Sziasztok! Van egy 2002es fekvő minás SR-em. Idáig semmi baja nem volt, de ma észrevettem, hogy ha tolom, + menet közben is daráló-kopogó-kerregő hang jön a blokkból. A robogó nem az én asztalom, a szocimotorokban vagyok inkább otthon... De azért leszedtem a deklit, megnézni, hátha okosabb leszek. A hang az ékszíj nyomólapja alól jön, ha jól tudom, ott vannak a görgők is. A görgő adná ki ezt a hangot? Vagy mi tud még ott elromolni? Ha így használom, lehet valami gond belőle/megállhat alattam? Jövőhéten várna rám a géppel egy 110 km-es út, nem tudom, hogy be merjem e vállalni... Remélem tudtok segíteni......
Üdv!
Üdv!
Nekem minarelli kör sr-em van és ezekben van szabadonfutó, de piaggio blokkos factory ditech-et még nem láttam belülről úgyhogy sajnos nem tudok segíteni. Ott ha jól tudom az önindító és a főtengely között a bendix hozza létre a kapcsolatot ami teljesen eltér egy minarelli önindítól. Sajnos ott nem tudom hogy mi "csörgedezhet".
Ajánljon már valaki valami tisztességes fékbetétet.
Piros Malossi MHR volt most, de 600Km alatt legyalultam, persze levitt a tárcsából kicsit több mint 1 tizedet Lassan az is cserés
Nekem akkor csinált hasonlót, mikor a teflongyűrű elégett a levegőinjektor fejnél. Úgy vettem a mocit, nem tudtam hogyan kell mennie. Nálam pontosan azt csinálta hogy 30 és 45között kicsit dadogott, vagy nem is tudom, a lényeg hogy nem húzott mint ahogy most, hanem gondolkodott ezerrel, de csak a megadott tartományban és azt is csak akkor mikor már bemelegedett, de ettől függetlenül biztos lehet még vagy ezer baja......
Szia.Tudnál nekem segíteni? Az a problémám,hogy valami nekem is csörgedezik a mociban.Mikor beindul,kb 20 másodpercig semmi,majd utánna kezd.Melegen viszont csendesebb,mint hidegen.A szabadonfutó csöröghet? Ha van benne egyáltalán .Szervízben azt mondták nincs benne..... itt meg az ellenkezőjét hallom.piaggio bkokkos factory ditech.beindulás utánn a baloldalról hallom,majd a jobb oldalról a gyujtás alól. Csörgedezik,mint ha csapágygolyók lennének a markomben.....
Üdv. Attila.
Sziasztok
Van egy olyan problémám,hogy amikor elindulok a mocival és húzom neki akkor kb 10-15 kmh-ig gyorsul onnan van egy torpanás kb 50 ig lassan gyorsul és utána már jól gyorsul.Nem gyújtás és karbi probléma az biztos,olyan mintha hamar dolgozna a variátór.
Vélemény?
Köszönöm.
Milyen olajakat érdemes még használni?
Pl.: - Igol Racing STS 2T ? Erről nem találtam semmit.
- Castrol TTS-t favorizálták külföldi oldalak, csak már megszűnt.
- Castrol Power 1 2T, lehet injektoroshoz nem jó?
- Malossi 7.1 ?
- Motul 710 ? SP-hez képes van + JASO FD minösítése, ár kb u.a.
A segítségeteket szeretném kérni, olyan bajom van ha megállok piros lámpánál akkor alig akar elindulni 2-3 mp-ig, majd felpörög rendesen és végre is jó. Van egy olyan sejtésem hogy a görgők nem akarnak leesni alapjáraton a helyükre?...
Most volt szíj,görgő,kontraszt rugó(mind malossi) cserélve eddig semmi baja nem volt, rendesen felpörgött és el is startolt. Tegnap óta csinálja ezt a jelenséget hidegen-melegen.
Üdv Kinter!
Tettem hézagolót a szabadonfutó alá de ugyanúgy nyikorog. Az szerinted elképzelhető, hogy a fogaskerék alatt lévő tűgörgő elkophatott mert a fogaskerék elég jól kileng oldalra alul mert ugye fent fogja az a kis támaszték, meg lötyög is rajta?
Üdv
Sarokköszörűvel szétlehet szedni a végdobot. Amit ma vágtam szét abból kb1marékra való volt kiégve, és elég csúnya hangja volt. Jövő héten rakom össze, remélem jobb lesz mint volt.
8,5 ös a gyári azt tettem bele!most ugy ahogy normálisan indul de végre max 45!Lehet a kipuf miatt vagy mi lehet?igazából gyári kis karbi van rajta meg minden gyári!
Üdv!