éss mennyire tartod? állapota milyen? Most full ráncfelvarráson emgy át a ditech, ha minden jol megy hétvégén megkapja a színét is illetve kap még egy új gyertyát pár kiégett izzót is cserélek, fékfolyadékcsere mert eléggé réginek tűnik, hűtővíz csere, illetve át nézek rajta mindent. Nemsokára ha minden jól megy szép lesz. viszont azt nemtudom hogy matricát honnan fogok tudni rendelni rá gyárit.
Na az a siralmas helyzet. hogy a megyébe nem lehet denso u24esr-nzu gyertyát kapni csak "ennek megfelelő" NGk-t, tudnátok javasolni valami weboldalt ahonnan tudok rendelni?
Alkatrész p*csa áron van hozzá. 2 hetente vagyok kint Rómában, a DiTech alaktrészek is ahogy itt mondjátok hogy hú meg há, ott fillérek. Nem az alkatrészek árai érdekelnek, pláne hogy yamaha blokkos, hanem hogy mennyire húz, jól megy-e, stb...
Sziasztok ! Injektoros mocimnál az alábbiakat tapasztalom. Indítás után nem alszik el a sárga chek lámpa, csak 20-30 méter húzatás után. Ha hirtelen engedem vissza a gázt, ismét kigyullad. Ha fokozatosan, akkor nem. De van amikor indítás után azonnal elalszik és úgy is marad menetközben. Az ECU6-os hibakódot dobja. Törlés után a következő használatkor ismét ECU6. Mindentől függetlenül a motor szépen megy, mintha semi se lenne vele. Értetlenül állok a dolog előtt! Valami halódik ?
A gyttya szele valoban kicsit kormos de az elektrodanal vagy minek hivjak ahol a szikra keletkezik ott ozbarna. A gyertyacseret nem nekem kell mondani xd mikor mondta h. Mikor volt cserelve egybol erre gondoltam
Bár én nem sokat látok a képből, de ez kormos. Ditech-ben meg nem 5-6 évente cserélünk gyertyát, hanem legalább évente. Mert kicsit jobban elhasználja mint más motor.
de nekem is van :)
Feleslegessé vált a DiTechem. Nagyon jó állapotban van, akit érdekel keressen meg.
Malaguti Madison 125-ről valakinek valamilyen vélemény? 4 ütemű, nagydarab :)