Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az volna a levegő csavar?
igen igaz. nézd meg a képet
a vákum és az üzemanyagcső asszem felülröl mennek rá a karbira.az olaj meg oldalrol a motor eleje felöl.
na ilyen a karbi
a toroknál közvetlen a vákumcsőnek kellene lennie az olajcső nekem a karbi oldalán van bekötve
jelenleg nem rata van a gépen
"karbiba kapja közvetlen a szivo torok elött " erről tudnál képet tolni?
nekem is pörög beindításnál
iditáskor ugy viselkedik mint az automatás szivatos ,felpörög majd beáll normálisra.ezért nem értem és sohs nem használok szivatót. pöccre megy bármikor.
bocsi igen a karbiba kapja közvetlen a szivo torok elött tehát nemtom szabályozni
kézi szivatos a rohadékja és ha ráhuzom akkor rendesen mükszik mint a simson lefullad.
de mikor vettem azt mondták hogy aut és kézi szivatós is de ez hietetlen a számomra
automata,vagy kézi szívatója van?ha kézi.lehet feszül a bowden,vagy ha esetleg túl laza akkor meg nem zár rendesen.attól is lehet hogy ennyire füstöl de ez is csak egy tipp...
torokba kapja az olajat? ez nekem új a karbiba szokott menni az olaj
adjál neki több levegőt mert megfullad a benzinbe
nem gondolom hogy a levegö csavar valamit is segitene de a fene sem tudja
mivel közvetlen a torokba kopja az olajat. ha igen légyszi ird mit tegyek köszi pápá
üdv a gyertya? csupa takony olajos. a porlasztot nem bántottam még
gyertya milyen? olajos v. száraz? Karbin lett már állítva?
üdv mindenkinek én uj vagyok itt és azért regisztem mert már nem boldogulok a motorommal.
tehát aprillia sr50 lc vizes
ami nagyon zavar a gépen egyszóval füstöl mint az állat alapjáraton nem lehet járatni azonnal lezabál lámpánál melegen ugyszint lezabál .lekell állitanom mig zöld nem lessz.
már nemtom mit tegyek passzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
alapjárati fúvókám 38 as
föfúvókám 74 es
talán az olaj pumpa lehet? de azt ugye nemlehet szabályozni mennyit nyomjon.
légyszi ha van ötlet segitsetek köszönöm elöre is pápá..........
sziasztok van vkinek aprilia gulliver robogója ?
tudna nekem az illető egy képet felrakni a porlasztóról és a lábtaró alatt lévő benzinpumpáról ?
(mindezt amikor be van kötve)
Hívd fel őket telefonon,szerintem biztos van nekik.Például az injektorfej sincs náluk feltéve,mégis van raktáron 16e ft...
Köszi a választ , de sajnos náluk sem találtam.
Megpróbálok szerezni valhonnan.
kosi ha lehet ma hivj fel fontos a régi számom van ,ha nincs meg hivd a ricsit még ma kösz
Az inyektorfej 25e a levegő inyektor is olyan 24-28e a kompresszor meg szintén 26e körül van.Tehát ha így vesszük akkor KB annyi 80 körül van de mind sosem szokott egyszerre elromlani.
helló! csak az injektorfej kerül 25 be ha komplett injektort akarsz az kb 80 ezerbe van
Aha értem.Akkor kössz hogy szoltál ne vegyem meg .Egyébként hétvége felé viszem diagnosztikára Erzsit a motorom és majd megkérdezem a szervízesbácsit mindgondol róla
Ez egy hosszú történet,elmondom,ha lesz egy kis időm,röviden annyi,hogy szerintem nem volt korrekt annak idején,ezért meghiúsult egy üzlet vele.