Amíg én csináltam ezeket a dolgokat, nagyjából ennyibe volt az átalakítás. Persze erősen függ attól is, hogy most milyen állapotban van a blokk. Ha kopott és nincs benne kompresszió sem, akkor ugye alap egy teljes blokkfelújítás, aztán jöhet a többi. Viszont amik lejönnek róla, injektor, ECU, benzinpumpa, stb, azt meg jó áron el lehet adni ha ügyes vagy.
És miért ne menne olyan gyorsan? Ha teszel rá egy 17.5-es karbit és faszául belövöd(!), akkor jobban fog menni mint a ditech. Nekem az etanolos ex-ditech-em alázott mindenkit. Persze aztán vissza kellett építenem, mert eladtam, de ez más tészta. A fogyasztása benzinből 1, max 2 literrel lesz több, de ez erősen csuklófüggő....
Ha szar a gép, akkor megéri átalakítani, mert üzembiztos lesz és később filléres a javítása. Mivel karbis lesz, szinte már el sem tud romlani, mert nincs benne bonyolult, túltervezett (gyárilag elbaszott)alkatrész. Bármelyik mezei szerelő (vagy akár Te is otthon) nekiáll és kipucolja a karbit."Nagyobb üzemanyagfogyasztás" Igen. "Nagyobb olajfogyasztás" Nah jah, de nem is kopik el a henger olaj hamar, mivel Te kevered az olajat bele ahogy jólesik.
hát nekem megéri mivel nem működik rendesen. mindig befeketetiti a gyertyát ,szaggat. durrog, egyszóval nemmegy. beszéltem az egyik csávóval akinek átvan alakitva.és aztmondta hogy nagyon jólmegy
Neked kell eldönteni, hogy megéri-e.
Amíg nincs vele baj, addig minek, ha "nagyobb dolgot" kell rajta cserélni a befecskendezésben, annak az új ára 50-60/főegység.
Lehet egyszerre kicsit több karburátorosra alakítás, de utána kis túlzással nem lesz mi elromoljon rajta.
Meghibásodás esetén viszont jócskán lecsökkennek az üzemanyag ellátás szervizelési költségei.
Hátrány ?
- Nagyobb olajfogyasztás
- Nagyobb üzemanyagfogyasztás
sziasztok. mivel a tegnap nemkaptam választ a kérdésemre ezért megkérdem mégegyszer,mert lehet hogy nemláttátok. Szerintetek megéri átalakittatni az injektorost ,karburátorra. ? mi az előnye és mi a hátránya ? köszi előre.
Az nem is olyan gáz, viszont ha immos a kulcsom akkor gondolom az egy kicsit bonyolultabb dolgog. Neked van benn immobilizer? Mert gondolom a kulcs tollat is hozzá kell faragni, meg chipet is kell bele tenni, hogy fullra egy kulcsal működjön a dolgo.
Ez tök menő Mégis milyen árban lehet a végén, beszereléssel mindennel együtt? :D Gondolom méregdrága Viszont tök menő lehet ez a távirányítós indítás :D :D :D
Én ezt használtam az sr-be és ez van most a banitba is! http://www.bicskakulcs.hu/term...
Olcsó,jó,állítható érzékenységű, távindítós.Az akksit 1 hét állás után se szívja le.
sziasztok.ma vettem meg életem első apriliaját, egy sr50 ditechet. Sokaig allt, uj akksit vettem bele, egy elso poccenesre indult. egy ket kor utan ugy dontottem hog megmosom. Mosas utan kb 20 perccel inditottam volna es nem indult. beazott volna valahol?
Amíg nincs vele baj, addig minek, ha "nagyobb dolgot" kell rajta cserélni a befecskendezésben, annak az új ára 50-60/főegység.
Lehet egyszerre kicsit több karburátorosra alakítás, de utána kis túlzással nem lesz mi elromoljon rajta.
Meghibásodás esetén viszont jócskán lecsökkennek az üzemanyag ellátás szervizelési költségei.
Hátrány ?
- Nagyobb olajfogyasztás
- Nagyobb üzemanyagfogyasztás
http://www.bicskakulcs.hu/term...
Olcsó,jó,állítható érzékenységű, távindítós.Az akksit 1 hét állás után se szívja le.