megyek vele daral mint az allat,nem forog ki es nem is megy csak daral!Egyik masik indulasnal meg olyan hangja van mintha valami odakoppanna valahol a blokkban! Most kapott ugy s6 hpc fotengot s6 rackng hengert uj dugo gyuru,minden uj kiveve a hajtast! A kerdesem az lenne hogy a daralas valoszinuleg azert lehet mert sokat kap?
12-ert vettem, 10-ert a tied. Szolj, es erdeklodj ha kell, mert hirdetem oldalakon. Legalabb a motorosok tartsanak ossze.
Hat remelm nem az a baja. Bar a gyartya kormos volt egy kicsit de hatha eleg a gyartyacsere. De ha megse jelzek !
Jé a tesója :) Van kompresszorom ha kell! Csak a helyet foglalja
hat egyet tudok:
www.gusmanmoto.com
Roma, Via Nomentana
ugyanilyen az enyem is ! Ez az ezyetlen amit az enyemen kivul lattam.en havertol vettem hetven matyasert. Nem tudod matricaszettet rahol tudok venni ?
http://www.jofogas.hu/budapest...

bocs a linkelesert mindenkitol!
Kepet tudsz mutatni ? :)
Nekem is tuono 2003-as. Imádom még mindig. Sose hagyott cserben. De hát a Malaguti.............
A szomszédom a langautonal fokonyvelo. Rajta keresztul hozattam
meeg a langauto webshopján nem találtam denso gyertyát ez hogyvan? hamarabb szétnézek még holnap itt a környéken hátha ráakadok egy megfelelőre. de ha nem mindenképpen szólok, matrica szettet honnan tudok rendelni ? ami gyári. nekem az sr ilyen fekete és arany színű gyárilag ahogy néztem. valami tuono vagy mi van a matricára írva az ülés mellet... -Nem igazán volt még robogóm teát nem vagyok otthon a témában
ja van Denso iu 22 vagy 21 nem emlékszem. De nagyon jó! 2000 huf. kb 5 km-t ment :) aztán másnap kimentem Rómába és vettem egy ngk zmr7ap-t.
ÉÉn a gyertyára gondoltam ahogy kivettem neked van feleslegbe egy . ja és a gyári karbon mintát is vissza varázsoltam már a gépre
130! Ez az utolsó. Így is bukom rajta, mert mindene működik, pöcc-röff indul hidegen melegen. De már nincs több hely a garagéban. És inkább a malát tartanám fedél felett :) Olyan szép!