iditáskor ugy viselkedik mint az automatás szivatos ,felpörög majd beáll normálisra.ezért nem értem és sohs nem használok szivatót. pöccre megy bármikor.
bocsi igen a karbiba kapja közvetlen a szivo torok elött tehát nemtom szabályozni
kézi szivatos a rohadékja és ha ráhuzom akkor rendesen mükszik mint a simson lefullad.
de mikor vettem azt mondták hogy aut és kézi szivatós is de ez hietetlen a számomra
automata,vagy kézi szívatója van?ha kézi.lehet feszül a bowden,vagy ha esetleg túl laza akkor meg nem zár rendesen.attól is lehet hogy ennyire füstöl de ez is csak egy tipp...
nem gondolom hogy a levegö csavar valamit is segitene de a fene sem tudja
mivel közvetlen a torokba kopja az olajat. ha igen légyszi ird mit tegyek köszi pápá
üdv mindenkinek én uj vagyok itt és azért regisztem mert már nem boldogulok a motorommal.
tehát aprillia sr50 lc vizes
ami nagyon zavar a gépen egyszóval füstöl mint az állat alapjáraton nem lehet járatni azonnal lezabál lámpánál melegen ugyszint lezabál .lekell állitanom mig zöld nem lessz.
már nemtom mit tegyek passzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
alapjárati fúvókám 38 as
föfúvókám 74 es
talán az olaj pumpa lehet? de azt ugye nemlehet szabályozni mennyit nyomjon.
légyszi ha van ötlet segitsetek köszönöm elöre is pápá..........
sziasztok van vkinek aprilia gulliver robogója ?
tudna nekem az illető egy képet felrakni a porlasztóról és a lábtaró alatt lévő benzinpumpáról ?
(mindezt amikor be van kötve)
Az inyektorfej 25e a levegő inyektor is olyan 24-28e a kompresszor meg szintén 26e körül van.Tehát ha így vesszük akkor KB annyi 80 körül van de mind sosem szokott egyszerre elromlani.
Aha értem.Akkor kössz hogy szoltál ne vegyem meg .Egyébként hétvége felé viszem diagnosztikára Erzsit a motorom és majd megkérdezem a szervízesbácsit mindgondol róla
kézi szivatos a rohadékja és ha ráhuzom akkor rendesen mükszik mint a simson lefullad.
de mikor vettem azt mondták hogy aut és kézi szivatós is de ez hietetlen a számomra
mivel közvetlen a torokba kopja az olajat. ha igen légyszi ird mit tegyek köszi pápá
tehát aprillia sr50 lc vizes
ami nagyon zavar a gépen egyszóval füstöl mint az állat alapjáraton nem lehet járatni azonnal lezabál lámpánál melegen ugyszint lezabál .lekell állitanom mig zöld nem lessz.
már nemtom mit tegyek passzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
alapjárati fúvókám 38 as
föfúvókám 74 es
talán az olaj pumpa lehet? de azt ugye nemlehet szabályozni mennyit nyomjon.
légyszi ha van ötlet segitsetek köszönöm elöre is pápá..........
tudna nekem az illető egy képet felrakni a porlasztóról és a lábtaró alatt lévő benzinpumpáról ?
(mindezt amikor be van kötve)
Megpróbálok szerezni valhonnan.