Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh ez az önindító abadonfutója .Elég hulla darabnak néz ki ha nem működik rendesen vagy kihullottak a pici rugók belőle csere ha nem kell az önindító hagyd ki belőle és egy ugyanolyan vastag alátétet rakj be a helyére ha kell az önindító akkor vegyél egy újat.

https://bolt.egumotors.hu/inde...
Hali, alig két és fél hónapos az SR-em (gyári új) de már harmadszorra kell benne égőt cserélni. A gond az hogy amint kicserélem az izzót (első fehér) két óra alatt kiég. Újra kicserélem, megint kiég, és mindig ugyanaz. A másiknak semmi baja. A másik gond az, hogy a régi izzót lehetetlenség kioperálni a motorból, mivel teljesen beleolvad mindig. Erre szerintetek mi a magyarázat? Mi lehet a gondja? Szervíz azt mondta hogy ne nyúljak hozzá (még izzócserére se :D) mert elveszik a gari. Pedig nem szeretném elvinni mert messze van. Ötlet?
http://shop.unas.hu/shop_artde... . szerintetek mijen .
ja és ami a képen van anak mi a szerepe? lehet ijet kapni ? és menyi?
zoli32 sikerült a szijas megoldás ezer köszönet .most azt mongyátok meg mijen variot vegyek, sr www fekvö levegös, semi tuning nincs a gépbe csak azért kell mert elkopot a tárcsa és hamár szétszetem akor mért ne
Kocsi ha ma ráérsz és akarsz motorozni hivj fel ha nem tudod a számom akkkor kérde a csokitól!
kösz zoli, de nemjöt ösze van ötletem de nem biztos hogy beválik, am nembaj hogy letört az egyik ventilátorfül ? kosi majd akor egyszer
Áhhhhh kocsi esélytelen,hogy Vecsésig elkisérjünk
amugy csoki most értem haza szal ennyire van idöm elmenni veled motorozni!amugy mennék de nincs rá idöm!max ha bekisértek dolgozni vecsésre XD
Ha papirlapból teszel oda tömitést az nem jo mert elég nem birja a hőt!nekem is ugy volt 40km enként kellet cserélni a másik motornál !régi volt nem volt hozzá alkatrész..de apriliához biztos van:d
Bőrszíja olajszűrő fogó megfogod a külső tárcsát vele és lecsavarod egy crovával.Esetleg dugattyú blokkolóval.
helpppp ,hogy a ku...........................................................
......anyába szegyem le a tárcsácst légkulcs kizárva ha kell rajzojatok a képre csak legyen valami jo ötlet
aha ijen tubusos mint a fogkrém de nemtudom pontosan csak fater mondta de mikor kifújt akkor ennek is repedt fazék hangja volt
kivágod a formát rajzlapból és odateszel 3-4 ilyen formát egymásra, vagy amennyi kell
és az valami hőálló paszta vagy valami hasonló?mert talán valami olyasmi van nekünk
helló! szerintem a tömítést ragaszd be hőálló tömítővel nekem úgy van és jó nem fúj ki
ja meg még annyi hogy 3 csavar tartja a kipufogót, és az egyiknek ahogy raktuk vissza elbaszódott a menete lehet hogy emiatt van?
levettük a motorról a kipufogót, ma visszaraktuk,(tömítést meg csavarokat egyszóval mindent) és amikor beindítottuk akkor ilyen furcsa repedtfazék hangja volt, és érezni lehetett hogy kifúj a kipufogónál ahol a tömítés van.arra gondoltunk hogy majd új tömítést veszünk bele és akkor talán jó lesz.de most ugye nincs nyitva egy bolt se.most azt kérdezném hogy lehet-e így vele menni hogy kifúj és furcsa hangja van?
Sziasztok!
Engem megvételre érdekelne egy "APRILIA SR-50" -es első idom 1994-es évjáratú, vízhűtéses robogóhoz. Ha valaki tud segíteni kérem írjon a (bzsibu@citromail.hu) e-mail címemre! Segítségeteket köszönöm!
jaja,attól függ mennyiért adod
Írj légyszi e-mailt,mit mennyiért adnál,milyen állapotú,mennyit használtad stb
jaja... kell még?
nmit
ok megnézem és köszi
ha állítottál rajta menj 1 kört vele és a gyertyát nézd meg őzbarnának kell lennie
na akkor holnap próbálom remélem redbe jön.másképp bontoba küldöm az egésszet. köszike nagyon pápá
igen a másik az alapjárati csavar