A Ditech ellenesek kedvéért,gondoltam teszek fel egy képet
semmiféle gondom nem volt eddig a mocival,főtengely,csapágyak,dugattyú lett benne csak cserélve.
A km-óra nincs előretekerve
2000-es évjárat.
hali! segítséget kérnék h miért nyom ki vizet a kiegyenlítő tartály sapkája ha meghajtom fullra a motort? csak ha fullon megyek akkor is csak cseppekben jön, alatta nem és ha megállok akkor sem. csak ha magas a fordulat. a víz szintje max alatt van nincsen túltöltve. a hőfok sem emelkedik. lehet a sapka szelepje ment tönkre? ill lehet a a hűtő eltömődött és keveset enged át nagyobb fordulaton?
köszi.
MI lehet a gépem baja? Egyszer csak kiirja h szervice és csak fullad? De néha bevillan és valamikor egész sokáig megy! Az tuti h a légtömegmérő a ludas de akkor kontakthibás? Mit tudok neki tenni? Cserés?
Köszönöm a segítséget.Most délután nézegettük és amikor ráadom a gyujtást akkor egy halk hang berreg.Lehet h nem az AC ment tönkre?Mindenesetre még mindig nemlehet elindítani úgyhogy marad a szerelő.Esetleg megtudnád mondani h mennyibe kerül hozzá egy ac körülbelül?Köszönöm a segítséget mégegyszer
hát én nem ijen netes dolgokat töltök! maradok a normális tesztnél!v rákeresel hogy vizsgán használt kresz teszt vagy valahonnan megszerzed azt a cd-t amit ot használnak mert az jobb!megy az idö,számolja a pontokat, meg 100%ban ugyan az !csak nincs tétje!én nekem segitett ,mint motorban mint autoban!vagy ha bemész 1 autos vizsgaköszpontba ott lehet kapni kb 800ft ért kresz teszt cd-t amit a vizsgán használnak!és jobban megéri mint 3700at kifizetni a pótvizsgára!
amugy csirkeeee holnap sportnap?mikorra jösz,motorral megyekés fél 9 a hidnál!
Nézegettem, 10-ből 2 X átmentem XD. Bár akkor még csak egy órán voltam, úgyhogy nem rossz teljesítmény:D. Ma megvolt a második óra, csak az a baj, h hétvégéken korán kell kelni:(.
Rendbenvan köszönöm.Átnézem h mi baja lehet.De amikor ráadum a gyujtást télleg nincs az a berregő hang.Remélem nem valami komoly.De amúgy mennyibe kerül kb ez az AC?
Apróbb dolgokat leellenőrizhetsz de ez a nem tölt az inyektor ez nekem furi nem azt jelenti hogy ráadod a gyujtást és nem berreg az AC véletlenü?Mert ha az nem megy megvan a hiba AC csere.Ha megy akkor az apróbb dolgok jönnek biztik ellenőrzése,kompresszor nyomás ellenőrzése és a csövét is nézd meg hajamos repedni szakadni vagy a bilincs enged esetleg a benzincsövet is nézd meg hátha szakadt de ez nem jellemző mert könnyű észrevenni.A többi sajnos szerelős téma én az AC után a pillangószelep állás érzékelőt tartanám még gyanusnak de ez már tényleg szerelő.
Hello mindenki.Én most csatlakozom a forumozókhoz de kérem segítsetek mert szívrepedést kapok.
Na a lényeg a következő.Van egy 2002-es Ditechem és mikor jöttem vele hazafelé akkor mikor nekihúztam a gázt leesett a fordulat és megált.Illetve fulladozott.Elengettem a gázt akkor visszaált alapjáratra de mikor megint meghúztam egy kicsit megint leesett a fordulat.Azóta nemlehet beindítani se.Amikor ráadom a gyujtást akkor nem tölt az Injektor.Nemtudom mi baja lett és hozzányúlni se merek mert ilyen motort még nem nagyon fabrikáltam.Kérem valaki segítsen.Lehet az a baja h koszos let valami? Léci segítsetek.Eddig az égvilágon semmi baja nemvolt.Kérem valaki segítsen!
E-mail: adammotor0725@freemail.hu
Előre is köszi!
Nekem is el tudnád küldeni?
itt a cimem: evo.sr@citromail.hu
Köszi szépen, de Katana által küldött címekből már kihámoztam.
Üdv
Apacuka
Előre is köszi!
neked nem sok újat tud mondani Üdv:Zsolt
Én megköszönöm ha elküldöd magyarul nincs meg.
semmiféle gondom nem volt eddig a mocival,főtengely,csapágyak,dugattyú lett benne csak cserélve.
A km-óra nincs előretekerve
2000-es évjárat.
köszi.
ilyet keresek ami képen van max2pénz-ig
amugy csirkeeee holnap sportnap?mikorra jösz,motorral megyekés fél 9 a hidnál!
Na a lényeg a következő.Van egy 2002-es Ditechem és mikor jöttem vele hazafelé akkor mikor nekihúztam a gázt leesett a fordulat és megált.Illetve fulladozott.Elengettem a gázt akkor visszaált alapjáratra de mikor megint meghúztam egy kicsit megint leesett a fordulat.Azóta nemlehet beindítani se.Amikor ráadom a gyujtást akkor nem tölt az Injektor.Nemtudom mi baja lett és hozzányúlni se merek mert ilyen motort még nem nagyon fabrikáltam.Kérem valaki segítsen.Lehet az a baja h koszos let valami? Léci segítsetek.Eddig az égvilágon semmi baja nemvolt.Kérem valaki segítsen!