Huh ez az önindító abadonfutója .Elég hulla darabnak néz ki ha nem működik rendesen vagy kihullottak a pici rugók belőle csere ha nem kell az önindító hagyd ki belőle és egy ugyanolyan vastag alátétet rakj be a helyére ha kell az önindító akkor vegyél egy újat.
Hali, alig két és fél hónapos az SR-em (gyári új) de már harmadszorra kell benne égőt cserélni. A gond az hogy amint kicserélem az izzót (első fehér) két óra alatt kiég. Újra kicserélem, megint kiég, és mindig ugyanaz. A másiknak semmi baja. A másik gond az, hogy a régi izzót lehetetlenség kioperálni a motorból, mivel teljesen beleolvad mindig. Erre szerintetek mi a magyarázat? Mi lehet a gondja? Szervíz azt mondta hogy ne nyúljak hozzá (még izzócserére se :D) mert elveszik a gari. Pedig nem szeretném elvinni mert messze van. Ötlet?
zoli32 sikerült a szijas megoldás ezer köszönet .most azt mongyátok meg mijen variot vegyek, sr www fekvö levegös, semi tuning nincs a gépbe csak azért kell mert elkopot a tárcsa és hamár szétszetem akor mért ne
Ha papirlapból teszel oda tömitést az nem jo mert elég nem birja a hőt!nekem is ugy volt 40km enként kellet cserélni a másik motornál !régi volt nem volt hozzá alkatrész..de apriliához biztos van:d
helpppp ,hogy a ku...........................................................
......anyába szegyem le a tárcsácst légkulcs kizárva ha kell rajzojatok a képre csak legyen valami jo ötlet
levettük a motorról a kipufogót, ma visszaraktuk,(tömítést meg csavarokat egyszóval mindent) és amikor beindítottuk akkor ilyen furcsa repedtfazék hangja volt, és érezni lehetett hogy kifúj a kipufogónál ahol a tömítés van.arra gondoltunk hogy majd új tömítést veszünk bele és akkor talán jó lesz.de most ugye nincs nyitva egy bolt se.most azt kérdezném hogy lehet-e így vele menni hogy kifúj és furcsa hangja van?
Sziasztok!
Engem megvételre érdekelne egy "APRILIA SR-50" -es első idom 1994-es évjáratú, vízhűtéses robogóhoz. Ha valaki tud segíteni kérem írjon a (bzsibu@citromail.hu) e-mail címemre! Segítségeteket köszönöm!
https://bolt.egumotors.hu/inde...