Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Romániában még csak jogsi sem kell segédmotorra, nemhogy rendszám.. Csak sisak kell, aztán mehetsz. Apám mikor tanult még nem is nagyon ismerték a sisakot... Bár szerintem a biztonsági felszereléseknek van értelme.
Annak idején mikor én keztem akkor még sisak sem kellett, majd megszokod.
Abból már lehet . De inkább, mint kirakjak egy rendszámot. 50 köbcentire rendszám... Biciklire mikor vezetnek be?
Azért az oktáviábal már lehet, hogy a seggedbe lép.
Ha rendszám kell, azt b...hatják! Nálunk a zsaruknak is van robogójuk (2). Biztos valami olcsó gagyi, nem hiszem, hogy viszi a 40-et, úgyhogy azzal nem érnek utól senkit .
Le a rendszámmal, meg az adókkal!
Tehetünk vazze rendszámot nemjó ötlet! le a rendszámmal meg az internet adóval!
néztem a honlapot tényleg jo lehet!de beugro van?gondolom, mert elég nagy hercehurca de nem láttam árat!majd ha kész lesz 1szer az életbe talán lehet hátha a motorod csirke akkor lemegyünk!mi is
köszi a tanácsot
Madarason gyorsulás van Elég jó tali mindig sz.rásig vannak
Sztem ne hegeszd össze még ha levegős akkor se
Hello mindenki!
Utánnanézegettem ennek a robogós Xenon dolognak. Láttam egy olyan oldalt, ahol árulnak ilyen cuccost, meg beszerelést is vállalnak, de nem tudom, hogy SR 50-be be lehet-e építeni. Ott egy 500-as Nexusban volt ilyen szett. Az áron viszont meglepődtem: 16-18 ezer. Más helyeken ennyiért lehet projektorosat venni. Nem tudjátok, hogy milyen menetes az izzó az SR-ekben? H8?
Előre is köszi!
gyorsulás . kosi szerinted ráköltök nem tomá menyit 30 at és az a szar az elején ot fog lögyögni
amugy mivan madarason?valami pálya?vagy verseny?bocs hogy tudatlan vagyok!vagy tudnom kéne!?
!
vov!jolesz elhiszem!csak festmár le! idom nem kell ujj csak rakd fel és hagyd ugy!ha meg nincs csavar ami a vázhoz fogja az idomot akkor hozzáforaszthatod mert késöb letudod venni!akkor ne forraszd hozzá hogyha van alatta csavar, mert akkor nem tudod szétszedni nem férsz majd hozzá!
kösz a tanácsot , azt hitem gyufával kell megprobálom hátha kösz
Nem hiszem hogyha lánggal kiégeted akkor benne marad. Ha egy gyufát dobsz bele akkor biztosan benne marad.
kösz kosi ,akor vehetek elsöidomot is aliga van már pénz megvetem a festéket harley davidson narancs + grafit szürke nagyon fasza lesz ja segitsetek léci levan rakodva a kipuba a sok szar hogy lehet azt kipucolni ? nincs valami fojadék ami lemarja vagy hasonlo, kiégetni nem akarom mert semi értelme mert ugyanugy benemarad . (gyenes 4 ever )
Csütörtökön jön valaki Madarasra Igaz h 120km-re van Madaras de elrobogok
én azért nem forrasztanám oda a helyedbe mert ha le akarod venni az elsö idomot pl amikor a (lámpát raktad be!)nekem 3 csavar is van az elején lévö burkolat alatt!és ha az nincs kicsavarva akkor nemtudod leszedni az elejét! az az idom meg csak arra szolgál hogy pofát adjon az elejének! üdv csirkeeeeeeeeee!gyenes 4 ever!
hu ba..me ezt szépen öszetörted ,sajna én nem tok segiteni mert nekem wwwsr em van de az enyim is töröt volt az idomot forasztásbol +egy másik darab bol 12 e ért megusztam a lámpát 12e és még kel rá költenem minimum egy 10 est , ha megvan minden darab azt tugyák forasztani na mindegy sok sikert az anyagbeszerzéshez
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Van egy 2007 es Aprilia sr50 LC motorom,és pár napja sajnos összetörtem az elejét.Felhívtam az Apriliát,hogy mit lehet ilyenkor tenni és megdöbbenve tapasztaltam hogy ezek az alkatrészek nagyon drágák.A motorom elején a lámpa és a két oldali műanyag sérült meg,és ezek rendkívül költségesek,ráadásul pont a SPAIN kivitel van nekem,ami nagyon egyedi.A kérésem az lenne hogy ha bárki tud alkatrészt vagy olyan helyet ahol olcsón vagy olcsóbban hozzá tudok jutni ezekhez,az kérem szóljon,mert minél előbb meg szeretném csináltatni.Segítségeteket előre is köszi:topet2
helosztok
ojan kérdésem lene hogy , az a müanyag ami az elején van (boritás ,védö) szolgál valami célt azal hogy le lehet szedni vagy csak le lehet szedni (léghütéses) . mert ha semi célja nincs akor egybeforasztanám az egészet ,
a válasz gyorsan kéne mert mene fujásra . elöre is köszi
Az összes SR ilyen rugózással van, de sztem állítható, ha meg nem az Egü-n tudsz rá venni 16-18 ezerért állíthatót.
sziasztok! lenne egy kÉrdÉsem ! mindeggyik Új sr ilyen kŐkemÉny rugÓzÁssal van ellÁtva? vagy majd bejÁrÓdik egy idŐ utÁn?
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy ebben a kérdésben tanácstalan maradok!