Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök,hogy oké a gép.
Hőgombából meg úgy tudom kétféle van,az egyik talán tirisztoros,a másik meg sima kapcsolós(értelmrsebben nem tudom leírni,mert sötét vagyok a villamossághoz)
Sajnos ez a hiba még mindig fenn áll!
Esetleg valami ötlet?
Uraim!
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Gyenge kuplungrugó és némi állítgatás után egészen jó lett a paripa
Tisztában vagyok vele.
De most ez van ezzel kell barátkozni.
Még szerintem mindig jobb alternatíva mint 1 simson vagy 1 Jawa mustang
Az a baj, hogy ez a fuckingos 50 ccm-es technik kibaszottul érzékeny.Egy ksi kopás és már nem úgy húz a szekér. Mikor 30 feletti lóból kell áldozni akkor ez kevésbé tűnik fel, de amint ez az össz lovacska 5-10 között van érzékeny a dolog.
Legalább itt vagy velünk
És tanulsz.
Igen igazad van. Na majd holnap..
Köszi a segítséget!
A spirál lehet más,a fülek távoksága a lényeg.
Mondom én, hogy nekem csöndbe kéne maradnom
Van egy olyan csövem is, aztán feldughattuk volna rá
.... a rugókkal meg sajna nem tudnál mit kezdeni, mert emlékezetből is hosszabb a spirális részük
Na így mégkönnyebb,mert ha egy picit hosszabb a rugó,akkor a feszítővel tudod távolítani a beakasztási pontokat.
Nem!
Én is néztem!
Már csak feszíteni lehet..
Köszönöm de holnap de. mennem kell boltba mert nyitva lesz.
Majd viszem magammal ami van és olyan méretbe nézek valami gyengét!
Most néztem,hogy az egy állítható 2ex kuplung.Nem lehet még lazítani a rugókon?
Nincs gyári rugóm..
Mindenképp vennem kell..
Azért köszi
Igazából tök gyári minden.
Viszont a 2 extreme szerintem fordítva csinálja!
Ahogy nézegetem mindenhol a piros gyengébb mint a kék.
2extreme-nél meg a piros erősebb mint a kék.
Az jó lenne ha agyári passzolna a 2extreme kuplungba.
Holnap du. méricskélek,mert de. meló.
ha a közelben lennél mondanám szaladj el, nálam van minden. így viszont az mondom, hogy tedd fel a gyári rugót és onnan indulj. Egyértelmű, hogy hard rugók vannak a kuplungban, és ez nem találgatás... Nagyon durva...Pedig én nem vagyok pro.
Sajns ez nem így működik.Adott gyártó adott kuplunghoz gyárt rugókat.Nekem van ditech kuplunghoz való,és malo fly-hoz való fehér malossi kisrugóm.Mindkettő malossi mindkettő fehér az egyik mégis majd kétszer olyan erős,mint a másik.3mm hosszkülönbség is van köztük,és legalább 2mm átmérőben.Cserélgethetők a kisrugók,ha a hosszuk ok,és az átmérőjük miatt is beférnek.
Nem sito van rajta..
Az teljesen gyári kipu..
Parancsolj.
És köszi az infót.
Sárga tolóval és lila kicsivel ki van segítve
Nekem fingom nincs az értékeikről, de ha nem kell neki 5 félét vegyen, akkor már jó ..... a nyomatékos csövet is meg tudjuk oldani, mert elvileg a Sito már komolyabb a gyárinál
Mérd meg a kisrugó hosszát.(a két beakasztófülbe mérj tolómérő belsöátmérő mérőjébel).Van egy párféle rugóm,ha tudom a méretet mondom milyen kuplunghoz való rugót szerezz be(esetleg küldök).Kellene a rugó átmérője is.
Mondjuk ha egy ilyennel elkezdeném az állítást?

http://www.bercsekft.hu/motoro...

Ez az üzlet nekem helyben lenne....
Nem gyári a kuplungja és nem is malo.Így nem biztos,hogy játszik a fehér rugó.