Ha gépen van neki akkor az nem az... legfeljebb egy pdf, vagy valami szemét. Pont azért csinálták a ditech diag szoftverét gameboyra mert az nem lehet hamisítani. Ez nem olyan mint egy cd vagy dvd.
A szomszédodnak van gameboya és egy ditech szoftvere? Ha neked nem kell add csak meg a címét én megveszem. Ezeket csak gyári szoftverrel lehet diagnosztizálni. Nem lehet mindenféle kóbor szarral baszogatni. Szerintem te azt hiszed, hogy egy gameboy elég. A neten meg találsz valamit és máris kész a connect. Ha ezt így gondolod felejtsd el.
De baszki GameBoyra reálehet tenni gépröl azt a szutykot?Mert itt mondja hogy neki gépen van
És ha rálehet akkor elindule egyálltalán?Nah azthiszem pihentetem ezt a dolgot egy kicsit
A görgőket,kuplungot mindenképpen nézd meg,hogy mennyire kopott,javaslok egy ékszíjcserét is,lehetőleg kevlárerősítésűt,én 100kg vagyok és elég hamar sikerült tönkrevágnom.el is kopott meg ki is nyúlt.
másik,ha kiszedted a görgőket méresd le egy ékszerésznél hány gramm pontosan ha jól emlékszem, 75 kg terhelés fölött 25 kilónként fél grammal kisebb ajánlott.Nekem ugyanez volt a gondom,hogy korán felváltott aztán meg nem akart az istennek sem felgyorsulni.Egy sárga malossi nyomórugó megoldotta a problémát
Hát ha 17k van a gépben akkor én megnézném a kuplungot meg a görgőket lehet a kuplung csutkán van és kockásra kopott a görgő.Ha az előző tulaj annyi vitte szervízbe mint te nagy rá az esély hogy ezek kopottak.
nem nem szo sincs rola hogy visszahörög meg fullad én normális gázzal indulok csak ugye 110kiló alatt nemnagyon mozdul meg hamar!csak anniyrol lenne szó hogy alacsonyabb fordulaton kulplungoljon!meg szerintem a pofa is már elkopott!17e km van benne,!és még nem volt szerrelönél amioa nálamvan
Egy új Injektor 25ezer forint.Nemis annyira gáz :S
Egyébként nemtudja valaki gameboyra hol lehet szerezni olyan káblet amit rálehet kötni a motorra?Merthogy lyútúbon( :D ) láttam ilyet :D
Ne csodálkozz azon, hogy csutka gázon egy picit lehörög. Gondolkodj meghúzod a gázt, beáramlik egy csomó benzin és hol a levegő? Persze hogy fullad és normális gázhúzásra megy a legjobban.
nem a végsebességre megyek csak jobb gyorsulásra hogy kapjon!és egyenletesen gyorsuljon!néha érezhetöen (vált) 20-40 közötti tempóba!valami város beállitás jo lenne!
Hy,látom ti is bajba vagytok hogy mit hogyan a tuningal!énis nekem megy a motorom rendesentuning nélkül 75-80 a vég szépen huz csak néha az elején beinditásnál csikorog!indulásnál!hallotam már más sr en is beállt mellém és ugyan az a hang...!meg ha csumára huom neki akkor nagyon megindul és utána mindha nem váltana feljebb pörög a motor 1000el de gyorsulás nem érezhetö csak minimális isszaengedek ,ujra gáz és húz.!? na ez a 2 mitöl van?lehet hogy a kuplung kopott?vagy a görgök?már napi szinten took bele 70km ert!nem akarom hogy meghaljon alattam!érdemes kicserélni a görgöket meg kuplungot nem?semmi tuning csak a gyárinál jobb minöségüt bele mi lenne jo sima kipuff mellé?maloosi fly kuplungal jol menne?meg ujj görgökkel!semmi mást nem akarok cserélni!
Helló Basi22!
Szamorú hír ,de akkor ha nem működik csere! Nem szerelhető a pumpája! Ha áramot kap akkor és mégsem műxik, akkor ki kell cserélni és és ennyi!
Tudnátok nekem segíteni? Szükségem lenne egy első sárvédőre, ami nem törött, és nem is karcos (nagyon), de nem találok itt a környéken. Ha valaki tud valamilyet erre Veszprém megye környékén, legyen szives jelezni nekem.
Köszönöm.
Széles utat!
És ha rálehet akkor elindule egyálltalán?Nah azthiszem pihentetem ezt a dolgot egy kicsit
Kire gondolsz?a Háry Sanyira?Vele nem vagyok jóban
másik,ha kiszedted a görgőket méresd le egy ékszerésznél hány gramm pontosan ha jól emlékszem, 75 kg terhelés fölött 25 kilónként fél grammal kisebb ajánlott.Nekem ugyanez volt a gondom,hogy korán felváltott aztán meg nem akart az istennek sem felgyorsulni.Egy sárga malossi nyomórugó megoldotta a problémát
Egyébként nemtudja valaki gameboyra hol lehet szerezni olyan káblet amit rálehet kötni a motorra?Merthogy lyútúbon( :D ) láttam ilyet :D
Szamorú hír ,de akkor ha nem működik csere! Nem szerelhető a pumpája! Ha áramot kap akkor és mégsem műxik, akkor ki kell cserélni és és ennyi!
Tudnátok nekem segíteni? Szükségem lenne egy első sárvédőre, ami nem törött, és nem is karcos (nagyon), de nem találok itt a környéken. Ha valaki tud valamilyet erre Veszprém megye környékén, legyen szives jelezni nekem.
Köszönöm.
Széles utat!
Keresd Szalai Csabit tel: 06 20/380 7730